астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 9 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 9 октомври 2023 г. за всички зодии: „Здравето на човека зависи от следните четири неща: от силата на неговия дух, от добротата на неговата душа, от светлината на неговия ум и от мекотата на неговото сърце“, Петър Дънов

Как да направите косата си идеално гладка: 8 природни рецепти

infomax-logo-50-15-HW Горан Благоев: Голямото ми очакване към пиесата „Хага“ се срина

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: В живота на всеки идва момент, когато вече не се смята за това, което е бил преди. Някои го наричат ​​„духовно пробуждане“, а други го наричат ​ „завръщане у дома“. Слейте се с Вселената в една свързваща ви мелодия, Овни, и разберете от какво трябва да се откажете, за да преминете към следващото ниво.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Бъдете честни. Днес е моментът да кажете на партньора си колко сте луди по него. Впуснете се в добре познатата старомодна романтика. Разкрийте душата и сърцето си – това ще ви помогне да се сближите.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Вдишайте позитивност, издишайте негативността, Близнаци! Продължавайте да работите за целите си, защото това ви носи вътрешен мир. Когато работите върху телата си, вие възстановявате умствения и емоционален баланс.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Бъдете катализаторът, който събира всички роднини и ги събира на масата за преговори. Хубавите времена ще настъпят много скоро, пригответе се.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Вглеждането в себе си изисква истинска смелост. Първият въпрос, който трябва да си зададете е: в мир ли сте със себе си? Ако не, тогава знаете къде да насочите енергията си. Работата върху себе си ще промени отношенията ви с другите.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Вземете нещата в свои ръце, но не забравяйте да не се изгубите в бляновете. Освен това, трябва да останете в настоящето, защото, както знаете, нищо не трае вечно. Но това не означава, че не можете да се насладите на момента тук и сега.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Вижте как преодолявате предизвикателствата и предефинирате целите. Нищо няма да ви спре, ако наистина положите усилия, Везни. Продължавайте да излъчвате сила, смелост и вдъхновение. Това помага не само на вас, но и на вашите близки.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Покажете на страховете кой е шефът. Има ли нещо, което ви е плашило дълго време? Изхвърлете този страх от дълбините на душата си и работете с него старателно. Разпръснете, каквото е останало от него на вятъра.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Спрете да гледате на света с тъжни очи, по-добре се вслушайте в това, което вътрешният глас ви нашепва: „Животът се променя към по-добро!“ Повярвайте на този шепот.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Скъпи Козирози, разберете, че само взаимността носи щастие. Възстановете баланса, където е необходимо. Намерете начин да съобщите какво искате от този съюз. Този, който обича, ще бъде готов да ви приветства.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: За да повишите своя дзен, отделете време да правите нещо, което обичате, като пеене от сърце или игра с вашия домашен любимец. А защо не и да се присъедините към група за медитация или йога…

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Късметът ще почука на вратата ви, Риби. Изиграйте картите си правилно и ще видите, че всичко ще върви както трябва. Случайните срещи могат да ви сближат със силни хора.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 9 октомври 2023 г.

на горе