астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 5 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 5 октомври 2023 г. за всички зодии: Днес оставете за секунда настрана обичайните задължения и се потопете в потока на творческото съзнание. Ще усетите колко много идеи ви идват на ум, които трябва да се проявят в реалния ви свят.

Прекрасен ден: ОГРОМЕН КЪСМЕТ на 5.10.2023 за три зодии

infomax-logo-50-15-HW Българинът д-р Булгаро е сред основателите на най-стария Университет в света

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Това е моментът да се стремите към това, което кара сърцето ви да пламти и тупти. Вселената ви насърчава да започнете да градите живот, който ви носи творческо и финансово удовлетворение.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Дълго време вървяхте към целта и ето я пред вас. В близко бъдеще можете да очаквате финансова стабилност, ръст на доходите и други приятни изненади. Насладете се на случващото се – този период ще продължи още известно време.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днес е важно да преразгледате целите си, които ще ви доведат до просперитет. Всичко, за което сте мечтали, мислили и планирали – можете да започнете да превеждате в конкретна стратегия с ясни стъпки.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: За да се преместите в нова реалност, ще трябва да се разделите със старата. Трябва да оставите някои от миналите си преценки и притеснения зад гърба си. Звездите ви напомнят, че Вселената ви подкрепя. Бъдете смели пред лицето на неизвестното.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Започнете да се обичате. Ако не обичате себе си, няма как да обичате и другите. Трябва да разберете и да повярвате, че понякога се нуждаете от съвсем малка мотивация, за да успеете.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Скоро всичко ще се подреди и определено ще е за ваше добро. Не позволявайте на страха и безпокойството да ви убедят в противното. Не забравяйте, че имате способността да създадете свое собствено кътче от рая.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Всяка мисъл въздейства. Когато се откажете от мислите, които ви изсмукват силите, ще укрепите себе си и енергийното си поле. Благославяйте дома си с любов. Вложете любов във всяко кътче, така че домът да ви отвърне с любов и топлина.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Наблюдавайте как врати, които някога са били затворени, магически се отварят и как хората, които познавате малко, стават вестители на положителната промяна. Седнете, отпуснете се и оставете живота да върви със своето темпо.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Спрете да търсите в другите доказателство за способностите ви. Това вече не е вашата история. Сега вярвайте в себе си и знайте, че сте способни да правите необикновени неща. Останете верни на пътя си, посветете се на този ден.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Невъзможно е да продължите разговор, ако изглежда, че сте постоянно атакувани. Това, което определено не трябва да правите, е да доказвате своята теза отново и отново. По-добре е да се оттеглите за известно време.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Днес звездите ви призовават да се откажете от общоприетото мнение за това кое е „правилно“ и „грешно“, „прието“ и „неприето“. Освободете се от нереалистичните очаквания, които ви карат да се разочаровате отново и отново. Това ще ви помогне да привлечете хора със сходни разбирания.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Погледнете по-отблизо сигналите, които изпраща Вселената. Това ще ви помогне да вземете решение относно плановете и да разберете какво искате. В същото време се справете с проблема със съмнението в себе си. Вие сте умни и талантливи.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 5 октомври 2023 г.

на горе