астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 3 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Всеки или може би повечето забелязват парите и славата на успелите хора, но не и усилията и саможертвите, през които са преминали.

13 странни начина, по които мъжът Лъв тества жените

infomax-logo-50-15-HW Черно море крие ревниво златото за 2 млрд. долара на „Черният принц“

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Почувствайте го този хубав живот, обичайте го, обичайте себе си и всичко, което ви заобикаля. Трябва да разберете, че истинската нежност и доброта е това, което толкова липсва на този свят. Слейте се с ритъма на Вселената и бъдете мили с хората около вас. Ще се убедите, че ще ви се случат хубави неща.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Не потискайте емоциите си и не се страхувайте да бъдете себе си. Това е добър съвет не само за днес, но и за всеки ден от живота ви. Можете да плачете, да се смеете, да се скачате, да се радвате, да пеете…  Вие можете!!!

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Големите неща не стават за една нощ. Трябва да сте готови да докажете намеренията си и да защитите гледната си точка. Вие превъзхождате по много начини и това е суперсила, която ще ви отведе до финала по-рано, отколкото сте очаквали. Бъдете уверени в себе си, работете в синхрон с хората и изберете пътя на честността.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Имате да извървите дълъг път, преди да сбъднете мечтата си. Но тя си заслужава, нали? Така че, затегнете коланите и поемете напред. Нещо ви подсказва, че се подготвяте за приключението на живота си.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: За да получите достъп до информация, която ще ви помогне да изясните ситуацията и ще ви позволи да вземете важно решение, трябва да сте находчиви. Изследвайте почвата. Важно е да правите внимателни стъпки, за да не се спънете.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Това, че животът на земята е синоним на изпитания и премеждия, не е нищо ново за вас. Но ако събудите духовното си зрение и погледнете отвъд хаоса, ще откриете, че в основата на всичко има ред. Това е вашият шанс да прозрете истината, да разберете по-висшата цел зад всичко, което се случва в живота ви.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Спрете да таите всичко в себе си. Ако нещо ви притеснява, говорете директно, ако се съмнявате в даден човек, обсъдете с него проблема, който ви тревожи. Ако продължавате мълчаливо да се възмущавате от света, нищо добро няма да излезе от това.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Вашите мечти се променят, докато растете и се развивате. Това, което преди ви е изглеждало желано и непостижимо, сега изглежда безполезно и незначително. Това е добре. Вие се развивате и с това плановете ви придобиват ново измерение.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Ако това, което желаете, не идва при вас, може би се фокусирате твърде много върху липсата на това „нещо“. Всичко ще се случи в точното време. Не забравяйте, че сте там, където трябва да бъдете, само не спирайте да се движите. Насочете вътрешната си енергия към съзидание. Очакват ви големи изненади!

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Замисляли ли сте се, че нашите желания са не само свещени, но и много важни за баланса на всичко, което ни заобикаля? Не се отказвайте от това, което искате да направите. Уважавайте завинаги това, в което вярвате. Не се страхувайте да се разделите с ненужното. Отворете се към света и новите емоции.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Ако някой не може да спази обещанията, които ви дава, това означава само едно: време е да свалите розовите си очила. Трябва да погледнете на ситуацията такава, каквато е, а не такава, каквато искате да бъде.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Ако чувствате, че трябва да градите ново щастие върху изпепелено поле. Но какво можете да направите? Това е законът за баланса на природата. Вместо да оценявате дали ситуацията е добра или лоша, просто действайте. Защото ще постигнете голям успех!

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 3 август 2023

на горе