астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 28 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Почувствайте го този хубав живот, обичайте го, обичайте себе си и всичко, което ви заобикаля. Звездите ви съветват да помислите, дали истинската нежност и доброта е това, което толкова липсва на този свят. Слейте се с ритъма на Вселената.

Дневен хороскоп за 28 септември 2023

Астрологичен съвет за 28 септември 2023 3 идеи за стая за учене в дома

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Големите неща не стават за една нощ. Трябва да сте готови да докажете намеренията си и да защитите гледната си точка. Вие превъзхождате по много начини и това е суперсила, която ще ви отведе до финала по-рано, отколкото сте очаквали. Бъдете уверени в това.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Имате да извървите дълъг път, преди да сбъднете мечтата си. Но тя си заслужава, нали? Така че, затегнете коланите и поемете напред. Нещо ви подсказва, че се подготвяте за приключението на живота си.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Спрете да таите всичко в себе си. Ако нещо ви притеснява, говорете директно, ако се съмнявате в даден човек, обсъдете с него проблема, който ви тревожи. Ако продължавате мълчаливо да се възмущавате от света, нищо добро няма да излезе от това.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Ако това, което желаете, не идва при вас, може би се фокусирате твърде много върху липсата на това „нещо“. Всичко ще се случи в точното време. Не забравяйте, че сте там, където трябва да бъдете, само не спирайте да се движите.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: За да постигнете успех в повечето начинания трябва да бъдете търпеливи и да се научите да чакате спокойно. Сега най-доброто действие за вас е търпеливо да изчакате.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Вслушайте се в съветите на приятели и хора по-възрастни по възраст или положение, защото до голяма степен от това зависи изпълнението на вашите желания.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Обикновеният човек не може да знае със сигурност нещо, докато не разбере това нещо от собствен опит, докато не изпита действието на това нещо. Предположенията, съмненията, догадките често имат малко общо с това, което действително съществува.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Ако някой знае как да изкарате деня без конфликти, това сте вие. Това важи, както за служебните въпроси, така и за отношенията с приятели, роднини или колеги. Освен това, днес ще имате високо ниво на концентрация. Обградете с комфорт и красота.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Където и да отидете, носете химикал и хартия със себе си, за да запишете блестящите си мисли. Понякога най-простата и очевидна идея е най-добрата. Дори по-добре, обсъдете идеята с приятели или колеги. Днес те могат да ви вдъхновят.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Винаги сте имали добри обноски и инстинктивно знаете как да накарате хората да се чувстват обичани. Вашата топлина кара хората около вас да се чувстват страхотно и те ще искат да ви се отплатят със същото. Защо не им позволите? Независимо, дали търсите тяхната подкрепа или не, ще я имате.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Време е да покажете на света своята уникалност. Като светите във вашата светлина, вие давате мотивация на другите хора да направят същото. Освен това, нещата на любовния фронт също изглеждат ярки в този хубав ден.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Чувствайте се свободни да излезете от зоната си на комфорт и да си позволите да изследвате непознатото. Днес нарисувайте своето платно с най-ярките цветове. Също толкова важно е да се научите да цените себе си и това, което правите, и което имате.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 28 септември 2023

на горе