астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 27 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 27 октомври 2023 г. за всички зодии: Истина е, че рано или късно, на всеки ни в живота настъпва период на бъркотия. И въпреки това, помислете, претеглете, оценете това, което имате тук и сега. Живейте в настоящето!

Новото бижу сред жените – Hristina cosmetics

infomax-logo-50-15-HW В Ирак откриха огромен асирийски крилат бик

 

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Може да ви се струва странно, но опитайте, още днес, да благодарите на Вселената за всички събития, които се случват в животът ви. Благодарете и ще оцените всичко, което имате и сте постигнали до тук. Благодарете й искрено. Така ще си привлечете силно положителен заряд.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Чудесен ден за всички, както и за тези, които не обичат да бързат и предпочитат спокойно да обмислят всяка своя стъпка. Предпазливостта помага да се избегнат много проблеми, а реалистичната оценка на ситуацията помага да се избегне разочарование.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Добър ден по отношение на работа, учене и бизнес. Има шанс да проведете успешни бизнес преговори и да започнете сътрудничество, благодарение на което пред вас ще се открият нови хоризонти.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Дори днес да не е най-доброто време в живота ви, приемете, че така е трябвало да бъде. Така че, спрете да се обвинявате и се отдалечете от това да бъдете жертва. Повярвайте, нито едно изпитание не се дава просто така. Така че, можете да го преминете и да станете по-силни и по-мъдри.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Интересен, но труден ден. Трябва да сте сдържани, решителни, енергични, разумни и способни да поемате отговорност за другите. За това ще получите щедро възнаграждение и няма да съжалявате, че сте положили толкова много усилия.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Появяват се много нови идеи, благодарение на които успявате да се справите с трудни въпроси. Там, където другите отбелязват времето, вие намирате своя собствен път към целта.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Този ден е благоприятен. Обещава значителни промени в личните и бизнес отношения. Ще разберете кои връзки все още са важни за вас и кои носят повече неудобства, отколкото полза или радост. Звездите ви съветват, да преценявате внимателно.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Денят ще е доста натоварен. Вероятни са трудности в работата, проблеми. Опитайте да не бъдете нервни: стига да запазите самообладание, има шанс да намерите изход от трудна ситуация.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Бъдете в добро настроение. Усърдието, упоритата работа и отговорността ще ви помогнат да постигнете успех, който ще изненада другите. За вашите усилия ще получите щедро възнаграждение. Не е нужно да се страхувате, че усилията ви ще бъдат напразни.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Денят е много благоприятен, така че не си губете времето. Откриват се нови възможности и ще има шанс да постигнете голям успех. Можете да си поставите нови цели. Скоро ще можете да ги постигнете.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Сбъдвайте. Деловите отношения ще се развият по нов начин, авторитетът ви ще се повиши. Хората, които преди са ви подценявали, ще променят мнението си. Възможно е да се появят нови партньори, благодарение на които бързо да реализирате смелите си планове.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Очакват ви приятни изненади и неочаквани стечения на обстоятелствата, които можете да използвате за разрешаване на дългогодишни проблеми. Вие сте изобретателни, открийте верните отговори на въпроси, които биха озадачили другите.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 27 октомври 2023 г.

на горе