астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 26 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии:  Сега е времето, когато успехът и разбирателството са ви гарантирани. Ако искате да започнете нещо ново – започнете да го планирате и структурирате, търсете съмишленици.

Как да си направите здравословен картофен чипс за 5 минути

infomax-logo-50-15-HW Как да изберем най-добрия антиперспирант за контрол на изпотяването

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Ако имате планове да започнете нещо ново – действайте смело! Разговаряйте с мъдри хора, които са постигнали нещо, може би те могат да ви вдъхновят или да ви озарят с нова идея.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Приемайте себе си и другите без очаквания – днес е нежелателно да установявате рамки и правила. Опитайте се да избегнете чувството, че някой ви дължи нещо. Важно е да позволите на другите и на себе си да правите това, което искате, а не да се насилвате от чувство за дълг.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Давайки любов в една връзка, без да изисквате нищо в замяна, ще привлечете в живота си онези хора, които ще я оценят и ще споделят енергията си с вас. Освободете се от подозрителността и съмнението в себе си, повярвайте в своята стойност и значимост.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Не се притеснявайте, ако не сте там, където искате да бъдете. Имате достатъчно време да стигнете до там и вашето пътуване към величието току-що започна. Днес Вселената предлага на вашето внимание мъдростта: „Когато ученикът е готов, учителят ще се появи“.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Планирайте внимателно делата си, оставете малко повече време, отколкото смятате за необходимо. Поради повишената вътрешна активност съществува риск да надцените възможностите си и да нямате време да направите планираното.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес бъдете мили и се отнасяйте към хората като към равни. Важно е да не се поставяте над другите, дори ако на този етап знаете как и знаете повече от събеседниците си.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Няма значение какво казват другите за вашите действия и творения. Няма значение, дали ще успеете да осъществите плана си в най-висока степен. Отдайте се на любимото си хоби, всяко творчество, към което се стреми сърцето ви.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Вселената улавя мислите ви. Ако отдавна сте я молили за нещо, то със сигурност ще се случи в живота ви, но не бързайте. Просто бавно, но сигурно се придвижвайте към целта си. И най-важното – не забравяйте да благодарите на съдбата за подаръците, които ви предоставя.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Свръхемоционалността ви пречи да се съсредоточите върху това, което е наистина важно за вас – семейството и кариерата. Вместо да вървите към мечтата си стъпка по стъпка, вие хабите енергията си за дребни неща, хабите нервите и ценната си енергия и в резултат на това сте в състояние на емоционално опустошение.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Понякога трябва да потънете в тишина, да отпуснете тялото и душата си, да се поглезите. Това може да бъде ароматна вана с етерични масла във вашия дом или масаж в салон. Няма значение къде ще го прекарате, но не забравяйте да организирате релаксиращ ден за себе си.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Промяната идва. Предложението изглежда примамливо. Но отговаря ли на всичките ви критерии? Това отговаря ли на живота, за който сте мечтали? Време е да вземете твърдо решение за себе си.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Учете, учете и пак учете. Сега настроението ви е идеално за усвояване на нова информация или предаване на вашите знания. Посветете времето си на тази област. Вашите чувства и портфейл скоро ще ви благодарят за това.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 26 август 2023

на горе