астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 25 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии:  Сърцето ви е неспокойно. Признайте си, наложихте си твърде много ограничения. Време е да се отървете от тях и да си поемете дълбоко въздух. Не се страхувайте, нищо лошо няма да ви се случи.

Правилно дишане – метод за вътрешен баланс

infomax-logo-50-15-HW Калиакра крие богатството на цар Лизимах

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Време е да си признаете чувствата, които изпитвате. Съдбата няма да ви изостави по въпроси, свързани с работата или любовта. Ще можете да преминете на ново ниво в професията. Възползвайте се максимално от този ден, за да изчистите нещата, които са били отложени.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Постигнали сте известен успех в работата си, балансирате в отношенията с любимия човек и като цяло животът ви изглежда успешен. Време е да поработите върху самочувствието. Бъдете един ден насаме със себе си, вслушайте се във вътрешния си глас и подредете чувствата си.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Време е да се оттеглите и да помислите за случващото се. Не забравяйте, че всички ние имаме своите различия и това е добре. Ако някой докосне вашата болезнена точка, не е изненадващо, че сте започнали да се предпазвате. Дайте си време да осъзнаете проблема, не бързайте с действията.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Всичко, което правите, ще има последващи ефекти: за вас, за хората около вас, за света, в който живеете. Имайте това предвид, когато правите следващата стъпка. Научете се да вземате решения, като слушате, както гласа на разума, така и шепотът на сърцето.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Не позволявайте да заглушат интуицията и желанията ви. Не позволявайте и не се съмнявайте във вашите желания, цели и начини за постигането им. Доверете се на вътрешните си усещания, сила, мъдрост и опит. Те със сигурност ще ви доведат до успех.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес е най-доброто време да спрете да преследвате, каквото и да било, да се съпротивлявате и да се инатите. Но в същото време продължавайте да поемате рискове, слушайте сърцето си и действайте според неговата насока.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Ако в момента преживявате трудни дни, чувствате се неразбрани, но въпреки трудния период в живота, вие ясно усещате, че е невъзможно да таите обида за дълго време. С това фино усещане за живот и развитие, продължавайте да бъдете чувствителни, но и внимателни към света около вас.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Позволявате ли на една непонятна ситуация да постави под въпрос цялата връзка? Научете се да разглеждате определени аргументи изолирано, а не от гледна точка на взаимосвързаността. Докато го правите, запитайте се дали не губите от поглед гледната точка.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Седенето на перваза на прозореца и се вгледайте в пространството. Единственият начин да се справите с проблема е да го погледнете в очите и да признаете, че съществува. Повярвайте, че имате всичко необходимо, за да победите обстоятелствата.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Днес можете с право да разчитате на щедро възнаграждение. Може би все още сте много притеснени за свършената работа. Звездите обаче бързат да ви успокоят: време е да се отпуснете и да си поемете глътка въздух. Вие наистина го заслужавате!

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Днес е важно да обърнете внимание на здравето. Можете да започнете, като си създадете добър навик да правите ежедневни упражнения. Като цяло, опитайте да прекарате време с ползи за тялото.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Не всеки има късмета да има ментор, който ни дава правилните насоки и ни вдъхновява да разгърнем потенциала си. Повярвайте, че имате дарба. Приемете това като потвърждение, че сте там, където трябва да бъдете и че животът ви се движи в правилната посока.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 25 август 2023

на горе