астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 22 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии:  Не се отнасяйте пренебрежително към хората, които не ви одобряват във всичко, което казвате. Вземете различни гледни точки, за да можете да вземете най-добрите решения и да избегнете грешки.

11 безценни урока от Конфуций: „Няма значение колко бавно вървиш, стига да не спираш“

infomax-logo-50-15-HW Нургюл Салимова загуби, България спечели

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес може да се почувствате в стихията си. И все пак, ако нещата не вървят по план, звездите ви съветват да преразгледате отношението си към ситуацията, да анализирате количеството отдадена и получена енергия и да се опитате да постигнете баланс.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Можете да преминете през историята безброй пъти и всеки път, когато го направите, откривате нещо друго, което ще предизвика недоволство. Помирете се с миналото и прережете въжетата, които ви държат в примката. Не забравяйте, че вашето щастие е само във вашите ръце. Вземете обратно това, което винаги ви е принадлежало.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днес ще усещате прилив на енергия, ще излъчвате светлина, не забравяйте за себе си. Ако душата ви изпитва нужда да сте сред природата, не спирайте тази потребност. Стегнете раницата си и отидете на кратко пътешествие. Отпуснете се, порадвайте се на природния пейзаж.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Вселената определено ще ви даде „знак“ в каква посока да продължите. Звездите ви съветват да се отървете от болезнените мисли, ненужни вещи и вредни духовни нагласи: колкото по-малък е товарът, толкова по-лесно ще вървите по пътя си.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Днес е денят, в който е важно да се посветите на размисъл, да намерите отговора на въпроса какво точно помага да балансирате между материалното и духовното. Имайте предвид обаче, че няма конкретна формула за това. В крайна сметка, животът е не само успех и късмет, но и грешки и падения.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Просто бъдете себе си на правилното място и се опитайте да се потопите в случващото се. Ето как може да израствате вътрешно. Освен това, не забравяйте, че как другите възприемат нещо, което сте направили, не трябва да ви тревожи.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Опитайте се да общувате с другите възможно най-често, научете повече за живота им. Повярвайте, те ще усетят добрата ви енергия и ще им е добре на сърцата, че някой го е грижа за тях и не са забравени. Освен това, за вас такъв обмен на енергия ще бъде положителен.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес е денят, в който цялата ви енергия, чувства и емоции трябва да бъдат насочени към творчеството и любовта. Вие не просто ще дадете частица от себе си, но ще оставите отпечатък върху творението си, което ще го направи ценно и влиятелно за другите ви дела.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Спрете да губите време, съмнявайки се във вашите способности и потенциал и направете това, което искате. Вселената ще ви подкрепи. Това, което не трябва да правите, е да вземете важни решения под чужд натиск. Тайната, която търсите, за да продължите напред, скоро ще ви бъде разкрита. Вярвайте в себе си.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Днес е идеалният ден да поставите ясни граници. Покажете на света какво позволявате да правите и какво не е позволено около вас и с вас. В същото време бъдете смели и по отношение на страховете си. Точно днес трябва да погледнете там, какво ви плаши най-много.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Днес звездите ви призовават да направите пауза, да погледнете житейската си траектория от по-висока перспектива, да прецените кое е проработило и кое не, за да можете да пристъпите в бъдещето с по-голямо съзнание.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Позволете си да получите благословии, които се изсипват в чашата ви с щедрост и любов. Сега е моментът да се сближите със семейството си. Време е да опознаете по-добре любимите си хора и да ги подкрепите по начина, по който се чувствате призвани.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 22 август 2023

на горе