астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 20 ноември 2023 г.

Астрологичен съвет за 20 ноември 2023 г. за всички зодии: днес е денят, в който всичките ви добри дела ви се връщат стократно. Ден, в който трябва да вършите текуща работа, а не да форсирате начинанията. Ако през този месец сте помогнали на хората, подкрепили сте ги и сте ги изслушали, ще получите награда от Вселената под формата на нови, успешни идеи за вашия бизнес.

6 трика за премахване на тъмните кръгове около очите

infomax-logo-50-15-HW Проф. Донка Байкова: Коледният пост не бива да се счита за диета за отслабване

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Съвет на деня за зодия Овен: щедро дарявайте с топлина, грижа и внимание любимите си хора. Създайте атмосфера на комфорт, забавление и хармония около вас, у дома и на работното място. Ако във връзката ви се случи нещо, което не ви харесва, това не е причина да изпадате в обезверяване.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Съвет на деня за зодия Телец: днес трябва да дадете повече, отколкото да вземете, но е важно да го правите от дъното на сърцето си. Споделяйте своя опит и знания, не трупайте важна информация в себе си, защото тогава тя става незначителна. Полезният опит трябва да работи в полза на заобикалящата ви среда.

Близнаци 21 май – 21 юни

Съвет на деня за зодия Близнаци: време е да се измъкнете от капана на ума. И то възможно най-скоро! Върнете се в настоящия момент и си позволете да получите многото подаръци, които той може да предложи. Вие сте благословени от Вселената за щастие, просто трябва да го получите!

Рак 22 юни – 22 юли

Съвет на деня за зодия Рак: осъзнавайки своята цел, вашата мисия, можете да станете компас в живота за другите, да помогнете на другите да намерят своя път. Развийте интуицията и се научете да правите правилните, съгласни със себе си, избори. Развивайте индивидуалност, независимост, вяра в себе си и своя успех.

Лъв 23 юли – 22 август

Съвет на деня за зодия Лъв: днес е подходящ ден за нови преживявания. Ще имате избор между ежедневието и новите приключения. Звездите ви съветват да направите избор в полза на второто. Бъдете открити във вашите фантазии и желания – животът ще ви поднесе приятни изненади.

Дева 23 август – 22 септем.

Съвет това е началото на нещо съвсем ново за вас. Началото на едно пътуване, което се случва веднъж в живота. Така че, продължавайте да гледате напред и не позволявайте на другите да ви спират от цялото това пътуване. Звездите искат да знаете, че това приключение ще бъде толкова вълнуващо.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Съвет на деня за Везни: не всеки има късмета да има ментор, който знае как да насочи своя ученик по правилния път. Но това не е причина да се отказвате. Във вас има огромна сила, която да мобилизирате в трудна ситуация. Скоро ще ви бъде даден шанс да подобрите делата си.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Съвет на деня за зодия Скорпион: радостта и тъгата са двете страни на медала. Днес звездите ви призовават да размишлявате върху концепцията за двойствеността. Не забравяйте, че всъщност вие сте създателят на вашата реалност. Изберете от коя страна искате да бъдете.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Съвет на деня за зодия Стрелец: спомнете си най-добрия приятел, който слушаше всичките ви оплаквания от живота посред нощ. Спомнете си партньора, който дойде при вас с усмивка на лицето, дори когато премина през собствените си изпитания и премеждия. Вие сте подкрепени от хора, които наистина ви обичат.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Съвет на деня за зодия Козирог: идеален ден за различни практики, насочени към очистване и опознаване за силата на ума и проницателността. В този ден е желателно уединението, за да се избегнат конфликтни ситуации в колектива.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Съвет на деня за зодия Водолей: днес вашата магнетична сила се увеличава многократно, така че има възможност да привлечете точните хора и точните съмишленици. Не мислете за миналото, то няма да се повтори, но не отивайте твърде далеч в бъдещето, то все още не се е случило.

Риби 19 февр. – 20 март

Съвет на деня за зодия Риби: бъдете честни със себе си и другите – това е особено важно днес, въпреки че е вярно във всеки друг ден. Радвайте се на малкото, благодарете на Вселената за всичко, което вече имате. Отдалечете се от консерватизма и границите.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 20 ноември 2023 г.

на горе