астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 19 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Безпокойте се по-малко. Ако можете да разрешите проблемите, тогава ги решете, а ако не зависи от вас, тогава също няма за какво да се притеснявате.

10 съвета как да се предпазите от манипулация във връзката

infomax-logo-50-15-HW Министър Вътев към протестиращите: Исканията ви в 5 точки са удовлетворени

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Забележете как и къде Вселената ви призовава да се откажете от съпротивата и да станете едно с потока от жизнена енергия. Пуснете старата си история и с любов натиснете бутона за нулиране. Не се страхувайте да визуализирате напълно нова реалност за себе си.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Способността ви да превръщате мислите в реалност е това, върху което трябва да се съсредоточите днес! Вие сте готови да се появите като най-въплътената версия на себе си! Готови сте да превърнете раните си в мъдрост и болката си в сила. Въпреки това, не забравяйте да се запасите с енергия.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: На преден план излиза способността да разбирате партньора и да синхронизирате усилията с него. Ще ви помогне и в професионалната сфера. Особено днес е чудесен ден за взаимодействие по между ви.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Бъдете внимателни към чувствата си и се опитайте да не реагирате прекалено. В работата е възможен творчески успех – не оставяйте новите си идеи на заден план, потърсете начин да ги реализирате възможно най-скоро.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Всяко велико изобретение някога е започвало с мечта. Движете се напред, позволете си да правите грешки, паднете, изтупайте прахта от себе си и продължете отново напред. Най-важните неща може да изглеждат така, сякаш отнемат време, но ще се изненадате колко лесни са някои задачи.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Оставете сърцето си широко отворено. Вие сте много мотивиран човек и когато си позволите да бъдете видени, без да се налага да насилвате или активно да „правите“ нещо, хората ще гравитират към вас. Вземете живота в свои ръце. Няма смисъл да се опитвате да правите всичко за другите, ако можете да поискате.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Звездите обещават на Везните хармоничен и спокоен ден. Днес най-добре ще е търсенето на баланс и хармония. Така че е по-добре да не планирате шумни партита за вечерта, отпуснете се у дома. Когато общувате с другите днес, трябва да сте коректни и дипломатични.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Възможно е обаче действията ви в миналото да са ви довели до задънена улица. Помислете какви избори ви доведоха по този път. Може би днес ще имате втори шанс да поправите грешките от миналото.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Какво се случва, ако разочаровате гарда си? Очаквайте сюжетни обрати и отклонения, но вярвайте, че в края на пътя ще получите награда, достойна за вас. И помнете: усилията са необходими, да, но твърде много усилия са отблъскващи.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Вашата победа е вече тук, като се правят малки промени, за да е подходяща за вас. И, ако няма промяна на някой фронт, то е точно защото има още стъпки към целта. Позволете си да чувствате, докато продължавате напред.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Очакват ви нови начала. Възползвайте се максимално от тази искряща нова енергия, която навлиза в живота ви, и стойте безстрашно в светлината на прожекторите.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Сила на потока, а не груб натиск. Вероятно, докато се интегрирате в деня си, ще ви се разкрие нещо друго относно ситуацията, в която се намирате. Вярвайте в мечтите.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 19 септември 2023

на горе