астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 18 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Понякога мислим, че ще бъдем щастливи, ако се преместим на друго място, а след това се оказва, че където и да отидем, вземаме себе си със себе си. Помислете за това.

Месечен хороскоп за месец ОКТОМВРИ 2023

infomax-logo-50-15-HW Захари Стоянов: Инициаторите на първия бунт за Съединението са трима ученици

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Вместо да оставите ума да достигне милион мили в час и дъхът ви да спре за известно време, използвайте своята изобретателност и оригиналност, за да разширите възможностите си. Бъдете общителни и направете своя ход.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Отделете време да се вслушате в интуицията си, преди да предприемете действие, можете не само да намерите нови пътища, но и да видите как мечтите ви се проявяват точно пред очите ви. Време е да оставите настрана страховете си и да оставите силните си страни да ви водят по пътя напред.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Колко често започвате изреченията си с „не мога“? Вместо това опитайте да си зададете въпроса „Как мога да направя това?“ Опитайте се да анализирате възможностите си, преди да говорите по навик за невъзможността да постигнете нещо.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Обърнете поглед към себе си и анализирайте какво не харесвате в живота си. Освен това трябва да се съсредоточите върху отношенията с близките. Покажете им любов и не забравяйте, че понякога е добре да бъдете отворена книга пред доверени хора.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Самокритиката няма да ви помогне. Когато погледнете назад, трябва да сте благодарни за възходите и паденията в живота. Като превърнете раните си в ценен опит, можете да постигнете това, което някога сте смятали за невъзможно. Оставете настрана своите предубеждения и направете тази голяма крачка.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Новолунието носи със себе си напомняне, че сте насред бърза промяна и желаната от вас дестинация е точно зад ъгъла. И така, влезте в енергийното поле на чудесата, докато продължавате да работите. Нещо ви подсказва, че скоро ще стигнете върха.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Помолихте Вселената за възможности и те са пред вас. Но лесно можете да пропуснете нишка, без да я забележите. Направете разлика. Ако всеки ден правите една малка крачка към мечтата си, след известно време тя ще бъде във вашите ръце.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Миналото е хвърляло една бомба на истината върху вас. Сега разбирате много добре какво се случва. Не се опитвайте да постигнете нещо повече от това, оставете настрана прекомерния перфекционизъм и си позволете да бъдете търпеливи.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Най-доброто нещо, което можете да направите в момента, за да подобрите живота си, е да продължите да живеете и да продължите напред. Ако ви се струва, че трябва да промените нещо – действайте. Звездите ви съветват, че най-доброто предстои.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Нека миналото си остане в миналото. Когато животът ви поднесе лимони, направете лимонов чийзкейк и му се насладете с любимите хора. Отпуснете се, оставете нещата, които не можете да контролирате, и оставете живота да си тече. Може да е трудно, но понякога е необходимо.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Осъзнаването и усещането за единството на всичко може да не ви е било лесно. Когато създавате от пространство на радост, вие го правите моментално и това е точно плодородното време, което сте чакали. Надникнете нежно в дълбоките води и ще видите всичко кристално ясно.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Отворете сърцето си, защото това е единственият начин Вселената да общува с вас. Изобилието скоро ще бъде на ваша страна, просто не забравяйте да държите знанието близо до сърцето си и да оставите нещата, да се случват.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 18 септември 2023

на горе