астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 17 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Ако подсъзнанието ви тегли към нещо, просто протегнете ръце нагоре и го уловете. Вселената ви дава възможност да станете най-добрата версия на себе си, с вътрешното съзнание, че вашият потенциал е огромен.

Искрената усмивка от сърце може да върши чудеса

infomax-logo-50-15-HW Сиромахов: Покрай тая краставица Митюринчето стана още по-популярна в тик-ток

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Звездите съветват – не позволявайте на нищо да заглуши интуицията и желанията ви. Не позволявайте да се съмнявате в желанията, целите и начините за постигането. Доверете се на вътрешните си усещания, сила, мъдрост и опит. Те определено ще ви доведат до успех.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Не е нужно да отговаряте на очакванията на хората около вас. Звездите ви съветват да отделите време за себе си, Телци. Посветете се на арт терапия, изпечете ароматен пай или се разходете спокойно в парка.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Излезте навън, поемете малко чист въздух и си позволете да изпитате нова перспектива, Близнаци. Може да не е това, което сте очаквали, но въпреки това животът понякога ни поднася изненади. Бъдете нежни със себе си и хората около вас. Приложете друг подход към някои ситуации и разперете криле.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Но въпреки трудния период в живота вие ясно разбирате, че е невъзможно да таите лоши чувства в себе си. С такова чувство няма да има по-нататъшен живот и развитие. И това е вярно! Затова продължавайте да бъдете отворени, чувствителни и внимателни към света около вас. Вярвайте, че заслужавате най-доброто.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Използвайте интуицията си точно, както използвате чадър в дъждовен ден, Лео. Поискахте знаци или помощ – те ви заобикалят. Заменете стреса от определена ситуация с любовта, която изпитвате към това, което е в основата на живота ви. И вижте как нещата започват да се променят.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Всичко, което желаете, ще ви бъде предоставено, точно когато имате нужда. Доверете се накъде ви води живота. Звездите също препоръчват да се отървете от миналото, което ви пречи да започнете живота, който си представяте.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Везни, през последните няколко дни всичко си дойде на мястото идеално по всички въпроси, свързани с работата. Това вероятно ще повиши нивото ви на увереност. Съсредоточете се върху работата си, в противен случай няма да успеете да изпълните задълженията си навреме.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Отговорът е прост, Скорпиони. Става въпрос за връщане на радостта в живота ви. Помислете за следния въпрос: „Как мога да върна повече лекота и яркост във всеки ден?“ Вашите близки и любимото ви хоби ще ви помогнат в това.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Днес може да получите важни новини и да се наложи да вземете незабавни решения. Може да се наложи да постигнете компромис в някои ситуации, но денят вероятно ще завърши на високо ниво, като получите точно това, което искате.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Всеки път, когато в ума ви дойде ограничаващо убеждение или мисъл, натиснете бутона за пауза и наблюдавайте откъде идва. Запитайте се: „Това убеждение неразделна част от вас ли е или нещо, което сте научили от вашата среда?“

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Време е да преразгледате границите си и да намерите баланс между това колко давате на себе си и колко давате на другите хора. Да се ​​питате как това помага на собствения ви растеж не е егоистично.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Вселената ви призовава да се откажете от миналото и да прекъснете връзките, където е необходимо. Риби, които са обмисляли да направят няколко крачки назад – не позволявайте на неуспехите в настоящето да ви карат да повтаряте стари модели. Най-доброто предстои!

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 17 септември 2023

на горе