Астрологичен съвет за 21 май 2023

Астрологичен съвет за 14 май 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Опитайте се да не мислите какво НЕ сте. Мислете какво сте: „Аз съм щастлив, здрав и успял човек.“

Астрологичен съвет за 14 май 2023 Малки декорни съвети за дом с домашни любимци

Как да избереш абитуриентска рокля, с която ще бъдеш принцеса на бала /снимки/

Защо да ядем плодове сутрин – 8 полезни правила

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Всяка ваша мисъл ви въздейства. Когато се откажете от мислите, които ви изсмукват силите, ще укрепите себе си и енергийното си поле.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Благославяйте дома си с любов. Вложете любов във всяко кътче, така че домът да ви отвърне с любов и топлина.

Близнаци 21 май – 21 юни

Възползвайте се от внезапната творческа енергия, която ще ви насърчи да постигнете най-доброто от себе си.

Рак 22 юни – 22 юли

Знайте, че когато сте в душевно равновесие, притежавате сила и гъвкавост, които ви позволяват да посрещнете всяко предизвикателство.

Лъв 23 юли – 22 август

Време е да се посветите на решаването на финансови въпроси. Много скоро ще можете да се насладите на положителните резултати от това.

Дева 23 август – 22 септем.

Понякога горчивата истина е по-добра от сладката лъжа. Ако пазите тайна, за да угодите на другите, по-добре им кажете възможно най-скоро истината.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Това, което предстои, може да изглежда плашещо, но не трябва да отказвате това предизвикателство. Справянето със събитията през следващите няколко дни ще изисква, както интелигентност, така и изобретателност.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Вашето лекарство е любовта. Вашата любов лекува наранени души и утешава онези, които са пострадали в този живот. Нека вашето състрадание бъде вашата сила, а не ваша слабост. Споделете голямото си сърце с тези, които наистина заслужават място до вас.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Не очаквайте да бъдете потупвани по рамото всеки път, когато избягвате неприятности или нарушавате стереотипите. Или, пък когато предприемате смела стъпка по неутъпкан път. Станете воин, който има смелостта да докаже себе си, послушайте сърцето си.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Всичко се случва с причина. Винаги и във всичко има по нещо красиво, нали? Звездите ви наблюдават много внимателно. Хората около вас също го забелязват, дори и да не го признават.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Може да имате шанс да се издигнете нагоре по кариерната стълбица през следващите няколко седмици, така че се пригответе да предприемете действия и да покажете на всички колко сте амбициозни.

Риби 19 февр. – 20 март

Достатъчно смели ли сте, за да поемете отговорност, която другите хора обикновено се опитват да избегнат? Ако вярвате в себе си и успеха си, тогава не се страхувайте да тръгнете в посока, която изглежда налудничава за другите. Доверете се на интуицията си.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 14 май 2023

на горе