астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 12 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 12 октомври 2023 г. за всички зодии: Енергията на този ден е много силна. Благодарение на тази енергия човек може да преодолее много препятствия в живота си и да постигне много. С нарастването на тази мощ настъпи времето за действие. Време е да дадете живот на всичко, за което сте мечтали толкова дълго.

Дневен хороскоп за 12 октомври 2023 г.

infomax-logo-50-15-HW Природонаучният музей в Сребърна отбеляза 40 години от създаването си

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Звездите горещо ви съветват да се вслушвате в себе си. За какво копнее душата ви, но умът ви се съпротивлява? Отхвърлете съмненията и продължете напред към мечтата. Доверете се на себе си, за да постигнете това, което някога сте смятали за невъзможно.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Не се страхувайте да вземате важни решения, ако дълбоко в себе си чувствате, че моментът е настъпил. Опитайте се да не бъдете откровени с непознати, това може да ви навреди. Опитайте се да не отваряте душата си пред никого.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днешното чувство на слабост е нормално. Освен това, може да се превърне в предимство. Имате възможност да подредите мислите си, да анализирате минали грешки и да вземете решение за планове за бъдещето.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Чувствителността може да бъде, както най-голямата ви сила, така и слабост, в зависимост от това как решите да я използвате. Не позволявайте нежното ви сърце да бъде причината да страдате мълчаливо. Говорете за себе си, когато нещата не вървят.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Ако всичко изглежда перфектно в личен план, значи е така. Не се тревожете, както се случва всеки път, когато животът започне да се променя към по-добро. Благодарете на Вселената за благословиите, които получавате сега и за тези, които ще получите в бъдеще.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: В животът има много повече от осигуряването на голяма заплата. Някои от вас осъзнават, че вашата свещена цел е да споделяте своето знание, както светско, така и духовно, с хората, които срещате по пътя си. Започнете да изпълнявате тази цел, Деви. Време е.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Везни, ако сте привлечени от приключения, така да бъде. Не се страхувайте да поемате риск. Основното е да имате надеждни хора наблизо. Под закрилата на близки не е страшно да бързате. Би било добре да се чувствате сигурни. Не е ли така?

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Вашата креативност не винаги трябва да спасява света. Понякога трябва да обръщате внимание и на себе си. Гмурнете се обратно в потока на вашето творческо съзнание. Изразете това, което иска да бъде изразено чрез вас, без да съдите или възпрепятствате процеса и без да позволявате на ума да ви спира.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Готови ли сте да дадете тласък, за да преминете към нов етап от живота? Вселената иска да ви тества колко сте отдадени. Също така звездите ви съветват да не гледате назад. Ако нещо вече се е случило и вие, например, сте се съгласили с някой от миналото, тогава променете правилата.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Нещата не винаги се получават, както искаме. Приемете случващото се в момента като тест. Всичко се случва за ваше най-висше добро. Всичко определено ще се получи, но за това трябва необходимото време.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Издишайте тревогите и вдишайте любов. В този момент обърнете погледа си навътре и започнете да правите това, което ви подсказва сърцето. Практикувайте медитация, това ще ви помогне да разтоварите емоционалното си състояние.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Риби, не бягайте от любовта. Именно това чувство ще ви помогне да разперите крила и ще ви даде сила дори когато изглежда, че светът е изгубил цветове. Справете се с безпокойството и стреса и ще получите вдъхновение за нови постижения.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 12 октомври 2023 г.

на горе