Астрологичен съвет за 2 април 2023
Астрология

Астрологичен съвет за 1 април 2023

Астрологичен съвет за 1 април 2023: Днес е важно да покорите очакванията си, да дадете повече, да дадете, отколкото да вземете. 

Дневен хороскоп за 1 април 2023

Любовен хороскоп за 1 април 2023

Правила на етикета – всеки трябва да ги знае

Не питайте никого кое е правилно и кое не

ВОДА от СТАФИДИ

Изменена структура на гръбначния стълб ли е невидимата причина на заболяванията?

Основи на дълголетието, според лечебната система на проф. Неумивакин

Астрологичен съвет за 1 април 2023

Астрологичен съвет за 1 април 2023 зодия ОВЕН

астрологичен съвет за 1 април 2023

Колкото повече доброта, топлина давате на хората около вас, толкова повече тази енергия от Вселената ще се връща към вас. Подарете грижа за себе си. Обърнете внимание на вашите чувства, желания. Днес е забранено да се лишавате от положителни емоции.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 1 април 2023

Важно е да запомните: за да получите хубави думи, първо трябва да ги кажете. Бъдете внимателни в общуването. Филтрирайте информацията, която идва до вас – много е лесно да попаднете под чуждо внушение. Слушайте, но не приемайте веднага на вяра всичко, което ще ви се каже.

Астрологичен съвет за 1 април 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 1 април 2023

Не се опитвайте да възпирате онези, които внезапно са решили да напуснат живота ви днес – приятели, просто познати или дори близки хора. Благодарете за опита. Важно е да реагирате с благодарност, защото това е важен знак – нови връзки, нови приятелства, нови съмишленици вече са на път към вас.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 1 април 2023

Вие сами можете да решите къде да изразходвате енергията си – във вече остарялото или в новото, в нещо, което ще изпълни живота ви с нов смисъл. Най-доброто, което можете да направите за себе си, е да постигнете умереност във всичко: в храната, в емоциите и особено в проявата на гняв.

Астрологичен съвет за 1 април 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 1 април 2023

Тенденцията на този ден е да преминете от мисли към планиране, внимателно и балансирано.  Опитайте се да общувате повече с колеги и партньори. Просто не планирайте нищо грандиозно и сложно за този ден, заемете се с важни проекти.

Астрологичен съвет за 1 април 2023 зодия ДЕВА

Астрологичен съвет за 1 април 2023

Днес може да се събудите с желание да промените всичко в живота си, енергията просто ще избухне. Ако се чувствате уморени и отпаднали в този ден, това е ясен знак, че не живеете живота си и не изпълнявате целта си  пълноценно. Време е да помислите какво не е наред и какво можете да промените.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 1 април 2023

Вземете лист хартия и ясно, точка по точка, запишете всички области от живота си в колона, а в друга колона запишете всичко, което можете да направите, за да промените и подобрите ситуацията. Свържете енергията на Вселената с вашите идеи, превръщайки се в пример и източник на вдъхновение за другите хора.

Астрологичен съвет за 1 април 2023 зодия СКОРПИОН

Астрологичен съвет за 1 април 2023

Не се опитвайте да подредите нещата днес, това няма да даде резултат и може да се отприщи сериозен конфликт. Ако някой ви дразни, просто се отдръпнете. Идеално, ако имате възможност да прекарате един ден сред природата и насаме със себе си или с много близък човек.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 1 април 2023

Днес решете какво искате да правите и къде да отидете и тогава вашата звезда ще свети и ще осветява пътя ви. Важно е да разберете, че докато има вътрешни съмнения – трудно ще стигнете и вратите ви няма да се отворят толкова лесно. Ще създадете много пречки за себе си със собствените си мисли.

Астрологичен съвет за 1 април 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 1 април 2023

Днес ще можете да забележите и почувствате онова, което се крие отвъд границите на обикновеното възприятие и разбиране, дълбокото усещане и виждане ще бъде особено силно. Всичко, от което се нуждаете, е максимално спокойствие, вътрешна хармония и желание да чуете себе си, своя вътрешен глас.

Астрологичен съвет за 1 април 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 1 април 2023

Денят е като спокойна водна шир, върху която от време на време вятърът вдига голяма вълна – просто изчакайте тази вълна, не е нужно да се борите с нея. Самата тя, както се появи, ще изчезне. Но внимавайте сами да не се превърнете в тази вълна, защото може да има желание да повлияете на другите.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 1 април 2023

Запазете щастието в себе си, правете това, което обичате и тогава всичко ще бъде, както искате. Най-важното нещо, което трябва да избягвате днес, е критиката. Ще имате много поводи за критика, но както обикновено, това е тест от Вселената за търпение и мъдрост.

infomax-logo-50-15-HW Европейската прокуратура извършва обиски в София по разследване на възможна корупция и злоупотреба със средства от ЕС

Tagged , ,
на горе