Четирите зодии, които поставят физическата интимност пред любовта

Четирите зодии, които поставят физическата интимност пред любовта
Астрология Любов и партньорство

Четирите зодии, които поставят физическата интимност пред любовта

Този човек дали жадува само физическата интимност във връзката или наистина ме обича? Това не е ли въпрос, които обикновено ви хрумва, когато започнете да излизате с някого? Докато някои хора търсят здрава и стабилна връзка, други просто предпочитат плътските удоволствия и хвърлянията в случайни връзки.

Ако сте твърде любопитни, за да знаете какво ще избере партньорът ви – любов или похот, тогава астрологията може да ви помогне.

Ето и кои са четирите зодиакални знака, които винаги поставят физическата интимност пред любовта:

Скорпион

Скорпионите са известни със своя мръсен ум и чувствена природа. Те са истинското определение за това, че всеки изпитва естествена физическа нужда от интимност. Ето защо те няма да имат нищо против да си легнат с някого, само за да задоволят нуждите си в леглото. Емоционалните отношения не са нещо, което те смятат за жизненоважно, когато става въпрос за връзки. В същото време те могат да станат най-мръсни, когато става въпрос за правене на любов. Те са изключително избирателни и доста взискателни в леглото. Могат да стигнат до крайност и да се разделят с партньора си, ако не получават подходящо удовлетворение в леглото от него.

Стрелец

Стрелците копнеят за приключения и винаги дават приоритет на креватните отношения пред любовта. Те са много флиртуващи и като огнен знак искат различни видове „горива“ за най-голямо удовлетворение.  Родените под този знак винаги отделят допълнително време за сериозния ангажимент и са много по-доволни от връзки за една нощ или случайни срещи. Те могат да правят любов навсякъде, стига да с някой, който намират за много привлекателен. Емоционалната връзка винаги идва по-късно за тях, като в началото те дава приоритет на физическата активност.

Овен

Изтъкнати за най-високото интимно желание, Овните са доста доминиращи в леглото. Те винаги избират физическата интимност преди любовта. Не им отнема много време, за да се запалят по някого. Те могат да положат всички луди усилия, за да направят любовната сесия по-чувствена, оставяйки партньора си да жадува за повече. Ако очаквате нишка от емоционална връзка от Овен, тогава той може да ви разочарова много скоро. По-скоро тези хора искат да се докажат като най-интензивни любовници, отколкото като такива с дълбока привързаност или чувства.

Телец

Телците имат много и разнообразни фантазии, основани на преживяванията в леглото. След като са във връзка, те предпочитат най-вече да изпълняват именно тези подсъзнателни свои желание. Да поддържат нещата уютни и хармонични не е за тях. Въпреки това, те не правят първите ходове в спалнята, така че не го очаквайте от тях. В същото време те са буквално влюбени в идеята за горещи и мръсни бързи неща, инициирани от партньора им. Те искат различни видове удоволствия и винаги са готови да опитат нови неща в спалнята. Харесва им да експериментират. Това, което обожават над това, е съблазняването, което получават от партньора си. Те винаги държат емоционалните пориви зад себе си в една връзка, тъй като имат висок апетит за любовни ласки. Телецът може да не е най-добрият, когато става въпрос за стабилност в една връзка. Ако обаче търсите страстен партньор, значи сте срещнали правилния човек.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе