Страхотни съвети за връщане на вашата увереност в леглото

Страхотни съвети за връщане на вашата увереност в леглото
Любов и партньорство

Страхотни съвети за връщане на вашата увереност в леглото

Да не се чувстваме уверени в много неща, които правим, е вид човешка природа. Може да изпитваме несигурност относно телата ни или пък треперене и втрисане, докато изнасяме презентация пред хора. Често преминаваме през тази безмилостна борба, като си го признаваме откровено само пред нашите близки.  Но има една тема, която много от нас винаги се страхуват да обсъждат. А тя е за това какво се случва под чаршафите. Истината е, че много хора нямат увереност в леглото и това пречи на връзките им.

Може да има различни причини за това разбито интимно доверие. Емоционална травма, болка, липса на практика, сърцераздирателна раздяла са само част от причините. Тези и много други неща могат да навредят на вашето самочувствие под завивките. Всичко, което е необходимо, е разсейване от подобни неща. Трябва да придобиете някои здравословни навици, за да се сбогувате с негативните мисли, които може да пречат на представянето ви в спалнята.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето няколко полезни съвета, които ще ви помогнат да възстановите вашата увереност в леглото:

Фокусирайте се върху настоящия момент

Много хора се хващат в капана на негативни мисли по време на любовна практика. Те започват да се тревожат как ще изглеждат и каква физиономия ще направят. Започват да се чудят дали партньорът им е харесал креватните им движения или е загубил усещането. Уверете се, че мислите за настоящия момент. Започнете да се фокусирате върху удоволствието, за да изградите увереност в леглото. Ако мислите твърде много или прегръщате негативни чувства, това само ще доведе до стрес върху представянето. Обърнете внимание на телесните си преживявания и практикувайте внимателност, за да възстановите самочувствието си.

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Опознайте себе си

Казват, че истинската връзка с вас самите е основата на всичко Ако не знаете какво харесвате и какво не, това ще ви помогне за пълноценно изживяване. Бъдете напълно честни с това. В противен случай тези неща могат да сринат вашето самочувствие надолу. Разпознайте какво ви възбужда, кои неща харесвате и кои просто не харесвате. Говорете с партньора си за това, като го попитайте за същите неща. Когато знаете, че това, което правите, се харесва на другия, това постепенно ще ви дава все по-голяма увереност в леглото.

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Променете начина си на мислене

Липсата на интимна увереност е просто страхът, който ви тормози в главата. Това само убива настроението ви, но и страстта, и представянето ви. Страхът ви тероризира до такава степен, че дори не се чувствате възбудени. Изразете мислите си и си задайте въпроси като от какво има да се страхувате? Кое ще е най-ужасното нещо, което може да се случи? Случвало ли ви се е някога? Защо и как започна този проблем? Подкрепете отговорите си с доказателства и изхвърлете негативизма от главата си. Увереното отношение идва само от оптимистични мисли, така че винаги обръщайте внимание на това как се чувствате и какво мислите.

Спрете да мислите за предишни преживявания

Всеки има минало и е минал през път на множество емоции, включително и в спалнята. Някои от тези преживявания може да са невероятни, докато други да са ужасни и да не искате да си спомняте. Разберете, че миналото ви няма нищо общо с настоящето и бъдещото ви представяне. Ако се държите в капана на тези чувства, тогава вашата енергия ще се трансформира в негативна. А това в крайна сметка ще повлияе на любовния ви живот. Наслаждавайте се там, където сте, без никакви покварени чувства.

Ако сте преминали през труден интимен период, не се притеснявайте и паникьосвайте! Най-важното е, че не се обвинявайте за случилото се. Изчистете главата си и се придържайте към нещата, които харесвате, за да се получи всичко. Ще видите, че стъпка по стъпка вашата увереност в леглото ще започне да се връща. Така ще можете отново да се наслаждавате на преживяванията в спалнята.

Любовта е магията, която ни поддържа живи. Обичайте без страхове!

Обичам те, но не искам връзка с теб

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе