Топ идеи за прическа с плитка

Топ идеи за прическа с плитка
Мода

Топ идеи за прическа с плитка

Прическата с плитка може да бъде романтична, строга, елегантна или дръзка – в зависимост от това какъв вид плитка и каква прическата сте избрали.

Има много вариации! А за тези, които са готови да прекарат известно време пред огледалото, създавайки тези невероятни прически, нека видим какви прически са модерни тази година. Тези прически никога не излизат от мода: те са универсални, и допълват всяка визия.

Абсолютно всяка такава прическа придава женственост – факт, който не се нуждае от потвърждение.

Правенето на прическа е забавно, но сплитането на косата е още по-забавно! Независимо дали са отстрани, отгоре или в основата на косата ви, те издигат всяка прическа с няколко степени нагоре в страхотната скала! Възползвайте се от 6-те сладки идеи за прическа, които споделяме, и започнете да практикувате следващото си начинание за коса!

Искате да излезете с него? Поканете го

Кога една жена е истински щастлива?

6 топ съвета за по-здрави нокти

infomax-logo-50-15-HW Неделя Щонова: Просто влез във вътрешната стаичка на душата си

Топ идеи за прическа с плитка

1. Бохемска прическа със странична плитка

плитка
Топ идеи за прическа с плитка снимка: pinterest

Започнете с разделяне на косата, по-голямата половина към страната, от която искате да виси вашата плитка. Вземете голямата част, като отделите по-малки части и започнете плитка от 3 нишки надолу, оставяйки я свободна за момента. Вземете противоположната страна и я завъртете хлабаво, като я издърпате към другата страна.

Вземете двете крайни части и трети много по-тънък кичур и започнете да сплетете рибена опашка, оставяйки прилична част от краищата ви свободни. Върнете се към първоначалната си и издърпайте всеки кичур леко навън, придавайки й обем, след което покрийте със слой спрей за коса, за да придадете малко фиксиране.

2. Прическа Бохо

Разделете хубава част от горната част на косата си, изместена от центъра. Започнете плитка от 3 кичура в обратна посока, като добавите част от косата отгоре, докато ги преплитате. Поставянето на нов слой върху последния ще ви даде уникален дизайн. Продължете да сплитате по очертанията на косата си, докато стигнете до предната част и всички кичури се комбинират в една опашка. Вземете готовата опашка и я издърпайте върху началото на плитката, като я залепите и я закрепите. Преминете през цялата плитка и разтегнете всяка бримка, придавайки й по-голям вид.

3. Прическа Спайклет

Отделете три нишки от горната част на косата си.

Изплетете лявата и централната нишки.

Изплетете лявата и дясната нишки.

Продължете да сплитате, като редувате странични нишки с допълнителни нишки от свободната зона.

Накрая закрепете вашата плитка със здрав ластик за коса.

4. Обърнати опашки

плитка
Топ идеи за прическа с плитка снимка: pinterest

Тази прическа е подходяща за дамите с дълга равна коса. Първата опашка се прави с кичурите над ушите. Връзвате я хлабаво и прекарвате опашката навътре, за да постигнете обърнатия ефект. След това, съберете кичурите от долния ред и завържете заедно с опашката от горната. Прокарвате косата отново навътре. Можете да направите цялата коса или само 2-3 части, както е в примера.

Съвет: След като обърнете вашата плитка я стегнете добре, за да бъде прическата ви красива през целия ден.

5.Прическа рибена опашка

плитка
Топ идеи за прическа с плитка снимка: pinterest

Разресвайте косата старателно, като се отървете от всички възли. Хванете два равномерни кичура коса и кръстосайте един върху друг, като всеки път се припокривате с нов кичур. След като стигнете до ръба на косата, ще разделите две равни части от косата. От лявата страна ще вземете малка част от външната страна и ще я пресечете през лявата страна в дясната страна. След това ще вземете малка част от дясната страна и ще я пресечете по същия начин в лявата страна и ще продължите този процес, докато вашата плитка достигне желаната дължина.

6.Прическа с две опашки

Разделете косата си равномерно по средата. Вземете едната страна и започнете с три кичура към задната част на главата. Сплетете я, докато се отдели от скалпа ви, докато достигнете желаната дължина на вашата плитка. Повторете същите стъпки от противоположната страна. Един пълен, издърпайте плетените бримки навън, за да постигнете ширината за желания вид.

Tagged , ,
на горе