Зодиите, които остават с токсични партньори заради страх от самотата - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Зодиите, които остават с токсични партньори заради страх от самотата

Зодиите, които остават с токсични партньори заради страх от самотата
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които остават с токсични партньори заради страх от самотата

Процесът на влюбване е като легло от рози. Цари невероятно вълнение и романтика. За съжаление обаче невинаги се получава така, както ни се иска. Пътуването до разбито сърце е по-малко удовлетворяващо за всички, но е неизбежна част от много връзки. И все пак най-трудно е за тези, които разберат, че имат отношения с токсични партньори. Въпреки това, има някои зодии, които не прекратяват лесно този тип връзки. Причината е, както страхът от промени, така и този, че ще останат сами и няма да намерят друг спътник в живота си.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

От Везни до Овен, вижте зодиите, които се вкопчват в токсични партньори, защото не искат да бъдат сами:

Везни

Връзките с токсични партньори могат да бъдат доста трудни за разпознаване от нежните Везни. Тези хора могат да забележат червените флагове в поведението на своята половинка, едва след като е изминало твърде много време. Дори тогава, Везните може да се поколебаят да прекратят връзката. Просто искат да са 100 процента сигурни в това, което правят. Въпреки това, Везните са склонни да действат по този начин, само докато се успокоят и обмислят добре ситуацията. Бъдете сигурни, че след като вземат решение, за тях няма връщане назад.

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Скорпион

Изключително рядко е Скорпионът да попадне на токсични партньори. Родените под този зодиакален знак са изключително интуитивни хора. Те не приемат неадекватно поведение от своите любовници. Но когато се срещат с друг Скорпион, нещата са доста по-различно. Те може да почувстват интензивността на връзката, която започва да ги наранява. В такива случаи те се вкопчват в своята половинка, защото чертите на другия са толкова сходни с техните собствени. От желанието да изолират партньора си до това да се държат прилепчиво, те се колебаят какво да правят. Трудно им е да сложат края, защото така трябва да признаят, че и собствената им любов е доста токсична.

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, като той скъса с теб

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Овен

Лятото е сезонът на любовта и Овенът добре го знае. Именно в този период той е във вихъра си. Представителите на тази зодия си падат по красиви срещи в слънчево време или просто да отидат на клуб в горещите летни нощи. Понякога, въпреки по-добрата си преценка, те се оказват в лоши отношения с токсични партньори. Може умът им вътрешно да подсказва, че нещо не е наред, но Овните пренебрегват тези предупреждения. Те са готови на този краткотраен летен флирт, защото това е сезонът, в който просто искат да се отпуснат и да не мислят за нищо. Те не си представят да са сами на морето или пък да си стоят затворени вкъщи. Просто искат да се забавляват и наличието на човек до тях е задължително условия за това.

Самотата ги плаши и понякога това чувство е много по-силно от тях, въпреки че не го осъзнават. С края на лятото обаче обикновено идва и краят на този романс. Дори и късно, Овенът постепенно започва да мисли по-трезво и разбира, че няма бъдеще с този човек. Може случилото да се е било грешка, но въпреки това тази зодия няма да съжали за станалото. Просто ще го остави в миналото си и ще продължи напред.

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Жените от тези три зодии винаги опитват да помогнат на мъжете си финансово

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица