Това астрологично събитие се случва само веднъж на всеки 18 месеца – и то е тук

Това астрологично събитие се случва само веднъж на всеки 18 месеца - и то е тук
Астрология

Това астрологично събитие се случва само веднъж на всеки 18 месеца – и то е тук

Северният и южният възел току-що се изместиха в Овен и Везни – ето защо това астрологично събитие е важно

Северният и южният възел в астрологията са свързани с нашата съдба в този живот и нашите уроци от минали животи. И след 18 дълги месеца по оста Телец-Скорпион, те просто се преместиха в Овен и Везни. Ето какво означава това според астролозите, както и как ще се отрази на вашия знак.

В астрологията Северният възел показва съдбата, която трябва да преследвате през живота си, докато Южният възел разкрива дарбите, които носите в този живот.

Това астрологично събитие се случва само веднъж на всеки 18 месеца - и то е тук

Ретроградна Венера ще донесе промени в живота на четири зодии

Неочаквани срещи и пари от небето: пет зодии с изобилие от КЪСМЕТ през АВГУСТ 2023

Това астрологично събитие се случва само веднъж на всеки 18 месеца

Лунните северни и южни възли са точно един срещу друг в диаграмата. Те всъщност не са планети, а по-скоро математически точки в диаграмата, които попадат в два противоположни зодиакални знака (т.е. ако вашият северен възел е в Козирог, вашият южен възел ще бъде в неговия противоположен знак на Рак и т.н.).

Тези възли се променят на всеки 18 месеца, а за хората, родени в рамките на този 18-месечен прозорец, те могат да почувстват родствено качество на поколението със семейството си със северен и южен възел. Хората, родени във вашата група от лунни възли, са като вашето „душевно племе“. Вие сте се въплътили с тях, за да научите същите уроци.

И докато възлите определено оказват влияние върху вашата рождена карта, ние все още усещаме енергийната промяна, когато възлите сменят позициите си през годините, тъй като всички ние тук на Земята сме докоснати от фината промяна в приоритетите чрез влиянието на възлите.

Това астрологично събитие се случва само веднъж на всеки 18 месеца

Какво трябва да знаете за оста Овен-Везни

Възлите винаги са в противоположни знаци. Когато мислим за противоположната природа на знаците, има смисъл, че едната половина (северният възел) е това, върху което работите в момента, а другата половина (южният възел) е това, което вече знаете. И в този случай опозицията Овен и Везни е свързана изцяло с аз-а срещу взаимоотношенията.

През следващите 18 месеца ще преценяваме дали взаимоотношенията ни подкрепят собственото ни лично израстване или се фокусираме твърде много върху опитите да направим другите хора щастливи. Балансът между „моето“ и „нашето“ достига критична повратна точка, тъй като лунните възли се изместват в Овен (Северен възел) и Везни (Южен възел) до 11 януари 2025 г.

Трябва да направите инвентаризация на вътрешния си кръг и да прекъснете връзките с всякакви енергийни вампири. Но имайте предвид, че истинската еволюция идва от притежаването на ролята, която сте играли във всяка едностранчива динамика.

Това астрологично събитие се случва само веднъж на всеки 18 месеца

Най-общо казано, Овенът е знак, който се наслаждава на своята индивидуалност и нагъл дух. Те нямат проблем да поискат прошка вместо разрешение и  всички можем да почувстваме нови нива на увереност и лидерство, вдъхновени от този северен възел в Овен.

В същото време южният възел във Везни предоставя язвителен преглед на всички непродуктивни навици във взаимоотношенията, като угаждане на хората, спиране или обвързване чрез травма.

Така че името на играта през следващите 18 месеца е да постигнем този баланс между независимост и другарство. Този ​​важен цикъл не се е случвал от почти две десетилетия, помагайки на всички ни да отключим финото изкуство на дипломатическите преговори.

Това астрологично събитие се случва само веднъж на всеки 18 месеца

Може всички да забележим изместването на тези възли, когато динамиката на взаимоотношенията и стремежът към независимост заемат централно място.

infomax-logo-50-15-HW Най-добрите (и най-лошите) диети, следвани от звездитe

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе