Топ идеи с какво да съчетаем дамски колан

Топ идеи с какво да съчетаем дамски колан
Мода

Топ идеи с какво да съчетаем дамски колан

Чудили ли сте се с какво точно да съчетаете дамски колан? Коланът е изминал дълъг път на развитие от първоначалния си дизайн, който е възникнал като средство за пренасяне на инструменти и закрепване на панталони. Днес дизайнерският колан внася енергия на главен герой във всеки ансамбъл и може да се използва за прекъсване на неутрална визия или за придаване на форма на раздвижена рокля.

Възможностите за оформяне на стила станаха безкрайни в зависимост от настроението, което искате да постигнете; един обикновен кожен колан може да направи износените дънки да изглеждат полирани, докато един огромен колан с лого може да превърне приглушената рокля в максималистично изявление. Чудите се откъде да започнете да градите колекцията си от колани? Събрахме всички наши съвети и трикове за стилизиране на най-добрите дизайнерски колани за сезона.

Топ идеи с какво да съчетаем дамски колан

1. Добавете класически черен колан към панталона

Когато става въпрос за това как да носите дамски колан, трябва да започнем с най-неподвластния на времето вариант: елегантен черен кожен колан, съчетан с панталони по мярка. Тази изпитана комбинация винаги изглежда полирана и сглобена, което я прави безотказен вариант за всекидневно носене.

Черният колан се съчетава еднакво добре както с прав панталон, така и с панталон с широки крачоли или дори с изрязан силует. Това е идеалният колан за офиса или за гарантиране на елегантен завършек на тоалета ви в краен случай. Препоръчваме ви да имате няколко в арсенала си. Изберете един тънък и един по-дебел колан, тъй като примките на панталоните ще се различават, а и за да разнообразите професионалния си вид.

2. Съчетайте тънък колан с вталена рокля

дамски колан
Топ идеи с какво да съчетаем дамски колан снимка: pinterest

Когато се съмнявате, направете го елегантно. Носенето на тънък дамски колан около роклята не само подчертава талията ви (по най-добрия възможен начин), но и служи като интересен аксесоар за разчупване на едноцветната визия. Коланът добавя текстура и визуален интерес към изцяло черна рокля, дори ако тя е в същия цвят.

3. Деним с кожен колан

дамски колан
Топ идеи с какво да съчетаем дамски колан снимка: pinterest

Какво да кажем – обичаме класиката. Дънките се поддават на почти всякакъв вид дамски колан – тесен, широк, метален или дори цветен, но няма нищо по-безпроблемно и вечно (или носещо се) от изпитания кожен колан. Когато се обличате или планирате облеклото си, помислете с какво цветово семейство искате да допълните аксесоарите: черно или неутрално.

Поддържайте нещата съгласувани със земни тонове като кафяво и тен или изберете изцяло черно, когато добавяте аксесоари. Кафявият кожен колан има по-органично усещане и е чудесен за по-топлите месеци, съчетан с по-светли или ярки цветове, докато черният кожен колан може да изглежда малко по-полиран и се съчетава добре с монохромен черен тоалет или богати бижута. Универсалността на коланите улеснява стилизирането им с различни видове дънки.

4. Пристегнете плавна рокля с широк колан

дамски колан
Топ идеи с какво да съчетаем дамски колан снимка: pinterest

Добавянето на широк дамски колан на талията е чудесен начин да придадете структура и форма на леката мини или макси рокля. Обичаме контраста между мекия силует на роклята и твърдите линии на огромния колан на талията. Резултатът? Едра и същевременно женствена визия, която също така е изключително ласкателна и създава подчертана талия.

5. Аксесоар с колан с верига

дамски колан
Топ идеи с какво да съчетаем дамски колан снимка: pinterest

Мислете за дамски колан с верижка като за бижу за талията си или дори като за заместител на колие или гривна. Сам по себе си той служи като забележително парче, така че определено поддържайте по-минималистична или едноцветна визия, за да оставите колана да бъде фокусната точка. Коланът с верижка е чудесен начин да украсите иначе небрежно облекло, тъй като металната му природа внася вдъхновение за вечерта. Опитайте го с дънки за всеки ден или с прилепнала рокля за след работа.

6. Направете впечатление с колан с лого

Въпреки че тенденцията за тих лукс е актуална, ние все още обичаме да използваме катарама с лого. Това е по-незабележим – но все пак привличащ вниманието – начин за поддържане на любимата тенденция с логото. Опитайте я с монохромно облекло за минималистичен подход към максималистичния аксесоар.

С тези комбинации от дамски колан вие ще изпъкнете сред останалите.

Tagged ,
на горе