Съвети от астролога: Какво очакват жените за 8 – ми март според техния темперамент

Какво очакват жените за 8 – ми март
Астрология

Съвети от астролога: Какво очакват жените за 8 – ми март според техния темперамент

„Денят на жената“ се празнува вече повече от 100 години, но все още има някои задръжки спрямо него. 

Наближи ли 8-ми Март, обаче всяка жена изпитва едно леко трепетно любопитство. Дали партньорът и/ или семейството ще се сети за този празник, или ще премине като обикновен работен ден?!  Какъвто и да е поводът всеки обича вниманието, макар, че за всеки знак то има различна окраска. Скъпи мъже, вижте основните характеристики за всеки знак за да можете да с лекота да зарадвате своя партньор. Описанията важат за хора със слънчев знак и/или стелиум (2 или 3 лични планети и/или асцендент) в същия знак.

ОВЕН

Жените овни не се различават по темперамент и поведение много от мъжете. Те са решителни, смели и са напълно наясно какво искат. Тази жена сама си отваря вратата, сама си спира такси и сама може да се пази. Дори и да срещнете жена, която пръв поглед да ви се струва като мило котенце, опитайте се да я поставите на тясно или да вземете решение вместо нея и ще срещнете твърдия и категоричен отпор. Жените овни са свикнали да контролират събитията и по тази причина не обичат изненадите. Колкото и оригинално и нестандартно да ви се струва вашето предложение жената овен няма да го оцени ако не е предварително наясно с него. Тя не е особено романтично настроена и подарък под форма на сърца няма да я впечатли изобщо. Тя обича честността и уважава смелостта. За да зарадвате своята половинка овен за празника най-добре и покажете своето уважение. Дори и да пропуснете цветята не е проблем, стига да и засвидетелствате признание за грижите и усилията, които полага за вашето семейство. Поканете вашата жена овен на ресторант и си поговорете честно и открито. Това тя ще оцени високо.

ТЕЛЕЦ

Жената Телец, действа бавно и систематично. Тя не обича да бърза, а пришпорването само я изнервя. Всичко се планира предварително и се изпълнява стъпка по стъпка без да се бърза. Всяка промяна в плана нервира телеца. Те не са хора което се справят добре с импровизациите и се чувстват много несигурни ако трябва да вземат дори и малки решения без да са ги обмислили. Като типичен представител на своя знак жената телец е свързана силно с материята. Тя обича красивите дрехи, удобните мебели, вкусната храна и скъпите бижута. Всичко това я кара да се чувства сигурна и защитена. За своята дама телец е добре да заложите на качествен подарък. Например хубав парфюм или козметика. Телците обичат практичните подаръци (но не си мислете за тенджера, ако не искате да пострадате) затова ще се зарадва на подаръчен ваучер от магазин за дрехи, чанти или обувки. Разбира се не пропускайте и цвете. Ако купите прекалено голям букет вашата жена телец ще каже, че сте твърде разточителен с парите, но няколко лаленца ще я зарадват.

БЛИЗНАЦИ

Жената близнаци е роднина на вятъра. Тя обича промените и не може да живее в застой и рутина. Ако и се наложи да стои затворена в къщи след време ще видите как душата и се прекършва. Тази жена има нужда от постоянни интелектуални стимули. За нея информацията и разнообразието са като въздуха. Затова ако искате да зарадвате своята половинка Близнак заложете на нещо нетрадиционно. Заведете я на концерт, баскетболен мач, църковна проповед или семинар по цветарство и тя ще е доволна. Важно е нейния мозък да има храна за размисъл. Не си и помисляйте да оставате в къщи. Това тя няма да ви го прости дори и на сте и подготвили стрийптиз програма. Близнаците имат нужда от много хора около себе си. От тях те черпят вдъхновение и идеи. На колкото и шумно място да отидете тя ще е доволна. Важно е преживяването, което ще и донесе много емоции. Ако все пак сте решили да и направите подарък то помислете да я запишете на кякакъв курс или семинар. В краен случай може книга.

РАК

Раците са най-емоционалния знак на зодиака. Жените раци са символ на майчинството и грижата за околните. Тя бди денонощно над своите близки, съседи и дори колеги. Винаги може да разчитате на жената рак да ви успокои и да ви направи най-вкусната пилешка супа. Тя никога няма да си признае, но очаква да получи висока оценка за всички усилия и грижи, които полага са своето семейство. Тя не иска скъпи подаръци или показни прояви на признателност, но очаква да чуе мили и искрени думи споделени от сърце. Очаква жестове на съпричастност и емоционална близост без която трудно може да живее. За празника е излишно да мислите за ресторант или друг вид атракция. Рака се чувства най-добре у дома. Приберете се по-рано от работа. Почистете дома. Сложете красиви цветя във вазата и сгответе хубава вечеря. Нека децата направят картичка за мама и вашата жена рак ще е на седмото небе.

ЛЪВ

Жените лъвове са истински царици. Те се движат с достолепие и царствена осанка дори и да са на полето. Никой и нищо не биха могли да разклатят тяхното самочувствие. Те са наясно кои са и не биха приели нищо по-малко от това което им се полага. Жените лъвове управляват своето семейно царство като умел диригент с кратки и ясни команди на които рядко някой смее да се противопостави. Въпреки домашните грижи обаче жената лъв никога не престава да бъде истинска дама. Никога няма да я видите със смачкан анцуг с петна от пюре, а дори и домакиня тя винаги ще има изрядна прическа. Жените лъвове обичат лукса и бясъка. За тях стилът и качеството са много важни и не биха се поколебали да купят нещо само защото е марково. Това показва определен социален статус.  Тази година осми март е понеделник, но не очаквайте само за това  вашата жена ще иска да остане в къщи. Празнуването сред отбрано общество много ще зарадва вашата половинка. Сега след като вече ресторантите работят тя няма да приеме никакви извинения за това, че не сте я завели накъде. Изберете луксозен ресторант и купете красиво бижу. Няма да сбъркате.

ДЕВА

Жените деви са кротки и дори свенливи. Те създават усещането, че за тях единствено работата има значение. В къщи се трудят също така неуморно както на работното място. Те говорят само за графици, ангажименти и задачи. Това ги кара да се чувстват сигурни, защото държат нещата под контрол. Чувствата за тях са нещо объркано и сложно. Не, че нямат такива, но трудно ги разбират, защото те не подлежат на управление. По тази причина те рядко ще демонстрират открито своите нужди и желания в резултат на което хората често ги пренебрегват. Ако пропуснете да честитите празника на своята съпруга Дева, тя няма да каже нищо (освен ако няма луна в Овен или Скорпион) но може да бъдете сигурни, че вътрешно ще страда много. Вашата жена дева върши изключително много работа като действа тихо и без да привлича много  внимание. Ако не и покажете, че го оценявате тя ще стаи вътрешна обида, а след време това е се превърне в горчивина и жлъч. Затова изберете хубав практичен подарък и ненатрапчив букет и кажете на вашата дева, че и благодарите за всичко което прави за вас и цялото семейство.

ВЕЗНИ

Жените Везни са типични представителки на очарователната Венера. Те носят хармонията и красотата в себе си. Като истински дами, те слушат внимателно и правят всичко с грация и финес. Жените везни не обичат споровете и конфликтите. Повишаването на тон е проява на лош вкус и силно ги разстройва. У дома създават лека и добронамерена атмосфера, където всеки член на семейството може да получи подкрепа и разбиране. Но не си мислете, че можете да се възползвате от тях. Те са наясно със своите качества и както уважават околните, така държат да получат и полагащото им се добро отношение. Затова скъпи мъже, ако искате хармония и приятна домашна обстановка, както и мил и внимателен партньор помислете за нещо повече от един зюмбюл. Вашата жена ще се зарадва на подарък свързан с красотата. Вземете и подаръчен ваучер за козметични процедури, фризьор или от магазин за елегантно облекло. Вечерта я зарадвайте с уютна вечеря в малък бутиков ресторант където може да и разкажете колко е прекрасна.

СКОРПИОН

За хората родени под знака на Скорпиона се носят много легенди. Причината за това е може би факта, че те са доста потайни и трудно се доверяват. Може да имате много бъбрива приятелка скорпион и да сте сигурни, че я познавате добре, но в действителност много се заблуждавате. Истинското си лице скорпиона разкрива пред малцина. Жената скорпион е силна и независима. На пръв поглед изглежда, че тя няма нужда от никого. Прекрасно се справя и сама във всяка ситуация. Тя демонстрира хладен ум и пресметливост, но в сърцето и кипят дълбоки, но скрити чувства и емоции. Ако вашата съпруга е скорпион вероятно сте специален щом ви е допуснала до себе си. Значи повече от всеки друг знаете как да докоснете сърцето и. Във всеки случай дори и не си помисляйте да я пренебрегнете. Ако искате да избегнете ядрена експлозия, която да разтърси из основи вашия душевен мир, измислете нещо с което да засвидетелствате  своето уважение. Не е необходимо да е нещо скъпо или пък екстравагантно. Тя няма нужда от показност и шумни демонстрации на чувства, но не понася клишетата. Тя е уникална и трябва да измислите много личен подход към нея.

СТРЕЛЕЦ

Жената Стрелец е много свободолюбива. Най-страшното нещо за нея е да потъне в скучната рутина на домашното ежедневие. Каквито и ангажименти да има свързани със семейството, тя яростно ще се бори са своето право да има собствен живот. Тя има нужда от движение и приятели както от въздуха. Що се отнася до празниците, то за стрелците това са просто повече свободни дни за развлечение. Жената Стрелец вероятно ще пропусне кога точно е 8-ми март тази година. За нея това е ден като ден и тя не разбира защо е цялата тази шумотевица. Най-вероятно вашата съпруга отдавна ви е показала, че не държи на тези неща. Стрелците са много далече от всякакви емоционални вълнения при положение, че има толкова по-интересни неща. Затова не се ангажирайте с цветя и подаръци – вашата съпруга едва ли ще им обърне внимание. Ваучер за бензин или нова винетка биха я зарадвали повече. Ако наистина искате да ощастливите своята половинка помислете за някакво пътешествие или приключение. Не е необходимо да я водите на Малдивите, но ако имате възможност да организирате един дълъг уикенд и да откъснете вашата жена от ежедневните и задължения ще я направите безкрайно щастлива. Пътуването я зарежда с много енергия и добро настроение.

КОЗИРОГ

Емоциите и показните жестове не са сред интересите на козирога. Тези хора са консервативни и държат на сигурността и рутината. Тя им дава спокойствие и увереност в този бурен живот. Жените козирози не се набиват на очи. Никога няма да ги видите с крещящи дрехи или грим да говорят силно или да натрапват своето присъствие. Ако обаче се стигне до взимане на отношение по някой въпрос който ги касае, може да сте сигурни, че козирога няма да премълчи. Те изказват своето мнение категорично и достатъчно ясно. Жените са упорити и винаги постигат своите цели – както в професионален така и в личен план. Те приемат своите домашни ангажименти много сериозно и се трудят неуморно за да може всички да са доволни. Скъпи мъже, ако искате вашата съпруга козирог да е щастлива е важно да и осигурите спокоен и равномерен живот. Тя никак не обича изненадите, но вие отдавна сте наясно с това. Ако пропуснете да и честитите 8-ми март, то нищо няма да се случи. Тя не разбира каква е причината за цялото това суетене. Ако все пак искате да разчупите малко атмосферата се погрижете вашата съпруга да си почине. Поръчайте храна за вкъщи и вземете хубаво вино.

ВОДОЛЕЙ

Жените водолей не се отличават по поведение, а понякога и на външен вид от мъжете. Рядко ще видите жена водолей да кокетничи или да се фръцка в женствени дрехи. За тях е важно да им е удобно и физически комфортно – високите токчета и гримовете не са за тях. Тези жени са подвласни на непокорния Уран и те като него трудно могат да бъдат опитомени и сложени в рамка. Те не следват ничии стъпки и посоки, а сами прокарват пътища и градят основи както в професионалния, така и в личния си живот. Скъпи мъже, ако сте си избрали за половинка непокорния водолей ви очакват много изненади. В началото на вашата връзка вероятно сте били стресирани, но щом не сте избягали значи вибрирате на същата честота. Наясно сте, че вашата жена няма да иска любовни сонети и признания, нито пък цветя. 8-ми март е добре да започнете да го празнувате още от 6-ти. Идете до обсерваторията в Рожен или помислете за полет с делтаплан. Участие в залесителна акция или почистване на някоя река са подходящи изненади за вашата половинка. Споделянето на общи ценности е най-големия подарък за жената водолей.

РИБИ

Рибите са най-емоционалният знак в зодиака. Те виждат всичко пречупено през призмата на чувствата. Кратък поглед, неволно изпусната дума ги кара да потънат в свят на несигурност и съмнения. Жената риба е много търпелива и състрадателна. Ако се налага, тя ще се посвети самоотвержено на своето семейство. Без съжаление ще жертва своята кариера и лични интереси в името на своите близки. Тя ще проявява състрадание към ожуленото коляно и тийнейджърските драми на децата си. Ще се ядосва на глупавия шеф на съпруга си и търпеливо ще чака пред кабинета на доктора със свекърва си. Жените риби не са взискателни и това кара някои хора да ги пренебрегват. Това обаче е голяма грешка, защото топлото езерце, което доскоро е бил техния дом ще започне да замръзва и скоро ще се отзовете след ледените води на Антарктика. Рибата няма да каже нищо, но с поведението си ще превърне всичко в лед. Затова скъпи мъже проявете повече разбиране към емоционалните нужди на своята половинка. Тя има нужда от постоянни доказателства за близост и подкрепа. Жената риби не иска скъпи подаръци нито пък шумни развлечения. Тя държи повече на символиката и „личното“ във вашите отношения. В понеделник непременно и вземете „ЛЮБИМИТЕ“ цветя, пуснете „ВАШАТА“ песен и потанцувайте. За нея това е нещо безценно, което не може да купите с пари.

Tagged , , , ,
на горе