Според зодията: Най-чаровните и харизматични жени – класация

Според зодията: Най-чаровните и харизматични жени - класация
Астрология

Според зодията: Най-чаровните и харизматични жени – класация

Можете да се влюбите във всяка жена, защото всяка една има собствен чар. Астролозите обаче са съставили класация на най-привлекателните дами според техния зодиакален знак. Нека видим на кого, според тях, природата е дала повече шансове за победа в любовта.

12-то място: Телец

Тези дами са много красиви и точно това е, което плаши мъжете. Те са изключително привлекателни, но гледайки ги, мъжете разбират, че ги чака задача с повишена трудност. Освен това дамата Телец е също умна и пресметлива. Тя може сама да се грижи за себе си, а това не се харесва особено на повечето мъже.

11 място: Лъв

Лъвиците са бизнес дами, които превземат смело територията на мъжете. Дори може да се каже, че не всеки представител на силния пол изпитва такава маниакална жажда за финансов успех, както жените от зодия Лъв. Колкото и да са красиви Лъвиците, мъжете ги възприемат преди всичко като съперници, а не като обект на обожание и възхищение.

10-то място: Овен

Дамите Овен са с доста голямо его и имат чудесно самочувствие. Притежават неподправен чар и завидна доброта, но заемат едва десетото място в класацията, защото в повечето случаи са доста горделиви и не допускат до себе си мъж току-така. Дамата Овен прави прецизен избор и сама поема инициатива, вместо да изчака партньорът й да я покори.

9 място: Дева

Девите често са обожавани от мъжете, но с тях е изключително трудно да се живее, защото те се опитват да контролират абсолютно всичко и всички, включително и любимия си мъж. Студенината и предпазливостта не позволяват на жената Дева да се издигне над деветото място в класацията, но въпреки всичко, тя имат голям потенциал, който може неочаквано разгърне по всяко време. Тогава се превръща в истинска принцеса.

8 място: Стрелец

Образът на тези жени е много привлекателен за мъжете, но не всеки може да живее в крак с техния динамичен ритъм. Изграждането на дългосрочна връзка с жена Стрелец си е направо  обезсърчаваща задача, което сякаш изтиква на заден план вродената им красота и чар. Затова и астролозите са им отредили осмото място в класацията.

7 място: Козирог

Мъжете често имат чувството, че Козирозите не обичат общуването и предпочитат самотата. Това не е напълно вярно, тъй като представителите на този зодиакален знак са просто твърде мнителни и недоверчиви. Въпреки това, покрай тях винаги се завъртат безброй обожатели, които са готови да преминат през „ситната цедка“, за да се домогнат до сърцето им.

6-то място: Близнаци

Харизмата и чарът на Близнаците се крият в ненадминатото им чувство за хумор, както и във вродената им женственост и привлекателност. Тези дами добре осъзнават силата си, затова не се колебаят да я използват за постигане на целите си. Но често това се случва твърде открито, което отблъсква някои мъже.

5 място: Везни

Дамите Везни са най-отворените и общителни жени, които познавате. Те обичат вниманието и често го получават в изобилие. Но заслужават едва петото място в класацията, защото понякога са прекалено настойчиви и поведението им започва да граници с натрапчивост. Ако коригират този дребен недостатък, дамите Везни могат да завоюват сърцето на всеки мъж, когото пожелаят.

4-то място: Риби

В жените Риби има нещо вълшебно и това ги прави неустоими за мъжете. От друга страна, те не осъзнават напълно своите силни страни и възможности, поради което не винаги използват този иначе така мощен потенциал. Ето защо са класирани едва на четвърто място.

3 място: Рак

Бронзът отива в най-женствената природа от всички. Жената Рак е беззащитна принцеса, която спешно се нуждае от своя принц на бял кон. Това са наистина едни от най-очарователните натури, с които другите жени трудно биха могли да се преборят.

2-ро място: Водолей

Водолеите от нежния пол са много позитивни, приятелски настроени дами, които не се страхуват да са приятели с мъжете, както и да споделят техните хобита и интереси. Това позволява на Водолеите да усещат мъжете интуитивно и доста добре да ги разгадават – както силните им страни, така и слабостите. Могат да общуват с всякакви мъже, както и да обичат силно и предано.

1-во място: Скорпион

Това са жени, които никога няма да престанат да вълнуват умовете на мъжете. Срещите с тях са незабравими и остават в паметта дълго време. Абсолютно всичко в поведението им кара мъжете около тях, ако не да се влюбят безумно, то да ги харесват и уважават безмерно. Вродената ревност на дамите Скорпион допълнително добавя капка масло към разгорелия се огън от любов.

Tagged , , ,
на горе