Според зодията: Най-добрите съпрузи – класация

Според зодията Най-добрите съпрузи
Астрология

Според зодията: Най-добрите съпрузи – класация

Нека да видим класацията на астролозите за най-добрите съпрузи според зодията. Така ли е в действителност – споделете в коментарите.

12-то място Близнаци

Астролозите поставят мъжът Близнаци на края на класацията за най-добър съпруг сред зодиите, защото той е най-лекомислен и общо взето дамата на сърцето му често пъти не е наясно има ли до себе си партньор или не. Едно непораснало дете, мъжът Близнаци може да й сервира всякакви „радости“ –няколкодневен запой, дългове от хазарт, бременна любовница и какво ли още не. И все пак жените издържат на този кошмар, защото той е страхотен в леглото, необичайно умен и забавен.

11-то място – Риби

Ако съпругът Риби си научи нещо, трябва да го получи незабавно. Той е див, невъздържан в леглото, но извън него се нуждае повече от повече грижи дори в сравнение с някое малко дете. От друга страна , няма мъже , които да са така отдадени на половинките си, като Рибите.

10-то място – Стрелец

Стрелецът е супер – романтичен, смел, нежен, чудесен любовник и добър баща. С него е лесно и приятно да се живее. Но тези красавци имат един сериозен недостатък – рано или късно Стрелецът изведнъж може да реши, че му е станало скучно и че е време да се ожени отново.

9 място – Скорпион

Съпруг – тиранин. За него съществуват само две мнения – неговото и грешното. Съпругата с грешно мнение няма да се задържи дълго у дома и ще изхвърчи от живота му. Съпругата с правилното мнение ще бъде носена на ръце. Ако сте се събрали със Скорпион е добре да сте вечно вдъхновена – както в леглото, така и в кухнята, когато чистите и така нататък.

8 място – Рак

Мъжът Рак е красив и очарователен, добър съпруг и баща, който е съгласен съвсем сам да поеме цялата издръжка на семейството си. Той е страхотен към жена си и я затрупва с подаръци. Но това е само за пред хората. Вкъщи се излежава на дивана, докато гледа мача и се трансформира в пълно дърво.

7 място – Овен

Мъжът Овен е кавгаджия, егоист и грубиян. В пристъп на ярост е напълно неконтролируем. Но пък Овенът е убеден, че има до себе си най-прекрасната съпруга на света и може да се похвали на целия свят за това. Към нея винаги е мил и нежен, така че, заслужава си седмото място.

6-то място – Водолей

Почетното централно място отива за господин Водолей, който е един отличен съпруг. За него са характерни непретенциозността, лекият характер и превъзходното му чувство за хумор.

5 място – Телец

Верен и грижовен съпруг, който е в състояние да направи всичко за съпругата и децата си. Мирен и спокоен, Телецът дава цялата си заплата на любимата, изненадва я с подаръци, а и е непретенциозен и винаги е доволен от всичко. Не изневерява, много е търпелив и мил но … е впечатляващо скучен.

4-то място – Везни

Мистър Галантен сваляч. Без значение от колко години е задомен, той е кавалер отвсякъде. Червени рози, кафе в леглото, способен е да превърне връзката си в една безкрайна романтична приказка. Но да помогне с нещо в домакинството – е, не търсете господина за това, твърде е възвишен.

3 място – Козирог

Бронзът отива при Козирога, който е нещо като ходещ комплект от мъжки добродетели – остроумен, красив, честен , мил и очарователен. Тези си качества пази до дълбока старост и никога не ще се превърне в мрънкащ старец. Но има само един съществен недостатък – не обича да се жени.

2-ро място – Лъв

Среброто грабва Лъвът – съпругът – покровител. Лъвовете се задомяват само с редки красавици или поне с такива, които успяват да ги убедят, че са такива. Мъжът Лъв обгрижва постоянно жена си много, прави й изненади и я обгражда с нежна любов. Но ако Лъвът не бъде хвален редовно за всеотдайността си, той залинява и изсъхва. Така че, поливайте често егото му.

1 място – Дева

Ето го и златото – мъжът Дева е коронясан от астролозите като перфектният съпруг. Изкарва добри пари, ненадминат кулинар, не страни от прахосмукачката и стирката и на всичко отгоре е най-добрият в бавенето на бебета. Съпругът-Дева е идеалният партньор, който никога няма да предаде семейството. Също така е внимателен и добър любовник, както и най-добрият приятел на жена си. Тя може да му сподели абсолютно всичко. Но … мъжът Дева винаги се жени точно за най-неподходящата партньорка. Какво да се прави – Съдба!

Tagged , ,
на горе