Сложете на ухото си щипка за 20 секунди – резултатът ще ви изненада!

Сложете на ухото си щипка за 20 секунди - резултатът ще ви изненада!
Добра форма

Сложете на ухото си щипка за 20 секунди – резултатът ще ви изненада!

Сложете на ухото си щипка за 20 секунди – резултатът ще ви изненада, категорични са специалисти. Защо?  На всяко ухо има поне шест точки, всяка от които е пряко свързана с определена област от човешкото тяло. Опитайте да прищипете ушната си мида с щипка за няколко секунди. Ще се изненадате какво ще се случи след това!

Китайска медицина в действие!

Никой не е успял напълно да избегне болката и умората. Това е естествено, защото сме живи хора и невинаги можем да се чувстваме на 100% жизнени и здрави. Не всеки знае, че тялото ни крие огромен запас от енергия и здраве. И можем да се възползваме напълно от това.

Системата за управление на собствения енергиен резерв се нарича рефлексотерапия. Той е изобретен и разработен от китайските мъдреци, и то доста отдавна. Много успешно тази наука продължава да съществува и в наше време.

Човешкото ухо има голям брой нервни окончания. Те преминават през цялата централна нервна система и имат връзка с абсолютно всички органи в тялото. Следователно, можем да кажем, че ушите ни са като цялостна схема на тялото.

Суперхраните-като лек, здравето е наша отговорност!

Здравето е богатство!

Програма за детокс: Как да намерим „златната среда“ в грижа за здравето

6 точки, които ще ви върнат енергията:

Най-горната част на ухото

Чрез натискане на тази точка можете да намалите или напълно да се отървете от главоболието, както и да подпомогнете работата на сърцето си. Известно е, че ушната мида е пряко свързана с главата и основния орган на човешкото тяло – мозъкът.

Под най-горната част на ухото

След като сте изпитали болка или дискомфорт в корема, можете да опитате да действате върху точката точно на сантиметър под най-горната част на ухото. Китайците добре знаят, че тя е свързана с храносмилателния ни тракт. Можете също да защипете върху точката за превантивни цели щипка за 20 секунди.

По средата на ухото

Тук има две точки. Тази, която се намира точно под средата на ухото, е пряко свързана с назофаринкса. Когато я обработвате, ще изпитате облекчение от запушен нос и възпалено гърло. Струва си да запомните това, ако не можете да заспите, изпитвайки дискомфорт в тези части на тялото.

Точката точно под средата на ухото ще помогне при възпалени стави. Когато я натиснете, можете да почувствате облекчение.

На извивката на ухото

Изпитвайки неразбираеми усещания, необясним дискомфорт в цялото тяло, когато изглежда, че всичко ви боли наведнъж, просто натиснете тази точка с щипка. След известно време със сигурност ще почувствате облекчение, тъй като тази част на ухото е свързана с всеки орган на човешкото тяло.

Долна част на ухото

Доказано е, че долната част на ухото е пряко свързана с раменете и гърба. Ако въздействате върху тази точка поне една минута веднъж на ден, можете да постигнете намаляване на напрежението в тези части на тялото. Не е трудно да се досетите, че такъв съвет трябва да се използва от хора, които водят заседнал начин на живот и имат седяща работа.

Посещението при лекар, ако нещо ви безпокои, е от съществено значение. Но в първите минути, усещайки болката, можете да опитате да си помогнете с помощта на рефлексология. В края на краищата, не е случайно, че тази наука съществува от много хилядолетия!

infomax-logo-50-15-HW Кодът на Орфей е скрит в Родопа планина

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе