Скъпоценни камъни за пари и късмет
Интересно

Скъпоценни камъни за пари и късмет

Кои скъпоценни камъни за пари привличат късмет в живота на хората? Как влияят на съдбата ни? Освен като бижута, камъните служат и за подобряване на нашето благосъстояние. Това е така, защото резонират с енергията на богатството, изобилието и просперитета и стават идеално средство за тези, които търсят финансово благополучие.

Как ни помагат камъните?

Те са заредени с енергия, която влияе на всички аспекти от живота ни. Тяхното излъчване може да премахне енергийни блокажи и да подобри работата на някои органи в човешкото тяло, да намали напрежението, да привлече късмет.

В психологията на цветовете, яркият жълт и зелен цвят символизират пари и богатство. Затова жълти и зелени камъни носят на хората финансов късмет.

Скъпоценни камъни за пари и късмет

Как да привлечем късмет и пари в къщата?

Как да привлечем богатство с Фън Шуй

Тайният магнит за парите

Скъпоценни камъни за пари и късмет5 растения носещи късмет

Ето кои са скъпоценните камъни за пари:

1 Цитрин

Цитринът е най-популярният от всички камъни за пари. Наричат го „камъка на търговците“. Той силно привлича богатство, помага да го натрупаме и задържим. Неговият весел и оптимистичен, жълт цвят носи позитивизъм. Древните римляни считали, че помага за красноречието, затова известни оратори носели цитрин със себе си. С неговия топъл цвят, погълнал светлината на слънцето, той носи моменти на щастие, подобрява взаимоотношенията в семейството, носи извънредна радост. Отблъсква негативната енергия и лекува депресия.

Скъпоценни камъни за пари и късмет
Снимка: https://www.pinterest.com/

С него подпомагме финансовото изобилие и бизнес възможности. Може да го използвате за събуждане на Трета главна чакра, наречена чакра на слънчевия сплит или Манипура. Помага за придобиване на увереност и сила.

За да сте богати през цялата година, носете малко камъче цитрин като бижу, в чантата или в джоба си.

Малахитът е зелен на цвят и също привлича парите. Преливащите му шарки го отличават от всички други камъни. Той носи баланс и предпазва от неприятни ситуации. Ако го носите в портмонето си, ще ви донесе пари.

2 Мъхов ахат

Един от най-загадъчните камъни за пари е мъховият ахат. Мъховият ахат е полускъпоценен камък, който носи късмет и изобилие. Нарича се още зелен ахат. Познат е като камък на равновесието. Отлично балансира Ин и Ян енергиите, подобрява комуникацията, привлича дълголетие и богатство. Името му се определя по цвета на слоевете и рисунката – „мъхест“, защото има мехурчета в него. Зеленият ахата се сързва предимно с природата и лековитата енергия на земните сили. Носете ахат в портмонето си и ще привлечете пари и богатство към вас.

Скъпоценни камъни за пари и късмет
Снимка: https://www.pinterest.com/

3 Тигрово око

Тигрово око също е популярен камък за пари. Той е много красив, без прозрачност и има златисто-кафяв цвят. Неговите топли, земни цветове привличат увереност и богатство. Камък за концентрация и фокус със силна енергия и мощ. Наричат го „всезнаещ камък“, защото помага на хората да видят нещата кристално ясно. Носи енергия, смелост и защита на притежателя си. В древни времена се е носил от войниците в битка за предпазване. Това е камъкът на банкерите, инвеститорите, брокерите. От него най-често се правят талисмани за късмет и работа. Носете го с вас и ще имате успех в бизнеса.

Скъпоценни камъни за пари и късмет
Снимка: https://www.pinterest.com/

Други камъни за пари

Гранат

Гранатът е сборна дума за група минерали, които греят в червено-оранжевата гама. Гранатът се използва в изработка на бижута. Той има далечна история от преди 4000 години и затова е толкова важен. Често се бърка с рубин поради червения цвят. Гранатовите камъни са символ на любовта и страстта. Свързава се с жизнената сила, сърцето и вътрешния плам. Те са много по-силни от розовия кварц, който също е камък на любовта и приятелството.

Червеният гранат е камък за пари и съдейства за спечелването на собствено богатство. С него ще имате късмет при сделки с недвижими имоти. Гранатът е дълбоко заземяващ камък, но повдига духа и влага баланс в мисленето.

Скъпоценни камъни за пари и късмет
Снимка: https://www.pinterest.com/

Гранатът оказва влияние на Четвъртата главна чакра (сърдечна чакра).

Ако искате да привлечете любов и пари в живота си, внесете този камък в живота си.

Перидот

Един от най-късметлийските камъни за пари. Той създава финансово богатство, но пари, които са с положителна енергия, а не самоцел. Прилича на блещукащо зелено око, което носи късмет. Зеленият цвят се свързва с изобилие и затова блестящият му цвят нашепва за радост от богатството, което сте натрупали.

По време на бизнес срещи и преговори ще се чувствате уверени.

Идеален за изчистване на отношенията и удовлетворяване на вашите нужди, желания и мечти.

За отличен ефект, поставете камъните в дома си на определни енергийни места или ги носете с вас. Те ще ви донесат не само пари и късмет, но с магнетичната си сила ще подобрят вашата съдба към по-добро.

Скъпоценни камъни за пари и късметВАЖНО! Цветята, които носят положителна енергия

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе