Четирите зодии, които имат склонност да манипулират шефовете си

Четирите зодии, които имат склонност да манипулират шефовете си
Астрология Психология

Четирите зодии, които имат склонност да манипулират шефовете си

В живота си всеки от нас е срещал хора, които имат склонност да манипулират околните, за да получат облаги. Работното място също не прави изключение. В повечето офиси би имало почти спокойна и продуктивна атмосфера при адекватна политика на компанията.

За съжаление обаче това не всеки път е така. Понякога офисът се превръща в място, където злоупотребата, фаворизирането и интригата се разпространяват във всички нива на организацията. Всеки от вас е ставал свидетел като едни хора се издигат прекалено бързо в йерархията. Или пък е забелязвал как други получават по-леките задачи от всички останали, защото са по-харесвани от шефовете си. Разбира се, най- големият проблем настъпва, когато и възнагражденията им стават необосновано по-високи, въпреки, че приносът им към фирмата е нищожен. Е, днес сме на път да открием крайните виновници за тази заплаха.

Ето и кои са зодиите, които склонност да манипулират шефовете си за личен интерес и облаги:

Скорпион

Те имат подозрителен характер, който винаги ги кара да се чувстват сякаш някой иска да ги вземе. Те нито ще се доверят на колегите си, нито ще работят в екип с тях. Вместо това те ще изберат да изпълняват проекти като отделни лица, така че да получат пълна заслуга за свършената работа. Те често говорят за колегите си зад гърба им, което води до нездравословна работна атмосфера. Много е възможно да споделят с шефа си за някое провинение на техен колега. С това целят той да бъде наказан или дори уволнен, ако това може да доведе до по-добри дни на тях самите. Затова не трябва да имате големи очаквания към някой ваш колега от тази зодия, че ще ви бъде верен и ще си помагате в работния процес.

Дева

Работният им процес заема не 100, а дори 200% от умственото им пространство. Тези хора нямат спокойствие, когато става въпрос за работа и именно там се проявява тяхната склонност да манипулират. Девите често се обсебват дали се харесват или не от колегите си и правят всичко възможно, за да спечелят началниците си. Те ще се опитат да гарантират, че ще получат повишение, дори ако техните колеги са по-заслужили. За тях е много важно да бъдат приети от своите колеги и да знаят, че са харесвани. В същия момент обаче, ако става въпрос за израстване, те са готови да изоставят добрите си отношения с колегите. Вместо това те биха предпочели да могат да бъдат по-близки с шефа си по пътя към повишението.

Водолей

Въпреки че осведомените Водолеи са пчелите-работнички в повечето организации, те се чувстват интелектуално по-добри от своите колеги. Това гарантира, че те очакват най-доброто отношение от всички в компанията, било то от техните колеги или дори от техните шефове. Те също така са лидери на офис политиката, тъй като всички гледат от тях като най- качествения работник. Самочувствието им може да ги придвижи напред. Затова те нямат проблем да отидат и да говорят на четири очи с шефа си. Те открито ще заявят, че очакват повишение и промяна на ролята им в офиса.

Стрелец

Стрелецът може да изглежда като примерен служител, когато става въпрос за споделяне на натоварването. Но понякога те могат да бъдат много дребнави, когато става въпрос за работа и затова имат склонност да манипулират околните. Родените под този знак винаги ще са тези, които ще допринесат най-малко за прощално парти на колега. Типично за тях е и да плащат по-малко от техния дял за обяд в офиса. Стрелците са изявени индивидуалисти и на някои от тях им липсва отборен дух. Именно заради това те се опитват да се движат напред, без да се замислят много за чувствата на околните. В тази връзка тези хора имат склонност да манипулират и началниците си, за да получат повишение.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе