Зодиите, които постоянно се извиняват, за да избегнат спор с партньора - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Зодиите, които постоянно се извиняват, за да избегнат спор с партньора

Зодиите, които постоянно се извиняват, за да избегнат спор с партньора
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които постоянно се извиняват, за да избегнат спор с партньора

Обикновено се вижда, че партньорите се извиняват един на друг като начин да се помирят след кавга. Но има някои представители на зодиакални знаци, които действат така, дори преди да се стигне до спор.

Докато някои правят това от грижа и обич към половинката си, при други е защото се страхуват от конфликт. Те искат да се предпазят от спор, защото се опасяват за бъдещето на връзката си. Обсебени са от мисълта, че един спор може да влоши нещата и да наруши хармонията между двамата. Затова те предпочитат да се извинят за нещо, което дори може да не са направили или да знаят, че нямат вина. Те просто искат да загасят пожара преди още да бъде запален.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Точно от Телец до Овен, вижте зодии, които винаги се извиняват във връзка, за да угодят на половинките си:

Телец

Телецът понякога има лоша репутация. Въпреки това, когато става въпрос за връзки, представителите на тази зодия имат доста кротко поведение. Те постоянно се стремят да угодят на своите партньори. Този земен знак често е доминиран във връзките от партньори, които ги обвиняват за собствените си недостатъци или провали в живота. Като лоялен любовник, Телците се стремят да се извиняват, за да накарат партньорите си да се почувстват по-добре. За тях собственото им достойнство не е толкова важно, колкото щастието на половинката им. Те са готови да жертват всичко, свързано с тях самите като его, самочувствие или дори отношение с други хора. Просто партньорът им трябва да го поиска. Мъжете от зодия Телец могат да бъдат много лесно манипулируеми от жените си. Те са готови да поемат цялата вина и отговорност за това, което се случва в живота на двойката.

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Овен

Много малко мъже вярват във философията, че щастливият живот идва от щастливата съпруга. И все пак Овенът е този, който твърдо се уповава на този принцип. Затова при най-краткия знак за наближаващ конфликт, те се извиняват. Правят го не защото се разкайват, а защото винаги искат да направят партньора си щастлив. Тази зодия понякога е своенравна и егоистична. Но представителите й ценят дълбоко своите партньори и винаги биха оставили егото си настрана за тях. Искат да виждат как жените им сияят от щастие. Ако пък усещат, че може да има проблем, винаги биха казали едно „извинявай“. По този начин те опитват да насочат нещата в друга посока и да запазят хармонията в семейството. Скандалът е нещо, което Овенът не обича.

Везни

Бихте си помислили, че е нормална реакция хората да се извиняват и да се опитат да подобрят нещата с партньора си, когато във връзката има нарастващ спор. Но някои правят това преждевременно, за да поддържат мира в отношенията с човека до тях. Наистина, зодии като Везни го правят, тъй като страдат от ниско самочувствие. Затова те страхуват от спорове и конфронтация. Така че предпочитат да се извинят и да запазят хармонията, вместо да отстояват себе си. Те знаят, че ако продължат спора, нещата могат да станат сериозни и да се стигне дори до раздяла. По-скоро биха премълчали нещо, което виждат като недостатък в партньора си и биха се предали, за да не загубят любовта.

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица