Хороскоп за всички, родени на границата между две зодии

Астрология

Хороскоп за всички, родени на границата между две зодии

 

Смята се, че хората, родени в преходен преход, имат уникални способности, виждат хората и света много ясно и точно

 

Съседните знаци на зодиака понякога са коренно различни и противоречиви, което ви кара да се чудите как един ден – денят на преход към друг знак, може да промени толкова много характерите на хората, родени под съседни знаци.

Разбира се, тази граница – границата на знаците – е специално време.

Най-често хората, родени в последните дни на заминаващ знак или в първите дни на нов, са уникални хора, които понякога напълно не съчетават характеристиките на двата знака – изходящия и начинаещия.

И двата знака и техните комбинации понякога си противоречат толкова много, че е трудно да се разбере как тези характеристики могат да се поберат в един човек.

Смята се, че хората, родени в преходен преход, имат уникални способности, виждат хората и света много ясно и точно. Този преходен период се нарича куспид.

По-долу е дадено кратко описание на знаците на Зодиака, родени през преходните периоди.

 

Риби и Овен (19.03 – 25.03)

Хората на кръстопътя на зодиакалните знаци Овен – Риби имат мистична интуиция. Има теория, че Симорон е измислен точно от такива хора – всичко, за което мислят, има тенденция да се сбъдва. Така те не само предсказват бъдещето, но и пряко влияят върху него.

 

Овен и Телец (18-22 април)

Два елемента се смесват в тези хора и пораждат вулканична смес от пръст и огън.

Те умеят да контролират и най-малките детайли от живота си, по неразбираем начин остават наясно с всички събития, дори и да са далеч. Лидерският потенциал на тези смели и силни хора е огромен.

 

 

Телец – Близнаци 18.05 – 22.05

Родените на кръстопътя на зодиакалните знаци Телец и Близнаци често се смятат за гении на своето време. Интелигентността и енергията на Близнаците се съчетават в тях с постоянството и ефективността на Телеца, което дава просто невероятни резултати.

Това е рационална, но амбициозена комбинация.

 

Близнаци и Рак (17 – 23 юни)

Този съюз поглъща не само силата на два знака, но и силата на Слънцето – в края на краищата, точно по това време се случва слънцестоенето.

По това време се раждат хора с голям талант, които усещат красотата на този свят и могат да въплъщават тази красота в произведения на изкуството.

 

 

Рак и Лъв (19 – 24 юли)

Най-противоречивият съюз сред хората, родени на кръстопътя на зодиакалните знаци.

Елементите на водата и стихиите на огъня са в конфликт помежду си, придавайки на своите притежатели емоционалност, интуиция и изразителност.

Този знак омагьосва всички и всичко, но позволява само на няколко избрани да се доближат.

 

Лъв и Дева (20 – 24 август)

Те са изобретатели. Упоритостта и педантичността на Девата се съчетават в тях с амбицията на Лъвовете. Това са уважавани лидери, хора с мигновена реакция и практичност, съчетани с блян.

 

 

Пръст на Дева и Везни (15-25 септември)

Необичайна комбинация от баланс, идеализъм и практичност.

Хората на кръстовището на зодиите Дева и Везни са чувствителни, за тях е изключително важно да поддържат емоционалната си сила, защото само в хармония, те украсяват света и носят добро на всички около себе си.

 

Кръгът на Везни и Скорпион (21-24 октомври)

Тези хора са пътници. Любопитството и търсенето на истината са качествата, които ги увличат в неизвестното.Те са целеустремени, успяват много, докато вътрешният конфликт на любовта към непознатото и привързаността към семейството винаги върви с тях.

Ако успеят да намерят решение, което удовлетворява и двете страни, животът им ще бъде невероятно щастлив.

 

Скорпион и Стрелец (20-23 ноември)

Страхотни манипулатори са. Те могат да мотивират човек, могат да го контролират и само от тях зависи докъде ще доведе това. Хората, родени в пресечната точка на тези зодиакални знаци, знаят как да защитават своята гледна точка, но тези войни за справедливост причиняват огромни пропуски в емоционалния баланс.

 

 

Стрелец и Козирог (19 – 25 декември)

И отново Слънцето управлява топката, този път започва периодът на Зимното слънцестоене.

По това време се появяват герои на нашето време, далновидни и практични, способни да направят такива промени в света, че ще бъдат запомнени дълго време.

 

 

Козирог и Водолей (18-21 януари)

Упоритите, които са родени в тези числа, вярват, че има само две мнения – тяхното и грешното.

Те са смели, целеустремени, но невероятно упорити: ако този знак реши нещо, вие няма да го отместите от пътя. Родените на кръстопътя на тези зодии са победители, те просто не признават други възможности.

 

Водолей и Риби (17 – 20 февруари)

По магически начин такива хора привличат в живота си лукс и богатство.

Това са уязвими, неуверени хора и в същото време хора, които с интерес приемат всичко ново и непознато.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Споделено
Tagged , , ,
на горе
Copy link
Powered by Social Snap