Рита Ора пусна клип, сниман в България

Рита Ора пусна клип, сниман в България
Лайфстайл

Рита Ора пусна клип, сниман в България

Световноизвестната певица Рита Ора представи вчера новия си клип, озаглавен “Bang“, в който тя работи заедно с Дейвид Гета. Чрез него изпълнителката направи и своето официално завръщане на сцената, след като през последната година продължаваше да работи усилено по новите си проекти, но така и не беше издавала песен.

Новото й видео представлява късометражен филм, сниман на различни дестинации в България. Част от кадрите са направени на Бузлуджа, а други – в емблематичен квартал в Перник.

„Снимането на филма в България ми даде шанс да покажа невероятната архитектура, епични пейзажи и исторически забележителности – толкова съм развълнувана, че мога да споделя красотата на тази част на света и просто да отдам почит на моята история“, споделя британската изпълнителка с албански корени.

Във видеото Рита Ора носи традиционна албанска дреха, проектирана и изработена ръчно в Косово от дизайнера Валдрин Саити, объркана първоначално с българска народна носия.

„Беше истинска чест да мога да нося ръчно изработен албански тоалет, проектиран от невероятния Валдрин Саити“, не крие възхищението си Рита.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от RITA ORA (@ritaora)

Въпреки еуфорията, Рита описва новото си видео като „най-трудното и вълнуващо“ в своята кариера, като в него тя язди и кон.

„Снимахме на много места и на много студено време. Исках обаче да направя нещо, което да е уникално за окото и да създам фантастичен филм“, споделя певицата.

„Беше толкова невероятно да можеш да смесиш всички тези култури заедно и да измислиш начин да създадеш собствен свят“, добавя тя.

Рита Ора бе в България в края на миналата година за снимките на видеото, като веднага бе разкрита от своите почитатели. Тя имаше и сериозни трудности да се прибере, след като полетите към Великобритания през декември бяха отменени заради новия щам на коронавируса.

Самата певица също е нарушавала мерките за борбата с вируса, като за 30-ия си рожден ден бе организирала голям купон в Лондон. След като бе разкрита, Рита се извини публично за действията си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от RITA ORA (@ritaora)

Tagged ,
на горе