риби-хороскоп
Астрология

РИБИ-хороскоп за август 2023

Риби-хороскоп за август 2023: Какво са подготвили звездите за родените под влиянието на знака на Риби? В месечния хороскоп за представителите на знака ще намерите информация за основните събития касаещи този месец – точна астрологична прогноза. Риби-хороскоп за август включва: обща прогноза, здравен хороскоп, любов и взаимоотношения, финансов и работен хороскоп, Таро-прогноза и астрологичен съвет.

СТРЕЛЕЦ-хороскоп за август 2023

КОЗИРОГ-хороскоп за август 2023

Риби-хороскоп за август 2023: обща прогноза

Риби-хороскоп за август 2023

Риби-хороскоп за август: За август звездите ви съветват да потърсите положителни моменти във всяка ситуация и да бързате бавно. Преди да вземете решение, помислете добре. Запазете спокойствие и чувство за мярка, не правете ненужни движения, ясно и предварително изчислете стъпките си. Спрете да се опитвате да прескочите себе си. Сега е по-важно да държите синигер в ръцете си, отколкото да гоните жерав в небето: не се тревожете за бъдещето, не се измъчвайте по миналото, а смело живейте в настоящето, само така вашето утре ще бъде по-добро от вчера.

Вашата мотивираща мисъл за месеца: „Знам моята истина!“

Риби-хороскоп за август 2023: здравен хороскоп

Риби-хороскоп за август: Състоянието на здравето ви се очаква да бъде нормално. Звездите ви съветват, че би било хубаво да преразгледате диетата си, като я допълните с много зеленчуци и плодове. За да избегнете отравяне и стомашни проблеми, не яжте всичко.

Опитайте се да отделяте поне няколко минути всеки ден за минимални разкрасителни процедури. Слагайте лек грим. Основното е, че усещането за свежест и новост идва от вас – вашето собствено настроение и успех в бизнеса и личните отношения зависят от това.

Риби-хороскоп за август 2023: любов и взаимоотношения 

Риби-хороскоп за август 2023

Риби: В личен план ще се установи комфортно, предимно ясно време. Но само в периода от 1-ви до 5-ти може да се разрази краткотрайна гръмотевична буря. Буквално изневиделица, от време на време ще има конфликти с близки. Ще са необходими много усилия, за да се въздържате от конфронтация. Не насилвайте нещата и не взимайте прибързани решения. Нека всичко върви по своя път.

За младите и практични Риби ще има добър шанс за безопасно уреждане на личен живот. Запознанството може да доведе до успешен и силен брак и до голяма и ярка любов.

Риби-хороскоп за август 2023: финансов и работен хороскоп  

Риби: В началото на месеца се очаква важна среща, която ще насочи професионалния ви живот в друга посока, ще ви помогне да се ориентирате правилно на терена, за да се справите адекватно с евентуални трудности. Важно е само да не се страхувате от отговорността, която ще падне върху вас. Пригответе се за факта, че заедно с това ще трябва да промените кръга от контакти и области на интереси.

Финансовата ситуация е обещаваща. Благодарение на щастливата комбинация от работни обстоятелства ще имате приходи, с които да покриете всички текущи разходи и да оставите нещо в резерв. При решаването на материални въпроси се опитайте да поддържате баланс между личните амбиции и реалните възможности за тяхното задоволяване. Разчитайте на интуицията, но не без трезва сметка. За всеки случай свалете леко летвата на претенциите си.

Мъдрост, която би могла да ви помогне в напрегнати моменти:

„Почти във всеки ангажимент има паузи. Понякога са смущаващи, понякога носят облекчение, понякога изглеждат като край. Паузата е време, дадено за преосмисляне на всичко, което го е предшествало, и подготовка за това, което ще се случи след това. Това е един вид култивиране на миналото в настоящето в името на бъдещето. И от това колко успешно ще бъде, зависи по-нататъшното развитие и резултат от делото. Необходими са паузи, всичко, което се изисква, е способността да разпознавате къде наистина е паузата и къде е финалът.“

Риби-хороскоп за август 2023: Таро-прогноза

За август ви се падна картата Пет жезли, която предвещава период на борба, съревнование, съперничество и нужда от себеутвърждаване. А това означава, че ще трябва да проявите невероятно постоянство, за да постигнете целта си или да получите това, което искате. Пасивността, отстъпчивостта и опитите да се пуснете по течението са изпълнени с големи проблеми и провали. В същото време проблемите, които съдбата ще постави пред вас, може да са резултат от вашето нежелание да се съобразявате с мнението на другите хора. Възможно е да сте в състояние на хроничен стрес, опитвайки се да правите няколко неща едновременно.

Риби-хороскоп за август 2023: астрологичен съвет 

Риби-хороскоп за август 2023

Риби: Това означава, че не трябва да се противопоставяте на живота си в нищо и да се опитвате да влезете през затворени врати. Колкото повече усилия положите, толкова повече ще бъдете хвърлени назад. Запомнете това. Сега е най-добре да се потопите в учене, четене, научна дейност, да се занимавате с домакински задължения и да намерите спокойствие в тях. Но няма да останете сами с проблемите си – приятелите ви определено ще ви подкрепят. Следете разходите си – има голям риск да надхвърлите бюджета и да останете без средства.

ВОДОЛЕЙ-хороскоп за август 2023

РИБИ-хороскоп за август 2023 12 растения в градината според всяка зодия

Tagged , , ,
на горе