Ретрограден Меркурий през Август ще повлияе положително на всяка зодия

Ретрограден Меркурий през Август ще повлияе положително на всяка зодия
Астрология

Ретрограден Меркурий през Август ще повлияе положително на всяка зодия

Ретрограден Меркурий през Август, Сатурн, Юпитер, Уран и Плутон могат да създадат неочаквани положителни обрати в живота. Затова всички знаци от зодиака трябва да бъдат внимателни и търпеливи през последния месец на лятото.

Меркурий ще влезе в ретрограден ход на 23 август 2023 г. и ще стои в него до 15 септември 2023 г. включително.

На 13 август обаче Слънцето ще се събере в един ред с ретроградна Венера и това ще добави романтика и страст към връзката. Астролозите на списание Happwoman съставиха хороскоп, който ще ви помогне да преодолеете проблемите в живота и да установите романтични отношения.

Ретрограден Меркурий през Август ще повлияе положително на всяка зодия

Кой ще се къпе в пари: финансов хороскоп за август 2023

Четири зодии ще цъфтят през август: кой ще има много успешен месец

infomax-logo-50-15-HWДиетата с ниско съдържание на въглехидрати (Low-carb диета): Яжте месо, риба, яйца

Ето как Ретрограден Меркурий ще повлияе на всяка зодия:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Ретрограден Меркурий през Август ще донесе на Овните много неочаквани и приятни изненади. Новолунието в Лъв ще разпали въображението ви, което ще ви помогне да покажете своята уникалност и решителност. Това ще ви зареди с енергия и нови сили да привличате вниманието и да се отличавате.

Не се страхувайте да излезете извън зоната си на комфорт, за да откриете нови възможности. Фокусирайте се върху целите си и насочете енергията си към постигане на това, което искате. Бъдете готови да прегърнете своята страстна страна и да правите това, което сърцето ви казва да правите.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Ретроградната Венера има значително влияние върху вас. Мислили сте много за вашите ценности и минали връзки. По време на Ретрограден Меркурий през Август се фокусирайте върху това, което е наистина важно за вас. Това ще ви помогне да разберете по-добре вашите желания, нужди и очаквания за настоящата ви връзка.

Освободете се от старите навици и вярванията, които ви пречат да активизирате и подобрите романтичните връзки. Покажете съпричастност и грижа за себе си.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Ретрограден Меркурий през Август е идеалният момент да правите планове и да ги реализирате. Новолунието ще ви помогне да постигнете желаното и да изградите стратегия за бъдещето. Бъдете отворени към нови идеи и възможности. Защото ретрограден Меркурий може да попречи на пътя ви.

Бъдете търпеливи със себе си и другите, защото някои ситуации могат да бъдат стресиращи. Оставете интуицията си да ви води и отделете време да помислите, преди да действате импулсивно.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Пълнолунието ще хвърли светлина върху онези аспекти от живота, които не забелязвате. Това е моментът да се потопите в отношенията и да ги преоцените. Помислете дали те наистина отговарят на вашите ценности и емоционални нужди.

По време на Ретрограден Меркурий през Август бъдете отворени към нови запознанства, това ще ви помогне да се излекувате. Ще изградите истински и силни връзки в бъдеще.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

По време на Ретрограден Меркурий през Август , преоценете връзката си и освободете всички ангажименти, които ви спъват. Вие сте горд и креативен знак със силна личност и харизма, но във връзка без подкрепа тези качества не се забелязват.

Пълнолунието ще ви помогне да отстоявате нуждите си и да се отървете от хората, които не ви уважават. Не се страхувайте да водите трудни разговори или да поставяте ясни граници във връзката си.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

През август ще бъдете в центъра на вниманието и ще можете да покажете най-доброто от себе си. Меркурий става ретрограден в същия ден, в който започва вашият сезон. Поради това може да има трудности в комуникацията и вземането на решения.

Но не позволявайте това да съсипе увереността ви. Използвайте своите аналитични умения за решаване на проблеми. Гордейте се с постиженията си и не се подценявайте.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

В началото на август пълнолунието ще се спусне във вашия пети дом на креативност, романтика и себеизразяване. Това ви дава възможност да се отървете от всякакви творчески ограничения. Съживете проекти, които някога са били отлагани или пренебрегвани.

По време на Ретрограден Меркурий през Август, освободете се от страховете, които може да са ви спирали в миналото, и се осмелете да покажете на света истинската си творческа страна. Също така проверете романтичната си връзка и обсъдете всичко с партньора си.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

По време на Ретрограден Меркурий през Август, отделете време за себе си и си починете от работа, фокусирайте се върху личния си живот. Това ще ви даде възможност да преоцените приоритетите си и да се уверите, че имате всичко, за да постигнете лично и духовно развитие.

Обсъждайте нуждите и желанията си с близки и бъдете отворени за тяхната подкрепа и любов. Укрепете връзките със семейството си и се обградете с хора, които ви помагат да растете.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

През август Слънцето ще бъде във вашия десети дом на кариерата. Сега е идеалният момент да обърнете внимание на личните си амбиции, както и на професионалните си цели.

По време на Ретрограден Меркурий през Август, цялата ви упорита работа най-накрая ще се изплати и ще бъдете забелязани. Покажете уникалните си умения и не се страхувайте да изразите мнението си.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

През август може да изпитате емоционално напрежение, но можете да се освободите от него, освобождавайки място за нови идеи. Като земен знак имате репутация на сериозен, решителен и фокусиран върху целите си.

Но прекарвате твърде много време на работа.По време на Ретрограден Меркурий през Август, отделете малко време за себе си и си починете. Ще можете да намерите приложими решения на проблеми, които ви пречат да напреднете. Бъдете готови да излезете извън зоната си на комфорт и да поемете рискове.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

По време на Ретрограден Меркурий през Август ще бъдете изпълнени с мощна енергия, която ще подчертае вашата индивидуалност и ще ви накара да се освободите от напразните надежди. Хората ви възприемат като новатор и визионер. Имате творчески възглед за живота и живеете според вашите идеали и принципи.

Осмелете се да бъдете уникални и мислете извън рамките. Вие имате силата да определите своя собствен път в живота, като останете верни на себе си. Гордейте се с това, което сте.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Ретрограден Меркурий през Август ще ви донесе изключителна енергия. През този период може да ви е по-трудно да общувате с другите и това да доведе до трудности във връзката ви.

Ще мислите за разговори или събития от миналото, които предизвикват дискомфорт. Не позволявайте на тези спомени да натоварят настоящата ви връзка. Проявете търпение и състрадание към другите.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе