Скука в леглото - пет начина да разгорещите нещата
Любов и партньорство

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Има няколко лесни начина да разгорещите нещата в леглото и да ги направите вълнуващи, както преди. Да, може да е малко страшно да осъзнаете, че се чувствате отегчени в спалнята, ако сте в дългосрочна връзка, но това е напълно нормално. Никога не се страхувайте, защото всичко може много бързо да се промени за хубаво.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Прочетете нашите съвети как да разгорещите нещата и да премахнете скуката в спалнята.

Споделете вашите фантазии с половинката ви

Предпочитанията на хората винаги се променят. Така че това, което някога е работило за вас или вашия партньор в началото на връзката ви, сега може да е напълно различно. Разговорът за това какво ви вълнува сега ще направи преживяването по-приятно и по-вълнуващи и за двама ви.

Сменете обстановката

Ако сте интимни само в спалнята, опитайте да промените местоположението, за да разгорещите нещата. Разгледайте нова стая в къщата или, ако финансите позволяват, резервирайте такава в близкия хотел. Промяната на мястото ще добави новост и свежест към изживяването, което ще го направи по-приятно и за двама ви.

Споделете чувствата си

Когато се влюбите за първи път, вероятно сте казали на партньора си, че го обичате през цялото време. Но докато връзките продължават, хората често забравят да покажат на партньорите си любов и признателност по същите начини, по които са го правили в началото на връзката. Това може да доведе до чувства на недооценяване и неудовлетвореност, които се превръщат в липса на страст в спалнята. Постарайте се да кажете на партньора си колко много го желаете и го цените. Също не е лошо да посочите и подробно причините, поради които го обичате и те трябва да идват от сърце. Това ще задълбочи емоционалната ви връзка и ще разпали нещата в спалнята.

Имайте известна дистанция

Поговорката гласи, че отсъствието кара сърцето да расте, а също така помага да се разгорещят нещата в спалнята. Проучванията показват, че хората се чувстват най-привлечени от партньорите си, когато те не са там. Това не означава, че трябва да се преместите в далечните краища на земята, за да си създадете малко пространство. Дори социалното прекарване на време отделно помага за увеличаване на очакването и еротичното въображение. Това прави вашето събиране още по-вълнуващо.

Опитайте различен вид интимност

Ако откриете, че се отегчавате дори от най-вълнуващите пози в традиционния начин за правене на любов, опитайте се да си починете. Вместо това можете да обърнете внимание на  взаимното удоволствие чрез докосване и усет. Това ви позволява да забавите темпото и да се съсредоточите върху удоволствието един на друг. По този начин увеличавате интимността и си давате шанс да преоткриете магията да бъдете възбудени един от друг. Това ще разгорещи нещата значително и след това вие самите ще поискате да преминете към следващата стъпка на удоволствие.

Опитайте тези трикове следващия път, когато интимният ви живот може да има нужда от тласък. Както вече споменахме, всеки минава през такива моменти. Нормално е да се появи скука в леглото, но вашата задача е да не й позволявате да се задържи там за дълго време. Всичко зависи от вас и партньора ви, така че не губете време, а побързайте да си върнете страстта в спалнята.

Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото

Малките тайни на идеалните двойки

Клишетата във връзките, които мъжете харесват

Четири съвета как да изберете перфектния партньор за вас

Четири признака, че мъж от зодия Рак е влюбен във Вас

Четирите зодии, които обичат да водят останалите

Четири неща, които трябва да знаете, преди да си паднете по Дева

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе