Грешките, които жените правят, когато излизат с разведен мъж - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Грешките, които жените правят, когато излизат с разведен мъж

Грешките, които жените правят, когато излизат с разведен мъж
Любов и партньорство

Грешките, които жените правят, когато излизат с разведен мъж

Любовта е непредвидима и не можем да решаваме кого да обичаме, нито дали това да бъде по-млад или пък разведен мъж. Много от нас се срещат с хора, които са от различна възрастова група, етнос или пък с различен социален статус. И въпреки че винаги се опитваме да избягваме големи грешки, които могат да ни създадат проблеми, често пропускаме едно или друго. И макар да има неща, които не можем да променим, можем да следим за всякакви червени флагове във връзките. По този начин ще избягваме грешки, които могат да преобърнат любовния ни живот с главата надолу.

Да излизате с разведен мъж в днешното време не се приема за нещо кой знае какво, но в действителност в това има някои предизвикателства. Често то води до много незададени въпроси и съмнения и никой не ви казва как да се справите с това. Рядко има съвети за срещи от този тип и затова често стават недоразумения.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето грешките при запознанства, които трябва да избягвате, когато имате връзка с разведен мъж:

Нe знаете каква е причината за развода.

Съгласни сме, че миналото му няма значение и той може да е направил грешки, преди да ви срещне. Но също така е много важно да сте въоръжени със знанията заради себе си. Опитайте да разберете защо нещата са приключили с бившата му жена, тъй като това може да ви разкаже много за него самия. Не търсете чужди мнения, а чуйте първо неговата гледна точка.

Никога не излизайте с мъж, който все още е в разгара на битка с бившата си жена.

При един развод нещата са много сложни, а не искате да сте в центъра на всички, когато това се случи. И ако ситуацията е такава, е много вероятно той все още да не е преодолял напълно миналото си и да не е продължил напред наистина.

Запознайте се с неговото разбиране за брака и мнението му относно повторната женитба.

Може да искате да се ожените в някакъв момент в бъдещето. Няма смисъл да влизате във връзка, ако и двамата не сте на една и съща страница за това и имате различни планове за живота си. Затова говорете открито с него още в началото. Не всеки разведен мъж би искал да се жени отново.

Не пренебрегвайте финансите.

Финансите играят голяма роля, когато се намесвате в живота на разведен мъж и искате да имате връзка с него. Ако той плаща голяма месечна издръжка на бившата си съпруга, разберете състоянието на финансите му, защото двамата трябва да управлявате дом заедно.

Ако той има деца, поговорете и за това.

Естествено е всеки разведен мъж да продължи да се грижи за децата си под някаква форма и това би било страхотно. Но е важно да уточните дали те ще живеят при майката или при него, съответно и при вас в даден момент. Най-добре е да знаете и да се подготвите за това, което ви предстои. Също е много важно да обсъдите дали искате да имате и ваши общи деца. Неразбирателството по тази тема често води до проблеми в отношенията на по-късен етап.

Обърнете внимание как се отнася към бившата си.

Поведението на партньора ви към бившата му жена и миналото му говори много за това кой е като човек. Ако един мъж е студен към собствените си деца и не е в състояние да приеме, че нещо не е наред с връзката му, тогава наистина ли мислите, че той е правилният за вас? Да, с нея може и да не се разбира добре по ред причини, но децата трябва да са му приоритет.

Да излизате с разведен мъж не е толкова страшно, колкото мнозина си мислят. Най-важно обаче е да обмислите всички предизвикателства, които предлага такъв тип връзка и да знаете какво да очаквате. А дали ще се получи или не, зависи от вас самите.

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Четири съвета как да изберете перфектния партньор за вас

Зодиите, които инвестират твърде много в ненужни вещи

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

Зодиите, които постоянно обвиняват себе си, за да спечелят симпатии

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица