Мощно пълнолуние на 1 август 2023: Как ще се отрази на всяка зодия

пълнолуние на 1 август 2023
Астрология

Мощно пълнолуние на 1 август 2023: Как ще се отрази на всяка зодия

Очаква ни мощно пълнолуние на 1 август 2023. Пълнолунието през август ще помогне за освобождаване от тежестта, която дърпа някои зодии надолу. Медитация, духовна практика или спокоен разговор с близки ще ви помогнат да се справите с това.

Ретроградна Венера в Лъв може да влее страст и енергия във връзката ви. Астролозите съставиха хороскоп, който ще покаже какво да очакваме в последния месец на лятото.

Мощно пълнолуние на 1 август 2023: Как ще се отрази на всяка зодия

Кой ще се къпе в пари: финансов хороскоп за август 2023

Четири зодии ще цъфтят през август: кой ще има много успешен месец

4 зодии ще имат невероятен късмет в началото на август

infomax-logo-50-15-HW Иво Сиромахов: Ето ги законите на плажа

 

Вижте какво очаква вашата зодия по време на Мощно пълнолуние на 1 август 2023:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Възможно е да има препятствия и предизвикателства по пътя, който сте избрали, за да сбъднете мечтите си. Но не се притеснявайте, защото можете да преодолеете всички проблеми. Въпреки че може да сте леко стресирани и несигурни, подкрепата на приятели и близки ще ви помогне да предотвратите това. По време на мощното пълнолуние на 1 август 2023 прегледайте вашите ценности и вижте дали те ви помагат да растете.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Следващото пълнолуние на1 август 2023 ще ви повлияе положително. Ще искате да продължите кариерата си, но не забравяйте да обърнете внимание на семейството и близките. Можете да постигнете всичко, ако сте заобиколени от подкрепата на семейството си.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Може да разчитате толкова много на знанията, че да не забележите как емоциите ви контролират. По време на предстоящото пълнолуние на 1 август 2023 се доверете на интуицията си и всичко ще се нареди от само себе си. Не си усложнявайте живота с тежко мислене и самокритика.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Август ще бъде време да погледнете назад и да преоцените ценностите си. Силните емоции и чувства по време на предстоящото пълнолуние на 1 август 2023 могат да ви повлияят негативно. Вътрешният баланс и трезвият и спокоен ум ще ви помогнат да преодолеете всички проблеми и да намерите правилните решения.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Предстоящото пълнолуние на 1 август 2023 може да нарани сърцето ви и да ви накара да повярвате, че мнението на другите е по-важно от вашето. Вие сте свободен човек и можете да правите каквото си искате, въпреки преценката на хората. Изберете себе си и чувствата си.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Дева, време ти е да тръгнеш на почивка. Трудно намирате време за грижа за себе си, но го направете, за да се заредите с нови сили и енергия. Обърнете нов поглед към това, което преди ви е дразнело.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

След предстоящото пълнолуние на 1 август 2023 време е да се съсредоточите върху целите си. Можете да се справите по-добре и преследването на мечтите ви също може да бъде забавно. Отървете се от лошите навици и спрете да общувате с хора, които ви пречат да постигнете целта си.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Обърнете внимание на кариерата си. Сезонът на Лъвовете винаги е най-доброто време за Скорпионите да попаднат в светлината на прожекторите. Излезте от зоната си на комфорт и това ще ви повлияе положително, а новите познанства по време на пълнолуние на 1 август 2023 ще ви помогнат в работата.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Прочетете отново книги, които ви карат да се чувствате добре и запалвате огън вътре. Предстоящото пълнолуние на 1 август 2023 може да ви върне назад във времето, за да повиши самочувствието ви и да ви помогне да продължите напред.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

През следващото пълнолуние на 1 август 2023 ви очакват много предизвикателства и проблеми, но не се страхувайте да помолите другите за помощ. Това няма да намали доверието ви. Можете също така да създадете нови запознанства, които ще повлияят положително на бъдещето ви.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Безкористността ще ви отведе много по-далеч от самообсебването. Сега е чудесен момент да инвестирате в приятелите си. Проявете интерес към близките, това ще ви помогне да върнете чувството на надежда и вяра в себе си.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Сега е моментът по време на мощното пълнолуние на 1 август 2023 да погледнете реално ситуацията, а не да се подвеждате. Вярвали сте твърде много в нещо, което е невъзможно и това може да ви подведе. Прегледайте бизнеса си на работа обстойно и прекарайте повече време със семейството си.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе