Три креативни идеи по джоба ви как да освежите дома си

Три креативни идеи по джоба ви как да освежите дома си
Идеи за дома

Три креативни идеи по джоба ви как да освежите дома си

Може да е трудно да създадете висок клас визия в дома си, особено ако това, което сте харесали, не е по джоба ви. За щастие, дори при малък бюджет, можете да постигнете желания резултат. В края на краищата, нищо не може да победи усещането да влезете в чисто нова къща след ремонт.

Много често това да направите вашия дом прекрасен не е обвързано с бюджета. Има някои хитри начини, с които може да стигнете до желания резултат и без да давате много пари. От вас се иска едно – да покажете доза вдъхновение. Трябва да имате и  ясна визия как искате да изглежда вашият апартамент след края на ремонта.

Ето и три креативни идеи по джоба ви как да освежите дома си:

Добавете цвят.

Боята е изключително евтина и носи голяма разлика в красивата ви домашна обстановка. В момента използването на цветовете е на мода. Не е лесно да боядисате цяла стая в един цвят, но резултатите могат да бъдат зашеметяващи. Ако целта ви е елегантността, има някои цветове, които моментално трансформират вашето пространство. Можете да избирате между две цветови схеми – смели и драматични или меки и занижени. Тези цветове незабавно ще добавят елегантност към вашия дом. Освен това ще покажат какъв е вашият стил. Винаги, когато имате гости, те ще забележат различното във вашата къща. Няма как да не получите похвала за това. А вие ще знаете, че всъщност не сте вложили много средства, за да приведете дома си в такъв вид.

Превърнете чинии в изкуство за стена.

Не прибирайте любимите си декоративни чинии в шкаф или чекмедже. Можете да се насладите да ги виждате всеки ден, ако се научите как да закачате чинии на стена. Съобразете се в зависимост от теглото им и дали искате те да бъдат постоянно закрепени. След това изберете от разнообразието от закачалки и методи за окачване. Когато чиниите са вдигнати, някои закачалки ще се виждат, докато други – не. По този начин ще направите една нестандартна украса на дома си, която е по джоба ви.  Докато другите хора слагат по стените си картини или други фигури, вие може да бъдете различни. Изненадайте всички като украсите стените си с чинии.

Сменете възглавниците си с нови.

Независимо дали ги купувате или правите сами, възглавниците са лесен начин да допълните и озарите стаята. Декорирането с възглавници ще завърши външния вид на вашия диван или всякаква друга мека мебел. Има много начини за стилизиране на възглавниците. Можете да опитате да поставите две или три възглавници във всеки край, с комплект в средата. Можете дори да сменяте възглавниците си, за да съответстват на сезоните. Заменете уютните кадифени възглавници с по-леки текстури като памук за пролетна декорация на дома. Другият вариант е да изберете възглавници с ваши снимки или такива на домашния ви любимец. Това би впечатлило всеки гост.

Тези три начина могат да направят дома ви да изглежда красив и са изцяло по джоба ви. Тези промени всъщност ще добавят допълнителен усет на елегантност към декора на вашия дом. Освен това самите вие ще се чувствате много по- уютно, когато сте си вкъщи.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе