Как да организирате пространството за обувки в дома ви

Как да организирате пространството за обувки в дома ви
Идеи за дома

Как да организирате пространството за обувки в дома ви

Дори и да сте практичен човек, колекцията ви обувки в дома ви може бързо да излезе извън контрол. Може да сте любител на маратонките и да имате много от тях, но някои професии не позволяват да ги носите на работа. Това означава, че си купувате и друг вид обувки. След това трябва да имате и токчета, които да носите, когато присъствате на сватба или друго официално събитие. Необходими са и удобни чехли за свободното време през лятото и топли ботуши за снега през зимата. И никога това, което една жена има, не й е достатъчно.

Имаме склонност да натрупваме много обувки в дома и съхраняването им може да бъде голям проблем. Това поражда някои разногласия между партньорите, защото мястото в гардероба ви намалява. Вероятно имате нужда от елегантно решение за съхранение, защото ви е омръзнало да намирате обувки из цялата си къща.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Е, използвайте тези идеи за съхранение на обувки в дома ви, за да може жилището ви да бъде подредено и уютно:

Реорганизирайте гардероба си

Ще ви е необходим подреден, добре организиран килер, за да създадете система за съхранение на обувки. Тя ви улеснява да намерите обувките, от които се нуждаете. Почистете и подредете гардероба си, за да започнете. Трябва да извадите всичко, за да можете да прегледате дрехите, обувките и аксесоарите си едни по едни. Ако има нещо, което вече не ви трябва, е хубаво да се отървете от него, за да освободите още пространство. В резултат на това ще имате допълнително място за рафтове за обувки, кутии, чекмеджета и други опции за съхранение.

Опитайте с прозрачни кутии

Използвайте прозрачни кутии за обувки в дома ви, за да определите място за всеки чифт, който притежавате. С тях можете да видите какво има вътре, без да се налага да отваряте кутията. Освен това така предпазвате обувките ви от прах, мръсотия и други неща, които могат да им навредят с течение на времето. Също прозрачните контейнери за обувки са лесни за подреждане, което ви позволява да увеличите максимално пространството в килера! Няма да се налага да вадите всички кутии в търсене на точния чифт, който искате да обуете. По този начин ще си спестите много време в излишно търсене. Това е доста практичен начин да подредите вашия гардероб.

Поставете вградени рафтове и чекмеджета

Настоящата ви система за организиране на гардероба има проблем? Време е да помислите за нейната смяна! Вашият метод за организиране на пространството в килера, което е предназначено за обувки, може да бъде коригирано. За да съхранявате токчета и ботуши, помислете за монтирането на рафтове с различна височина. За бърз достъп до обувки, маратонки и сандали можете също да монтирате изтеглящи се чекмеджета. Така няма да се налага да вадите и връщате обратно останалите си обувки, докато търсите желаните за конкретния повод. Така бързо ще издърпвате целия рафт, за да изберете какво да обуете.

Използвайте място за съхранение под леглото

В гардероба ви няма достатъчно място за съхранение на обувки? И това има решение. За да съхранявате сезонни обувки или чифтове, които не се носят толкова често, вземете органайзер под леглото. Дори да нямате чекмеджета на спалнята или механизъм, може просто да повдигнете матрака и да ги сложите там за следващите месеци. За да ги предпазите от праха, използвайте платнен органайзер с разделения и затваряне с цип. Или създайте свой собствен дървен органайзер за обувки от типа „направи си сам“ с прозрачен капак, за да можете да виждате вътре! Мястото под леглото често се пренебрегва от много хора. Истината е, че там може да съберете доста неща, които не ви трябват често. Сезонните обувки са точно от този тип. Използвайте големи кутии, за да имате поглед над обувките, които са там. Другият вариант лесно да намирате желания чифт е като надпишете кутиите, за да намирате всичко по-лесно.

Кратък наръчник за ефективното премахване на безпорядъка от дома ви

Лесни начини да украсите дома си за романтична вечеря с малък бюджет

Четири съвета как да декорирате стаята на бебе

Как да създадете уютен кът за вашите домашни любимци

Фън шуй техники, за да привлечете любовта и богатството в дома си

Три креативни идеи по джоба ви как да освежите дома си

6 бързи съвета, за да придадете свежест на дома си това лято

Четири начина да увеличите позитивната енергия в дома си

8-те стайни растения, които носят късмет, пари и семейно щастие

Най-подходящите цветове за декор на дома за въздушните знаци в зодиака

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе