Няколко практични съвета, които ще ви помогнат да привлечете мъжа, за когото мечтаете

как да привлечете мъжа за когото мечтаете
Любов и партньорство

Няколко практични съвета, които ще ви помогнат да привлечете мъжа, за когото мечтаете

Забелязали ли сте, че някои жени винаги са преследвани от мъжете, без значение каква е тяхната възраст? Където и да се появят, те получават цялото мъжко внимание. Може би се питате каква е тайната. Сега ще я разкрием с няколко съвета от психолозите, специално насочени към дамите, за да им помогнат да привлекат мъжа, от когото се интересуват:

Застанете на подходящото място на партито

Всеки път, когато отидете на парти, опитайте се да задържите по-дълго време в центъра на стаята. Придвижвайте се бавно, общувайте с хората, близо до вас и ако искате да контролирате с кого да се срещнете и заговорите, никога не сядайте за дълго време. По-скоро се слейте с тълпата, а когато забележите някой интересен мъж, грациозно се приближете до него и започнете непринуден разговор.

Какво да правите, ако сте на ресторант или нощен клуб?

Ако сте на ресторант или нощен клуб, то тогава най-добрата позиция, която може да заемете, е тази, в ъглите на помещението. Идеята е, че много по-лесно е да се срещнете с хора там. Барманите също са склонни да говорят повече с хората в ъглите. И обратно – най-лошите места за запознанства в ресторанти и барове са тези, в близост до стената или ако седите на маса, в компанията на други хора. Това означава, че по-трудно можете да се огледате и от друга страна, освен това и вие изглеждате по-труднодостъпна, което може да откаже от запознанство мъжа, проявяващ интерес към вас. Препоръките на специалистите в този случай са следните: ходете на заведение с приятели, но от време на време се откъсвайте от тяхната компания, за да дадете възможност и на други хора да се запознаят с вас.

Поддържайте винаги добър външен вид

Никога не се знае къде и кога ви очаква поредната пламенна връзка, така че старайте се да изглеждате добре по всяко едно време. Не си позволявайте да излизайте от къщи, без да сте напълно сигурни във външния си вид. Дори ако сте се запътили към фитнеса или да потичате в парка, това не означава, че трябва да пренебрегнете добрата си визия. Открийте кои са цветовете, с които изглеждате най-добре и ги комбинирайте умело. Ето един интересен факт – мъжете се чувстват особено привлечени от жени, облечени в розово-прасковената гама. Между другото, тези нюанси са доста универсални – подходящи са за почти всеки тен. Друг изпитан трик за привличане на мъжките погледи е да облечете дрехи, чиито нюанси са сходни с тези на очите ви.

Използвайте езика на тялото за да привлечете мъжа

Казват, че езикът на тялото е всичко. Ето какво трябва да направите: погледнете този, с когото искате да се запознаете в очите и ако забележите интерес от негова страна, отклонете леко поглед надолу, след което отново го погледнете в очите. По този начин вие ще изпратите важно „подсъзнателно съобщение“, което ще окуражи мъжа да ви заговори. Подобни сигнали можете да изпратите и по други начини – като прокарате пръсти по косата си или леко докоснете шията си. Тези сигнали са предназначени за случаите, когато мъжът се намира на по-голямо разстояние от вас, например в другия край на стаята.

Ето и няколко неща, които не бива да допускате в поведението си:

  • Да говорите безспирно и още по-зле – единствено за себе си
  • Да скръствате ръцете си
  • Да дъвчете дъвка
  • Да гризете ноктите си

Всяко едно от тези действия издава тревожност, чувство на неудовлетвореност или просто лоши маниери. Също така, каквото и да става, не споменавайте бившия си.

Tagged , ,
на горе