Новолунието през юли 2023 ще донесе космически тласък на всички зодии. Вижте какво ви очаква

Новолунието през юли 2023 ще донесе космически тласък на всички зодии. Вижте какво ви очаква
Астрология

Новолунието през юли 2023 ще донесе космически тласък на всички зодии. Вижте какво ви очаква

Новолунието през юли 2023 ще настъпи на 17-ти в 21:31 часа българско време. Луната ще се роди в знака на Рак – в уникалния воден знак. Известни с грижовния си нрав и сантиментални наклонности, Ракът обещава интригуващ период.

Младата луна в астрологията се счита за времето на преход от един период към друг, нещо, като рестартиране. Небето без нощна звезда изглежда като безупречно платно, върху което да напишете следващата част от живота си.

Новолунието през юли 2023 ще донесе космически тласък на всички зодии. Вижте какво ви очаква

Реки от ЗЛАТНИ ВЪЗМОЖНОСТИ през новата седмица 17-23 юли 2023 за шест зодии

3 зодии, които имат шанс да станат по-богати в средата на юли

Четири зодии ще намерят своето щастие до края на лятото: Вижте списъка на късметлиите

 

Вижте какво ще ви донесе новолунието през юли 2023:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

По време на новолунието през юли 2023: може да се появи конфликт във вас между желанието ви да прекарвате време с хората, на които държите, и желанието ви да отидете на приключение. Помислете за разрешаването му, като вземете любимите си хора на път.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Тъй като новолунието през юли 2023 се намира във вашия дом на комуникация, вероятно ще бъдете по-общителни и любопитни от обикновено. Хората ще са нетърпеливи да се запознаят с вас. Само имайте предвид, че и на най-приятните контакти трябва да се даде почивка.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Новолунието през юли 2023 ще ви донесе възможности да увеличите доходите си. Разгледайте всички възможности и помислете за промени в живота си. Ако искате да увеличите шансовете си за успех, трябва да помислите за сътрудничество с други хора, като приятели или колеги.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Новолунието през юли 2023 е във вашия знак и се движи през първия ви дом на себе си, така че е време да се съсредоточите и да поемете отговорност за дългосрочните си цели. За вас няма нищо, което да е напълно непостижимо. Признанието и успехът ще дойдат при вас, просто защото го заслужавате.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Може да се почувствате страхотно по време на новолунието през юли 2023, когато сезонът ви започне. И не е напразно. Време е да посеете семената на това, което искате да видите в близкото си бъдеще. Помислете добре от какво наистина се нуждаете.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Даден ви е шанс най-накрая да постигнете целта по време на новолунието през юли 2023, към която сте се стремили толкова дълго. Но това изисква съвместна работа. Най-накрая ще разберете кой може да ви помогне по пътя ви – започнете да изграждате комуникация. Ще откриете също, че емоционалната откритост и уязвимостта могат да допринесат много за създаването на чувство за единство с другите.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Тъй като вашият 10-ти дом на кариерата се активира по време на новолуние през юли 2023, сега е най-доброто време да помислите върху дългосрочните си професионални цели. Изпълнете ритуал – запишете тези цели на лист, формализирайте концепцията си, говорете с шефа си или намерете клиент. Направете всичко необходимо, за да реализирате идеята си.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Трябва да развиете уменията си, защото сега по време на новолунието през юли 2023 е подходящ момент за учене. Но за това трябва да излезете от зоната си на комфорт. Освен това ще трябва да се запасите с търпение и вяра, защото резултатите от работата ви върху себе си няма да се появят веднага.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Новолунието през юли 2023 ще се роди в осми дом на емоционални взаимоотношения и споделени ресурси за вас. Така че помислете за споделяне на вашите финанси с тези, които се нуждаят повече от парите. Говорете за това, от което имате нужда в живота, това ще ви донесе ясна визия и вдъхновение.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

По време на новолунието през юли 2023 е да формулирате своята цел в областта на личните отношения. Можете да синхронизирате с партньора си и да сформирате перфектния екип. Няма значение дали е приятелска, романтична или професионална връзка.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Имате възможност да актуализирате навиците си за собственото си здраве по време на новолунието през юли 2023. Не се концентрирайте повече върху интензивните упражнения, а върху грижата за себе си и релаксацията. Например, започнете медитация или психотерапия. Можете да намерите вашият дълбок баланс.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Създайте си навик да правите кратка почивка от работа, за да натрупате добра енергия и да намерите най-продуктивния изход за творческия импулс. Именно чрез творчеството можете да изследвате собствените си чувства. А новолунието през юли 2023 ще ви склони към романтика.

infomax-logo-50-15-HW Кошмар! Изкуственият интелект вече може да чете мислите на човека

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе