Неймар ще става татко за втори път /снимки/

Неймар ще става татко за втори път снимки
Интересно

Неймар ще става татко за втори път /снимки/

Бразилският футболист Неймар и моделът Бруна Бианкарди съобщиха страхотната новина, че ще стават родители, като пуснаха и трогателни снимки в ранните часове на 19 Април.

Неймар ще става татко за втори път /снимки/

Бразилският футболист Неймар да Силва Сантос Жуниор ще става баща за втори път тази година. Нападателят на футболния клуб ПСЖ и приятелката му Бруна Бианкарди очакват своео първо дете. Това стана известно от социалните им мрежи .

На публикуваните снимки влюбените са неимоверно щастливи, прегръщат се, а Неймар нежно целува закръгленото коремче на своята любима.

“Мечтаем за твоя живот, планираме твоето пристигане и знаем, че ти ще се появиш, за да допълниш нашата любов и направиш дните ни по-щастливи. Ще дойдеш в прекрасно семейство, в което твоят брат, баби и дядовци, лели и чичовци вече много те обичат. Идвай по-скоро сине/дъще, ние те очакваме“, пише в съвместната публикация на двамата.

Многомилионната армия от фенове на двойката и техните приятели поздравява допълнението и им желае всичко най-добро.

Припомняме ви, че Неймар стана баща за първи път на 19-годишна възраст. Бившата му приятелка Каролина Дантас, която беше на 17 години, му роди син Дави Лука през 2011 г.

Неймар и Бруна Бианкарди се срещнаха в разгара на пандемията през 2020 г. Те се появиха публично заедно за първи път през зимата на 2022 г. Сегашната приятелка на Неймар е не само популярен модел, но и моден дизайнер.

infomax-logo-50-15-HW Шоу в памет на легендарната група Queen идва за първи път в България

Неймар ще става татко за втори път /снимки/

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе