Четири начина да накарате Скорпион да му липсвате след раздялата - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Четири начина да накарате Скорпион да му липсвате след раздялата

Четири начина да накарате Скорпион да му липсвате след раздялата
Астрология Любов и партньорство

Четири начина да накарате Скорпион да му липсвате след раздялата

Скорпионите имат умението да разбиват сърца и затова много от вас вероятно искат да накарат такъв човек да му липсвате. Възможно е вие ​​и партньор от тази зодия да не сте достатъчно съвместими, за да създадете трайна връзка. Всъщност обаче е трудно и да го пуснете. Скорпионите са известни със своята отдаденост и устрем, което ги прави отлични партньори в живота. Това е и причината да не е изненада, че бихте искали да сте в мислите им, както и да се съберете отново. Всеки, който има бивш от тази зодия, се е опитвал да измисли как да накара партньора си Скорпион да мисли за него и да му е мъчно.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

И така, за да привлечете бившия си Скорпион обратно в живота си и да го накарате да му липсвате, ние сме събрали четири най-прости, но най-ефективни съвета.

Никога не бъдете твърде достъпни

Най-важното нещо за влюбения Скорпион е, че той никога не ви обича с половин сърце. Така че той може да продължи да се опитва да се свърже с вас след раздялата. Но тук е уловката. В рамките на първите няколко седмици, след като сте сложили край на отношенията си, не трябва да отговаряте на обажданията му веднага. Дори ако той успее да се свърже първи с вас, знайте, че единственото, което прави, е да ви приема за даденост в този момент. Така че, помислете два пъти, преди да се забавлявате с неговите действия. Дръжте се на дистанция, макар да не прекъсвайте изцяло комуникацията. По този начин ще му липсвате още повече и той ще направи всичко възможно да се събере с вас.

Четири съвета как да изберете перфектния партньор за вас

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Четири признака, че мъж от зодия Рак е влюбен във Вас

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Опитайте се да бъдете интимни, но не прекалено

Когато вече решите, че сте били достатъчно дистанцирани, преминете към следващата фаза. Ако планирате да се срещнете след раздялата и все още искате да сте заедно, помислете дали да не нарушите физическата граница и да бъдете малко интимни с тях. Това не означава да легнете с него, напротив. Просто Скорпионът жадува за близост и може да му е трудно да устои на някоя прегръдка или нещо подобно. Вашето докосване най-вероятно ще остане върху кожата му и той ще мислят само за вас през останалата част от деня си. Не му давайте възможност да ви забрави. Точно тези действия са малък трик, с който определено ще имате успех.

Говорете с него за чувствата му

Скорпионите са известни с това, че влагат сърцата и душите си във връзките си, но и само, ако намерят правилния човек за тях. По природа те са страстни и силно емоционални. Вероятно отхвърлянето също им е навредило, но тъй като сте направили грешка, те искат да избегнат конфронтацията с истинските си чувства. Ако искате да се сближите с вашия човек Скорпион, питайте го редовно как се чувства. Така той ще знаят, че може да разчита на вас и че се интересувате от него. По този начин ще му липсвате, защото може би сте единствения човек, който се интересува от това какво се случва в главата му.

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Останете лоялни към него

Скорпионите, като неподвижен воден знак, са известни със своята отдаденост и лоялност. Те може да ви накарат да изпитате силата на любовта ви, като ви подтикнат да продължите напред. Но тук те подлагат на изпитание вашите чувства и отдаденост. Да накараш един Скорпион да ревнува, всъщност може да го отблъсне, вместо да го приближи към вас. Така че бъдете внимателни и избягвайте да го разстройвате. Ще му липсвате, ако продължите да живеете, както преди и все още нямате половинка. Ако ви види с друг, той може да се примири и бавно да започне да ви забравя. Не оставяйте това да се случи, ако искате да си го върнете след раздялата и да му липсвате.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица