Четири признака, че партньорът ви мисли за друга

Четири признака, че партньорът ви мисли зa друга
Любов и партньорство

Четири признака, че партньорът ви мисли за друга

Никога не трябва да изпитвате привличане към някой друг, сте с правилния човек и се чувствате щастливи. Да, може да имате връзка с някого и все още да оценявате привлекателните хора, когато ги срещнете. Но всичко трябва да бъде с мярка. Независимо как вие двамата определяте това, има деликатна граница между безобидно заглеждане в някого и да мисли за изневяра. Връзките ни се развиват постоянно с течение на времето, независимо дали е за добро или дори по-лошо. Затова трябва да сте наясно с признаците за промяна в отношението или поведението на партньора ви. Ако усетите, че вашата половинка проявява прекалена близост и започва да контактува много често с дадена жена, това може да ви накара да се замислите.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Тук ви предлагаме четири издайнически признака, че партньорът ви може да мисли за друга, докато е във връзка с вас.

Той се откъсва емоционално от вас

Когато един партньор умишлено или неволно избягва емоционална връзка и не ви е отдаден напълно, това може да означава нещо. Дистанцията между вас може да започне неусетно да се увеличава, без дори да го забелязвате. В даден момент обаче това ще да доведе до емоционално прекъсване на вашите отношения. Можем да определим това като очевидно в някои ситуации, ако той се държи хладно към вас. Той мисли за другата си тръпка и спира да се вълнува от това, което се случва във вашия живот. Ако усетите това поведение, е добре да поговорите навреме и да знаете какво може да настъпи във вашите отношения в бъдеще.

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Променя начина си на живот

Ще бъде трудно да пропуснете, ако партньорът ви започне да се държи странно. Това важи в най-голяма степен, ако е направил значителна промяна в рутината си. Например честото ходене на тренировка може да е намек, че се опитва да впечатли някого. В такъв случай може да се вижда с някоя друга жена или просто иска да промени тялото си, за да бъде по-привлекателен за третия човек. Освен това, ако изглежда, че партньорът ви редовно работи повече часове в офиса, това може да е червен флаг. Отново комуникацията е възможно най-доброто решение, за да елиминирате този проблем. Не се притеснявайте да споделите опасението си. Ако той крие нещо, това може да ви нарани.

Той прекарва повече време с приятелите си, които са разделени или необвързани

Честите му излизания със самотни приятели може да са намек, ако любимият ви мисли за някоя друга. Тези хора може да не са доволни от някои елементи от семейния си живот, ако прекарват повече време навън и излизат за дълги периоди от време. Първоначално не би могло да събуди интереса ви, тъй като независимо от статуса на връзката им, ако сте в добри отношения, вашият партньор има право да бъде приятел с хора, които не познавате. Но, ако той жертва времето, което прекарва с вас, заради тях, това е проблем.

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Жените от тези три зодии винаги опитват да помогнат на мъжете си финансово

Зодиите, които предварително слагат край на връзките, за да се предпазят

Зодиите, които искат да имат финансово надмощие над своя брат или сестра

Той е все по-малко романтичен

Хората често имат известно количество романтична енергия и ентусиазъм. Ако обаче установите, че вашият партньор проявява по-малко грижа за това, това може да е знак. Той може да мисли за някоя друга. Сериозно предупреждение е, когато вашият мъж спре да ви раздава с обичта, която преди.

Най-добрият начин на действие е открито да обсъдите тези проблеми с партньора си, ако забележите някой от тези индикатори. Може да бъде по-лошо, отколкото трябва, ако решите, че вече лъже, без дори да сте поговорили за това. Бъдете учтиви и внимателни, когато се обръщате към него, вместо да го осъждате. Може всичко да е просто едно недоразумение и в действителност той да има друг проблем, който да го тревожи. При всички случаи комуникацията трябва да бъде в основата на отношенията ви. Кажете му какво ви тревожи и го помолете да бъде честен с вас.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Споделено
Tagged , , , ,
на горе
Copy link
Powered by Social Snap