Тайната маска за красота на София Лорен
Здраве и красота Лайфстайл

Тайната маска за красота на София Лорен

Тайната рецепта за подмладяваща и поддържаща красотата маска за лице на най-известната и обичана актриса в наши дни.

София Лорен е една от най-известните и обичани актриси на нашето време, призната с поразителната си красота на 20-ти век, обект на силно желание за милиони мъже по света.

София Лорен все-още е модел за подражание за красота и стил. Каква е тайната на нейното младолико излъчване, въпреки възрастта?

Подмладяващата маска за лице на София Лорен:

Вземете 1 ч.л. желатин и го смесете със 100 мл. крем (за суха кожа) или мляко за нормална кожа, може да използвате и кефир за мазна кожа.

Получената хомогенна смес оставете на студено място за 5 до 6 часа, за да може желатинът да се разтвори и стегне. След това, готовата желатинова маса прехвърлете в блендер, към нея прибавете 1 чаена лъжичка глицерин (глицеринът може да бъде заменен със зехтин), 1 чаена лъжичка мед и 1 супена лъжица сухо бяло вино.

Всички съставки трябва да се смесят добре. Прехвърлете в стъклен съд. Готовата маска против стареене на кожата може да се съхранява дълго време в хладилник.

Начин на употреба:

Принципно, маските, съдържащи желатин, имат лифтинг ефект. Ето защо, се препоръчва тяхното периодично използване. Курсът се състои от прилагането на 10-15 маски, които трябва да се нанасят през ден.

След това направете почивка за един месец и повторете отново.

Нанесете готовата маска върху почистеното лице и шия и след 15 минути отмийте с хладка вода. Ако използвате маската сутрин, тогава е по-добре да я нанесете върху лицето студена, а ако вечер, тогава сместа ще трябва да бъде леко затоплена.

Tagged , , , , , ,
на горе