любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 7.12.2023 /четвъртък/

Любовен хороскоп за 7.12.2023: На този ден 7 декември любовта ще се усеща с огромна сила във въздуха . Независимо дали сте необвързани или имате връзка, любовта ще дойде, за да ви изпълни с положителна енергия.

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Необвързани : Винаги си много страстен, Овен. Това е нещо, което всеки знае и най-вече се възхищава. По някаква причина обаче, когато става въпрос за взаимодействие с човека, който харесвате, това не работи добре. Трябва да се опитате да контролирате тази страст с хора, които не познавате твърде много. Разбира се, можете да изразите ентусиазма и желанието си, но не забравяйте, че винаги има някой, който ще се уплаши от подобно първоначално разположение.

Във връзка : Изглежда, че миналото се връща в живота ви. Опитайте се това да не повлияе твърде много на връзката ви. Има нещо, което трябва да разберете: ако не е работило в миналото, няма причина да работи сега. Съсредоточете се върху настоящето си, което знаете, че е прекрасно, и си спомнете защо сте избрали своя партньор. Говорете с тях и бъдете честни за чувствата си.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Необвързани : Телец, вярно е, че вие ​​сте единственият човек в групата ви приятели без партньор в момента, но това не означава, че сте сами. Знаете, че можете да продължите да излизате с тях и да се забавлявате. Забавно и утешително изживяване е да видите, че въпреки различните моменти в живота вашите приятели все още ви смятат за един от най-важните хора в живота им. Приятелството и подкрепата на вашите приятели са много ценни, никога не забравяйте това.

Във връзка : Трябва да сте стъпили на земята, преди нещата да излязат извън контрол. Вашият партньор се нуждае от вас, тук и сега, както физически, така и, което е по-важно, емоционално. Това е вашето време да покажете, че сте отдадени и присъствате във връзката с тялото и душата си. Оставете настрана всякакви фантазии, които може да имате за момента, и се съсредоточете върху нуждите и желанията на вашия партньор. Покажете им, че ви е грижа.

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Необвързани : Близнаци, не позволявайте на никого да ви казва какво да правите с живота си. Какво лошо има в желанието да живееш страстна афера или по-луд живот по отношение на любовта? Точно така, абсолютно нищо. Сега, когато сте необвързани, последното нещо, което искате, е отново да се обвържете с някого. Обичате да се срещате с различни хора. Ако другият човек търси същото, което и ти, давай и не се страхувай.

Във връзка : Много грешите, ако мислите, че вашето щастие зависи изключително от партньора ви, защото това не е вярно. Щастието е много лично и ако не сте добре със себе си, ще бъде трудно да постигнете това удовлетворение с някой друг. Времето, което прекарвате с любимия си човек, може да ви помогне да се почувствате много по-добре, но това не означава, че той е това, от което се нуждаете, за да се чувствате пълноценни. Това просто не е вярно и това също оказва твърде голям натиск върху другия човек.

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Необвързани : Рак, срещнали сте някого, когото наистина харесвате, но малко сте преувеличили, като му разказвате за себе си, за да направите добро впечатление. Сега се оказвате в тази ситуация, че сте излъгали за определени аспекти от себе си и не знаете как да излезете от тази ситуация. Опитайте се да бъдете честни и им кажете цялата истина, преди нещата да станат сериозни между вас. Ако е имало някакво недоразумение, трябва да се извините и да обещаете да не го правите отново.

Във връзка : Всички тези спорове са повлияли сериозно на връзката ви. Опитът да поправите нещата днес обаче може да не е най-добрият вариант, тъй като партньорът ви няма да бъде никак решителен. Те не желаят да се предадат точно сега и трябва да уважавате това. Дайте им пространство и време за размисъл и намерете по-благоприятно време за конструктивно разглеждане на тези проблеми, без да наранявате никого.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Необвързани: Лъв, ти продължаваш да се бойкотираш с неща, които нямат никакъв смисъл. В любовта не винаги трябва да е рационално и линейно. Понякога просто не разбираме някои неща и това е нормално. Позволете си да бъдете по-малко рационални и повече емоционални, оставяйки втората страна да се изразява свободно. Позволете си да изследвате чувствата си и не се страхувайте от тях. Всички сме хора и правим всичко възможно да бъдем щастливи.

Във връзка : Вашият партньор изисква интензивна отдаденост, която ви кара да губите много красиви неща в живота си. В резултат на това сте пренебрегнали много приятелите си през последните седмици. Изключително важно е да обясните на партньора си колко е важно за вас да прекарвате време с него. И не трябва да приемате не за отговор. Ако партньорът ви не е съгласен или не смята, че решението ви е правилно, може би нямате толкова общи неща, колкото сте си мислили.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Необвързани : Дева, след дълъг период на самота, звездите искат да ви компенсират. Изглежда, че стар пламък, оставил дълбока следа в сърцето ви, се връща в живота ви. Връзката ви приключи заради други хора, а не защото не се обичахте. Чувствали сте се като двама тийнейджъри, когато сте били заедно и винаги сте се чудили какво може да се случи. Изглежда, че е дошло времето да разберете. Тази възможност е ценна, така че не я изпускайте.

Във връзка : Най-накрая и след няколко сложни месеца успяхте да възстановите тази ценна хармония с човека, когото обичате. Последните няколко месеца ви белязаха дълбоко. Били сте студени и дистанцирани, но сега успяхте да възродите искрата, която ви обедини преди време, когато се влюбихте за първи път. Този период на подновяване ще ви помогне допълнително да укрепите връзката, която споделяте.

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Необвързани : Везни, вашето семейство и вашата група приятели наистина ви стресират, защото не са доволни от това, че прекарвате толкова много време сами. Знаете, че го правят за ваше добро и нямат лоши намерения, но също така трябва да поставите някои граници. Не могат просто да отидат и да кажат първото нещо, което им мине наум. Те не знаят, че техните добронамерени съвети всъщност могат да ви навредят много. В края на краищата не беше твое решение да бъдеш необвързан.

Във връзка : Отегчавате ли се от монотонността на връзката си? Решението не е да хвърляте кърпата. Това, което трябва да направите, е да се опитате да запалите отново пламъка на страстта. И вие ще трябва да сте този, който предприема тази стъпка — поне първият. Скъсайте с рутината, която се е настанила във връзката ви след години навик, изненадайте партньора си и потърсете креативни начини да съживите любовта си.

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Необвързан : Скорпион, сега, когато идват празниците, вие полагате постоянни усилия да научите повече за вкусовете на този специален човек и да привлечете вниманието му. Наистина сте мислили за това и изглежда сте решени да го направите, но може би сега не е подходящият момент да обмисляте да им правите подаръци. Трябва да приемете, че те може да не проявят същия интерес към вас. Вместо да тласкате в посока, която изглежда не носи резултати, насочете енергията и ентусиазма си някъде другаде.

Във връзка : От време на време вие ​​ще трябва да сте този, който трябва да отстъпи във връзката ви. Партньорът ви полага постоянни усилия да се съобрази с вашите желания и е несправедливо вие да не правите същото. В името на вашата любов, оставете партньора си да реши днес. Признайте усилията им повече от всякога и покажете реципрочност, като сте готови да приемете определени ситуации, които никога не бихте имали преди няколко месеца.

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Необвързани : Стрелец, понякога е необходимо да приемем, че човекът, когото харесваме, няма да улесни нещата за нас. Свикнали сте винаги да ги преследвате, но случайно сте се влюбили в някой, който е изключително срамежлив и със сигурност няма да направи първата крачка. Въпреки че това може да е малко предизвикателство за вас, вие с удоволствие приемате тази роля и сте този, който поема инициативата. Смелостта ще отвори нова врата за вас.

Във връзка : Празниците наближават и знаете, че изборът на подаръци за партньора ви не е силната ви страна, тъй като изглежда никога не го правите правилно. Те със сигурност оценяват вашите усилия, знаете това, но никога не изглежда да обръщате достатъчно внимание на техните предпочитания. Все още има време, така че тези дни наблюдавайте какво имат да ви кажат – имате късмет, че партньорът ви е много комуникативен човек.

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Неженен : Козирог, спрете да мислите прекалено много и си признайте веднъж завинаги за чувствата, които изпитвате към този специален човек. Вселената и звездите са на ваша страна, така че няма какво да губите, ако искрено изразите емоциите си. Смелостта и честността са много достойни за възхищение качества, така че следвайте повелите на сърцето си и кажете на този човек как се чувствате. Кой знае, може да се случи нещо красиво между вас двамата.

Във връзка : Чувствате се малко отчаяни поради онези постоянни спорове, които водите с партньора си. Време е да потърсите онези малки неща, които са ви накарали да се влюбите в началото и които са внесли толкова много хармония във връзката. Помислете за щастливите моменти, които сте споделили в миналото, и се опитайте да ги пресъздадете отново. Бягство през уикенда, вечеря в този ресторант… изберете план, който харесвате и на двамата, и го повторете!

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Необвързани : Водолей, ако искаш да имаш любовта и привързаността на този човек, когото харесваш, ще трябва да се изправиш пред страховете си. Не позволявайте на миналото да ви попречи да преследвате щастието в любовта. Учете се от грешките си, поради които са ви се случили, и се отворете за възможността отново да изградите смислена връзка, но този път за цял живот. Смелостта и доверието са ключът в момента.

Във връзка : Вярно е, че романтичната любов е много важна и връзката ви с партньора ви означава всичко за вас, но любовта ви към себе си трябва да е на първо място. Помислете за начина, по който управлявате връзката си; наистина ли работи за вас? Уверете се, че се радвате на здрава връзка, преди да направите крачка напред, защото ако грешите, може да съжалявате за това решение.

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Необвързани : Риби, бъдете честни с този специален човек. Наслаждавали сте се на много моменти на близост в спалнята и няма нищо лошо в това просто да искате да се забавлявате, но не забравяйте, че те имат право да знаят какви са вашите намерения. Те трябва да могат да решат какво да правят с връзката ви в този момент. Ако искат да сложат край, няма какво да направите, освен да го приемете.

Във връзка : Възползвайте се от свободното време, което имате, и прекарайте качествено време с партньора си, защото имате нужда от него. Стресът от работата и семейните проблеми са ви накарали напоследък постепенно да пренебрегнете връзката си. Прекарайте известно време, за да се свържете отново, да общувате и да укрепите емоционалната си връзка. Взаимното внимание един към друг може да помогне за преодоляване на трудностите и поддържане на солидна връзка с течение на времето.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 7.12.2023 /четвъртък/

на горе