любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 17 юли 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 17 юли? Любовният хороскоп за днес ви предупреждава за вероятността от попадане в плен на собствените ви илюзии. Може да прецените погрешно думите или действията на любимият човек или някой много скъп за вас чрез вашия си начин на мислене. За да не се подведете погрешно от очакванията ви, през този ден не бива да придавате голямо значение на произволни комплименти или обещания, дадени под натиска на обстоятелствата.

Любовен хороскоп за 17 юли 2023 5 основни елементи за луксозна спалня

Седмичен любовен хороскоп за 17-23 юли 2023

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес можете да преобразите любовния си живот, просто като кажете на най-близкия човек как се чувствате наистина, вместо как мислите, че трябва да се чувствате. Взаимодействието на астралните енергии показва, че в този случай може да ви е трудно да се сдържите, тъй като емоциите ви са във вихъра си. Днес може да ви видят такъв, какъвто си в действителност: човек и уязвим.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Подравняването на планетите може да означава, че една фаза от настоящата ви връзка е към своя край, но това ще бъде в наистина положителен смисъл. Възможно е сега да решите да поемете по-дълбок ангажимент един към друг и така да укрепите връзката помежду си, като правите планове, за да направите бъдещето си заедно по-сигурно. Звездите ви съветват да отпразнувате решението си.

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Романтиката и любовта са много по-интензивни с днешната астрална конфигурация. Ако е възможно да излезете на среща с някой съвсем нов от вашето обкръжение, има по-голям шанс нещата да се развият бързо. Това е така, защото веднага ще усетите, че има нещо доста специално в химията между вас двамата. Просто внимавайте да не се окажете прекалено обсебени и твърде бързащи.

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Романтиката е до голяма степен въпрос на възприемчивост, особено с настоящата астрална енергия. Въпреки, че понякога сте по-загрижени за имиджа и външния вид, отколкото за това да накарате другите да се усмихнат, вашият специфичен подход към живота е великолепен, а на моменти изненадващ. Очевидно имате много за споделяне и откриване един за друг – и погледът от добрата страна помага много. Предстоят ви добри времена.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Настоящият аспект означава, че имате прекрасна възможност да се преоткриете с партньора си (настоящ или бъдещ), особено ако сте били във време, когато ви е било трудно да общувате спокойно. Ще осъзнаете елементарността на вашите пътища и ще намерите увереност и топло сърце, за да подходите един към друг от по-положителна позиция. Отделете време да излезете и да се забавлявате, тъй като смехът ще направи чудеса и за двама ви.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес най-ярката тенденция на денят ще е желанието за изолация и независимост до такава степен, че дори една топла и любяща прегръдка може да изглежда като плен. Ще изпитвате желание да напуснете уютният малък свят, създаден от вашата двойка. Вероятността от напрежение в общуването на база това желание, повишена. За да не завърши денят с излишно недоразумение, хороскопът ви съветва да действате възможно най-дипломатично. Или си дайте почивка един на друг и прекарайте вечерта в страстни прегръдки. Или пък е дошло време за среща с приятели.

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Настоящата планетарна енергия със сигурност ще освежи живота ви, особено що се отнася до романтиката. Вие сте склонни да имате много особено чувство за хумор, така че понякога е трудно за другите да разберат дали се шегувате или не. И все пак ще срещнете определен човек, който не само ще разбира шегите ви, но и може да даде всичко възможно. Ще оцените дълбоко всичко, което може да ви предложи.

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Каквото и да правите, не можете да стоите неподвижно, на едно място, и да не правите нищо – не и с днешната планетарна енергия. Звездите ви съветват да облечете най-свежите си дрехи и да излезете. Всъщност, ако все пак излезете, вие гарантирано ще се забавлявате много, много дори след настоящите ограничения. Вие също така ще общувате с други, които обичат да говорят безкрайно за всички тайни и мистерии на Вселената толкова, колкото и вие.

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Астралната енергия ви насърчава да поканите няколко приятели наоколо за импровизирано парти, ако е възможно, за да можете вие ​​и любимия човек да се отпуснете в приятна компания и да се насладите на лятна вечер на приказки и шеги. Ако и двамата искате сериозно да подобрите любовния си живот, тогава направете същото, сами, със стриди, шампанско и ароматна вана, но звездите ви съветват да бъде с мярка. Ще искате да повторите това преживяване.

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Страхотното ви чувство за хумор е това, което идва на помощ по отношение на една важна връзка. Днешният аспект ви дава точно необходимото предимство в комуникационния отдел, за да ви помогне да заобиколите определен аргумент, който може да постави в неудобна ситуация вашия любим човек. Няма да спечелите, като се опитате да наложите проблема или като заровите главата си в пясъка.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Не си позволявайте да бъдете отчаяни, особено когато има толкова много потенциал за трансформация във въздуха. Астралната конфигурация показва, че всичко, от което се нуждаете, е нова перспектива за взаимоотношенията, тъй като тази, която имате в момента, може да бъде твърде ограничаваща. Може би ще се възползвате от промяна в социалния си живот, която ви отвежда в нови кръгове и ви помага да общувате с много различни хора.

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Ако все още сте необвързани, тогава може да изглежда, че ви липсва горещото слънчево лято. Всъщност, сте пропуснали топлите чувства, с които са изпълнени отношенията ви с любимия човек. Просто се нуждаете от някой, който може да ви разбере, да ви изслуша внимателно и да стопли душата ви. Всичко, което е необходимо в този ден, е да не копнеете и да не замръзвате в очакване. Според хороскопа, много по-приятна стратегия за вас е да излезете от вкъщи и да се разходите. Срещата ви с любовта е някъде наблизо!

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 17 юли 2023

на горе