ЛЮБОВЕН хороскоп за 15 август 2022 (понеделник)

любовен хороскоп за октомври 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 15 август 2022 (понеделник)

Любовен хороскоп за 15 август 2022: Днес звездите даряват със специален чар и магнетизъм, благодарение на които едно случайно запознанство може да се превърне в романтика на живота, а старите връзки могат да открият своята дълбочина на чувствата. Въпреки това, не трябва дори да се опитвате да манипулирате чувствата на другите, особено натиска – няма да ви бъде простено за това. Помнете, че любовта, която не е породена от свободата на духа, а от нещо друго, лесно се превръща в омраза.    

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 15 август 2022 (понеделник)

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 15 август – 21 август 2022

Риган, най-силната билка срещу гъбички, паразити, хрема, грип, невроза…

Истинска любов с отворени очи

Мъдри „закони“ за жената!

Силна молитва за изцеление към Св. Пантелеймон

Щастлива жена=Щастливо семейство

Какво ще ни поднесат звездите, според днешният любовен хороскоп за 15 август 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 15 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 15 август, звездите съветват Овните да поемат инициативата в отношенията с любимия човек. Ако имате дългогодишен партньор, когато планирате среща с него, трябва да поемете всички организационни въпроси върху себе си. Кога и къде да отидете и дори с какъв транспорт да стигнете – нека всичко това остане на вашите организационни умения. Така ще е по-добре! Ако все още сте необвързани, днес при срещата има смисъл да проявите повече смелост и упорство от обикновено.

Любовен хороскоп за 15 август 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 15 август 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес най-добрият план за вечерта за Телеца е да не планира нищо – така или иначе животът ще направи своите корекции в неговите мечти. Може би вашият любим човек ще пренасрочи времето или мястото на срещата или обстоятелствата ще го направят вместо него. Или може би ще има други наслагвания. Е, вместо да се разстройвате, трябва да приемете промяната за даденост и да се адаптирате към извънредни ситуации. Само така този ден ще ви разкрие всичките си щедри възможности.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 15 август 2022 (понеделник)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Ако днес в любовта Близнаците очакват да постигнат нещо, ще трябва да го постигнат по най-нестандартни начини! Време е да покажете изобретателност и въображение! Само така днес Близнаците ще успеят да заинтересуват човека, който харесват. Ако Близнаците са все още в търсене на своята любов, денят им дава шанс да се запознаят с интересен, необикновен човек. Тази среща може да се случи всеки момент и там, където най-малко очакват.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 15 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес, 15 август, звездите съветват Раците да не разчитат на тяхната организация – тя може да се провали всеки момент. Изглежда, че в такава област, като любовта, не се изисква специално спокойствие, но всъщност това не е така. Съгласете се, много е досадно да закъснеете за романтична среща или да объркате мястото – и точно до такива недоразумения днешното разсеяно мислене може да ви доведе. Така че, не трябва да се отпускате твърде много и е по-добре да запишете всичките си дела в дневник.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 15 август 2022 (понеделник)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес романтиката и любовта ще процъфтяват в живота на Лео, на само ако е готов да експериментира за това. „Среща както обикновено“ не е за днес, каквото и да е свикнал да разбира под тези думи. Звездите обаче просто склоняват Лъва да търси необичайни, нестандартни решения във всичко. След като сте се поддали на този импулс и сте направили незабравима изненада за любимия човек, вие няма да съжалявате!

Любовен хороскоп за 15 август 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 15 август 2022 (понеделник)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес Девата ще трябва да преодолее някои пречки и трудности в отношенията с любимият човек. Може би това ще бъде обикновено недоразумение или може би неочаквани обстоятелства, които ви пречат да се срещнете. Възможно е някой от партньорите просто да не е в настроение. Въпреки това, днес Девата има две възможности. Или изчакайте неблагоприятният период, или радикално обърнете течението, като заинтригувате любимия човек с най-екзотичните методи за съблазняване!

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 15 август 2022 (понеделник)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес звездите не склоняват Везните към сериозност и сантименталност. В една романтична връзка те могат да внесат елементи на хумор, игра и флирт! Ако Везните вече имат любим човек, това ще им позволи да прекарат един чудесен забавен ден в компанията на партньор, необременен с патос и прекомерни предразсъдъци. Ако Везните все още са необвързани, игривото им настроение днес ще привлече към тях заинтересовани погледи.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 15 август 2022 (понеделник)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес, 15 август, звездите съветват Скорпионите да подредят противоречивите си чувства. Дали любимият ви човек заема изцяло сърцето ви или го споделя с някой друг? Може би, дори не сте наясно с това, но в живота ви има ли място за флирт с повече от един представител на противоположния пол? Е, ако е така, защо си заравяте главата в пясъка? Изборът не е лош, само трябва да е осъзнат.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 15 август 2022 (понеделник)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, във връзка с любимия човек, Стрелецът трябва да смекчи гордостта си, иначе това няма да доведе до нищо добро и за двамата! Постарайте се да обясните гледната си точка на избраника си, ако е необходимо, за втори или дори трети пореден път. Обидени сте от любимият ви човек, кажете му за това директно и не смилайте обидата в мълчание. В крайна сметка сродната ви душа не е длъжна да чете мислите в главата ви. Говорете с него и той ще разбере всичко. Ако оставите всичко, както е – и ето ви повод да се карате.

Любовен хороскоп за 15 август 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 15 август 2022 (понеделник)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес звездите съветват Козирозите да се готвят за компромиси с любимият човек. Той трябва да погледне на връзката си отвън: ами ако борбата му за власт премине всички граници? Ако Козирогът не се научи да отстъпва, тогава може да развали всичко. Така че, още днес си струва да започнете да се обучавате в дипломатични отношения. Вместо да спорите за дреболии, опитайте се да вземете гледната точка на партньора си.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 15 август 2022 (понеделник)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес има голяма вероятност да започнете връзка, която да промени животът ви. Дали е за по-добро, времето ще покаже. Вие трябва да се вслушвате във вътрешния си глас, за да направите правилния избор за среща. Дали днес ще намерите любовта или друг проблем, зависи само и единствено от вас самите. Във всеки случай хороскопът ви съветва да не повтаряте стари грешки и по възможност да избягвате нови подобни. Знаейки за склонността ви, да стъпвате на старото гребло, днес трябва да бъдете изключително внимателни.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 15 август 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Рибата ще бъде много търсена днес! Сякаш околните се карат на кого да обърнете повече внимание. Семейните хора ще почувстват, че са необходими незабавно на всички домакинства, а Рибите, които не са взели решение, дали да продължат скорошна връзка, могат да получат няколко изкусителни покани за тази вечер. И имайте предвид, че имате малък шанс да удовлетворите всички, които страдат наведнъж: някой все пак ще остане обиден. Е, невъзможно е да бъдете добри за всички: любовният хороскоп съветва, когато правите избор, да слушате по-внимателно чувствителното ви сърце.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе