Любовен хороскоп за март 2021: Съдбовни срещи

Любовен хороскоп за март 2021
Астрология

Любовен хороскоп за март 2021: Съдбовни срещи

Какво очаква в любовен план зодиите през месец март?

Овен

В любовен план свободните Овни ще се радват на много трепети и вълнения. Много е вероятно отношенията, зародени през месеца, да преминат в трайна и сериозна връзка, която ще ви позволи да подобрите съществуването си на всяко ниво. Очакват ви преоткриване на нови емоции, изпълнени сте със сили и енергия, така че, скъпи Овни, пригответе се за страхотен март.

Телец

Ако вече сте обвързани, то в периода от 1 март до 20 март ще бъдете много снизходителен към сродната си душа по всички ежедневни въпроси. Пробвайте се да направите връзката по-спокойна, по-топла и сърдечна, за да получите самите вие мощен положителен заряд. Свободните Телци могат да се надяват на скорошно съдбовно запознанство. Много е вероятно чувството на доверие и пълен психологически комфорт, които ще изпитате до един специален човек, да се превърне в страхотен афродизиак за вас и да ви накара да гледате на живота по различен начин.

Близнаци

Свободните Близнаци през март могат да станат обект на романтична любов. Много е вероятно някой да ви идеализира много и да очаква от вас действия, които са абсолютно необичайни за вас и които изобщо няма да извършите. Ако вече сте обвързани, то в периода от 1 март до 20 март се пазете от конфронтация с половинката си. След 20-ти ще настъпи по-добър период на пълно разбиране и семейно щастие.

Рак

Свободните Раци има огромна вероятност през март да срещнат материалното въплъщение на мечтите си. Абстрактният образ на идеалната половинка, който се вкоренил във вашето въображение и много ви пречи да уредите успешно личния си живот, изведнъж ще се превърне в реалност и до вас да се появи човека, който винаги сте чакали. Но не мислете, че ще бъде лесно – първо трябва да докажете, че сте достойни за това съкровище.

Лъв

Лъвовете през март може да се влюбят в някой, който им напомня за бивш важен човек, може би дори първата любов. Взаимността е доста вероятна, но внимавайте, защото е възможно да харесате не този конкретен човек, а спомените си. Респективно ще очаквате от него да някой друг, а не самия себе си.

Дева

Свободните Деви през март могат неочаквано да се влюбят в някой, който е живото въплъщение на всичко, което мразят и което ги дразни. Възможно е дори да проявят готовност и да успеят да се адаптират към качествата на обекта на желанието си. Шансовете за здрава връзка са добри, но има опасност след няколко срещи да се разочароват и откажат.

Везни

Необвързаните Везни през март ги чака възвишена романтична или дори платонична връзка с някой от старите познати. Възможно е самата атмосфера на общуване да ви хареса – нежна, донякъде сантиментална, с лирични разговори и дълги разходки, но за физически контакти и сближаване ​​най-вероятно няма да сте напълно готови. Нещата ще останат на база намеци и духовност.

Скорпион

Свободните Скорпиони през март може да пожелаят спокойна, романтична и духовна, а не физическа връзка и да срещнат този, който напълно отговаря на тези изисквания. Много е вероятно да се сближите с човек, който притежава фина умствена организация и добре развита интуиция. Този съюз обещава да бъде много интересен и дългосрочен.

Стрелец

Свободният Стрелец през март може да стане обект на силни чувства и да се възползва от това. Възможно е, без да изпитвате почти никакъв взаимен любовен интерес, да насърчите чувствата на някой слаб и неуверен в себе си човек към вас и да му вдъхнете увереност, че го харесвате. Връзката едва ли ще продължи дълго, бързо ще се отегчите от размисли и големи очаквания.

Козирог

Свободните Козирози през март могат да срещнат някой, с когото да създадат много хармоничен и продуктивен съюз. Изключително вероятно е някой човек да ви допълни перфектно, да ви помогне в професионалните ви дейности – поне със съвети, базирани на интуитивни знания. Общуването с него ще наподобява мощна психологическа релаксация. Връзката обещава да бъде дълга и с течение на времето да се превърне в брак.

Водолей

Свободният Водолей през март може да бъде пропит със съчувствие към някой, който е нежен и знае как да слуша, както и притежава специална мъдрост и интуитивна деликатност. Много е вероятно психологически комфортното общуване в даден момент да се промени от приятелски на чувствен и това ще послужи като начало на бавно, но неизбежно сближаване през пролетта. По-нататъшните отношения също ще бъдат гладки и хармонични.

Риби

Необвързаните Риби през март могат да срещнат някой, с когото ще намерят истинско щастие. Много е вероятно да се окажете точно от този човек, за когото отдавна някой от вашите близки познати е мечтал. И въпреки че връзката ще се развива бавно, тя ще ви подхожда доста добре, тъй като ще ви осигури време да свикнете, да мечтаете много и психически да се подготвите за новия съвместен живот.

Вижте и своя ХОРОСКОП за деня, седмицата и месеца, изготвен от нашия астролог Розали Анастасова.

Tagged ,
на горе