козирог-хороскоп
Астрология

КОЗИРОГ-хороскоп за август 2023

Козирог-хороскоп за август 2023: Какво са подготвили звездите за родените под влиянието на знака на Козирог? В месечния хороскоп за представителите на знака ще намерите информация за основните събития касаещи този месец – точна астрологична прогноза. Козирог-хороскоп за август включва: обща прогноза, здравен хороскоп, любов и взаимоотношения, финансов и работен хороскоп, Таро-прогноза и астрологичен съвет.

ВЕЗНИ-хороскоп за август 2023

СКОРПИОН-хороскоп за август 2023

Козирог-хороскоп за август 2023: обща прогноза

Козирог-хороскоп за август 2023

Козирог-хороскоп за август: Ключът към успеха във всички дела на август е независимостта. Почти през целия месец деловата енергия ще прелива. Така ще можете да се справите по най-добрия начин със задачите, а в същото време ще можете да опознаете по-добре хората около вас. На някои от тях ще трябва да се погледне с други очи. Мислете със собствената си глава, не се срамувайте от собствените си идеи, вземайте смели и иновативни решения в личния си живот. И помнете: там, където ви очакват, винаги ще бъдете точно навреме.

Вашата мотивираща мисъл за месеца: „Аз мога!“

Козирог-хороскоп за август 2023: здравен хороскоп

Козирог-хороскоп за август: Със здравето и благополучието всичко ще е наред, но само ако се придържате към здравословен начин на живот. Безсънните нощи и прекомерният физически стрес няма да доведат до нищо добро. Внимавайте с алкохолните напитки. Но в храната, поне след 12 август, можете да си дадете малко отпуснатост. Освен ако, разбира се, проблемът с наднорменото тегло не е от значение за вас. Между другото, първата половина на месеца е подходящо време да се справите с няколко нежелани килограма.

Във всичко, което се отнася до външния вид, се доверете на интуицията си. Ако искате радикално да промените нещо, направете го.

Козирог-хороскоп за август 2023: любов и взаимоотношения 

Козирог-хороскоп за август 2023

Козирог: Всички Козирози в отношенията със своите сродни души трябва да работят много върху грешките. Дългогодишните оплаквания ще бъдат запомнени, ще трябва да изслушате много претенции, отправени към вас от далечното минало. Истинските намерения на вашите близки ще излязат на повърхността. Приемете го с разбиране, не изостряйте ситуацията. Опитайте се да изберете правилния начин на действие. Не лукавете, бъдете искрени, но не жертвайте интересите и желанията си. Звездите ви съветват да се изправите смело, ако се изправите пред изпитание. Може би внезапно ще решите да се отървете от някои комплекси и да премахнете някои забрани.

Козирог-хороскоп за август 2023: финансов и работен хороскоп  

Козирог: Чувствайте се свободни да правите конструктивни предложения по работни въпроси. През втората половина на месеца е възможно да ви възложат допълнителни отговорности. Дори и времето да възникнат проблеми, не се отказвайте и не се отказвайте от това, което сте започнали. Усилията няма да са напразни – в близко бъдеще ще има щастлива възможност да направите мощен пробив в кариерата си.

Във финансово отношение ситуацията е благоприятна, но без особена промяна. Ще имате възможност за не много натоварваща почасова работа от разстояние. Добри финансови перспективи се откриват в областта на недвижимите имоти, включително архитектурата и строителството.

Мъдрост, която би могла да ви помогне в напрегнати моменти:

Александър Мен: „Извън любовта човек е напълно фокусиран върху себе си, той се смята за абсолютен център. Но това може да има пагубен и разрушителен ефект. Себеотдаването е възможно, само когато се появи любовта. Това важи за всяка любов – различните й видове не се заместват, а се допълват. Човешкото единство предполага наличието на различни видове социални и духовни връзки. Най-висшата форма на взаимоотношения между хората е любовта. Любовта е най-висшата, най-съвършената, най-всеобхватната форма на връзка между индивидите.

Козирог-хороскоп за август 2023: Таро-прогноза

За този август имате карта Два меча. Може да почувствате, че животът е в застой. В такава ситуация ще бъде трудно да решите какво да слушате – сърцето или ума. Все пак се опитайте да овладеете емоциите си, мобилизирайте се вътрешно. Тактиката на пасивно изчакване и опитът да си скриете главата в пясъка няма да ви помогне да вземете правилното решение и няма да промени нищо. Погледнете предизвикателствата на съдбата в лицето, опитайте се спокойно да разберете от какво наистина имате нужда и действайте. Не отказвайте помощ на нерешителни и емоционално депресирани хора. Грижейки се за тях, ще решите част от вашите проблеми.

Козирог-хороскоп за август 2023: астрологичен съвет 

 

Козирог-хороскоп за август 2023

Козирог: Промените за август ще бъдат свързани с концентрацията, което подсказва, че напредъкът в бизнеса е малко проблематичен в момента. Трябва да изчакате известно време и едва тогава да започнете да работите отново. Ако сте планирали пътуване, тогава е по-добре да преразгледате още веднъж. Опитайте се да се примирите с обстоятелствата и обмислете добре положението, преди да предприемете нещо. Не се обезсърчавайте. Ще преодолеете всички трудности и интриги на недоброжелателите, победата ще бъде ваша и то много скоро.

СТРЕЛЕЦ-хороскоп за август 2023

КОЗИРОГ-хороскоп за август 2023 12 растения в градината според всяка зодия

Tagged , , ,
на горе