КАК РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ ПРЕОДОЛЯВАТ СКУКАТА

скуката
Астрология

КАК РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ ПРЕОДОЛЯВАТ СКУКАТА

А вие обичате ли скуката?  Повечето от нас са изпитвали това чувство, правейки най-различни неща: ежедневните задачки на работа или по време на пътуване.

Защо е добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg 

Нека разберем какво помага на различните зодии да преживеят скуката и  скучните дни.

Овен – Предизвикателство

Нищо не доставя на Овена повече удоволствие от ежедневните предизвикателства. Те са първите, които залагат, отваряйки опасна игра. Обичат адреналина и иновациите. Те не познават скуката.

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Телец – Почивка

Телецът има нужда от почивка. Обича усещането за релакс и спокойствие, времето за размисъл и анализ. Ето защо Телецът винаги иска да има стабилен дневен режим, който задължително включва време за почивка

Близнаци – Разговори

Ако не говорят, Близнаците определено искат да четат, да пишат публикации или дори статии в блогове. За Близнаците няма нищо по-удовлетворяващо от това да задействат въображението, любопитството и мисълта, че могат да кажат нещо интересно в разговор.

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Ракът е топла прегръдка.

Раците искат повече от всичко да почувстват, че някой ги цени, обича и се грижи за тях. Самият Рак обича да помага на другите и да се грижи за тях, но това се изисква и от тях. Това е много щедър знак; Щастието на Рака зависи от създадената сигурност.

Комплимент на Лъв

Ако направите комплимент на Лъв, автоматично ще го направите щастлив. Лъвовете обичат да се чувстват като „звездата“ на ситуацията, дори когато са зад кулисите. Те са царе и знаят, но е много важно другите да знаят и да им казват. Ако  ги глезите в това отношение, те ще бъдат много лоялни и ще ви защитават. Скуката в тяхна компания няма да усетите.

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Дева – Благодарност

Девата има инстинкт да помага на другите, никога да не казва „не“ на някой, който се нуждае от помощ. Но за да продължите да правите това, трябва да посочите неговата интелигентност, тъй като това го мотивира много. За Девите също е много важно да бъдат благодарни, да им казват, че са добри приятели.

Везни – Хармония

Като знак, търсещ баланс, Везните не обичат предизвикателствата, борбите, те търсят хармония между всички. Той не е алтруист, напротив, дълбок егоист; не може да се чувства добре в бурна среда. Това е знакът на „адвоката на дявола“, защото често се поставя в защита на двете страни, които могат да бъдат една срещу друга.

Един ден ще осъзнаеш, че изгуби най-хубавото нещо, което някога си имал – мен

Не си родена да бъдеш нечия любовница. Връзката с женен мъж носи разочарование

По-добре сама, отколкото зле придружена Защото той никога няма да се промени

 

Скорпион – Поверителност

Най-загадъчният знак на хороскопа е добре възпитан и защитен, колкото е възможно по-малко се знае за него. Скорпионът може да се страхува от информацията, която излиза за него, тъй като се чувства несигурен пред другите, дори изобщо не обича да я държи в ръцете си. От друга страна, за да балансирате един изолиран живот, ще има на кого да се доверите и да можете да му разкажете всичко.

Стрелец – Приключения

Той е известен като най-приключенският знак. Стрелецът ще открие, че това не дава възможност да изследва нещо ново. Дори и да не може да пътува, което е голямата страст на Стрелеца, той ще е склонен да бъде заобиколен от интересни млади хора, които да се смеят на шегите му.

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Козирог – уважение

Ако не му дадете да разбере, че уважавате Козирога, вие го лишавате от едно от най-важните неща в живота: статуса. Козирогът живее със статус и ще направи всичко, за да стигне там, където иска, така че уважавайте ги, това е най-малкото, което можете да направите.

Водолей – да бъде специален

Водолеят иска да бъде и да бъде различен, уникален. Това е важно другите да знаят. Те живеят според собствените си стандарти, без да се чувстват абсолютно никакво задължение да бъдат част от течението. От друга страна, те обичат да водят дълбоки разговори, за необмислени аспекти, от които могат да открият нещо ново и най-вече да се почувстват интересни.

Риби – Самота

Този знак, толкова чувствителен и толкова мечтателен, не може да развие безгранична фантазия сред шума. Самотата е необходима за тях, защото искат да мислят. По същия начин те много ценят присъствието на онези, които ги разбират дълбоко, без да казват нито дума.

Tagged , , , , , ,
на горе