Как да си върнете отново любимия мъж: 6 стъпки, които ще ви отведат до успеха

Как да си върнете отново любимия мъж
Любов и партньорство

Как да си върнете отново любимия мъж: 6 стъпки, които ще ви отведат до успеха

Болката от раздялата с любимия човек винаги е остра и силна, буквално задушаваща, защото не ви позволява да дишате и да мислите за нещо друго, освен че любимият ви е оставил завинаги. Но преди да скочите в бездната на депресията, почакайте за миг. Този скъп на сърцето ви човек може да бъде върнат, най-важното е да бъдете търпеливи и да предприемете правилните действия.

Стъпка №1: Напълно прекъснете всички контакти с бившата си сродна душа

Този съвет не е шега и трябва да го следвате съвсем точно. Ще се наложи да спрете да общувате с бившия си поне за месец. Това няма да е лесно, което е разбираемо, защото ще ви липсват неговото внимание и дългите разговори помежду ви. Но въпреки това  трябва да се запасите с издръжливост и воля и да следвате стриктно тази препоръка. Не му се обаждайте, не пишете съобщения по телефона и в социалните мрежи. Стойте тихо, запазете спокойствие и изчакайте – времето ще работи за вас.

Стъпка №2: Не се самосъжалявайте и не позволявайте на другите да ви съжаляват

След като скъсате с бившия си, опитайте се да се държите така, сякаш нищо лошо не се е случило. Не е нужно да се обаждате на общите си приятели и да изливате мъката си пред тях. Дръжте се достойно, поддържайте външния си вид и се усмихвайте.

Стъпка №3: Започнете да живеете живота си

Спрете самобичуването и оплакванията от миналото – гледайте само към бъдещето и не се отказвайте от радостите на живота. Намерете нови хобита, нови приятели, открийте нови възможности и се опитайте да бъдете щастливи. Да бъдеш истински щастлив е от съществено значение за успешното завръщане на любимия човек.

Стъпка №4: Действайте, когато се чувствате уверени във възможностите си

Не забравяйте, че трябва да предприемете стъпки, за връщане на любимия човек, само когато сте си възвърнали напълно самочувствието. В противен случай нищо няма да се получи. Ако не сте готови, можете отново да си отидете с упреци, предъвквайки миналото и тогава това ще е краят, защото завинаги ще отчужди любимия от вас.

Не сте сигурни как да постигнете увереността, от която се нуждаете? Четете тематични материали, гледайте психологически тренинги и не забравяйте да се поддържате  – красотата е най-добрият начин жената да се чувства уверена и освен това е нейното най-голямо оръжие за завладяване и опитомяване на сърцата на мъжете.

Стъпка №5: Обадете се на любимия или му пишете

Веднага след като сте готови и горните условия са на лице, можете да се свържете с любимия човек. Но това също трябва да се направи правилно – без обаждания през нощта и още повече в неадекватно състояние. Намерете подходящ повод – поздравления за някакъв празник, някакъв въпрос, по който можете да се обърнете за приятелски съвет или консултация. Когато говорите с него бъдете дружелюбни, коректни и в никакъв случай не споменавайте за миналото. Вашата задача на този етап е да установите приятелска връзка от разстояние.

Стъпка №6: Уговорете си среща

Трябва да си уговорите среща с бившия си, но само когато приятелството ви укрепне и почувствате, че сякаш отново започвате да се обвързвате. Но не забравяйте – никакви романтични вечери или клубни срещи или филми. Първите ви срещи трябва да бъдат възможно най-кратки – например кратка разходка в парка, съвместно пътуване до магазина за подаръци. Важно да правите съвсем кратки срещи, за да накарате у любимия да се появи илюзията, че никога не се е разделял с вас. Когато това се случи, той самият ще поеме инициативата за възстановяване на вашите отношения.

на горе